mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mda, l-am cunoscut acum 13 ani pe litoral. Desi stateam eu stateam in hotelul de langa hotelul lui, de agatat m-a agatat intr-o discoteca aflata la 2 km distanta. Ce sa spun... destinul.

Mergi la inceput

E misto si cum am ajuns acolo... eu m-am dus cu niste prieteni desi nu voiam, dar m-am dus asa departe ca sa pot fuma linistita (tocmai ma apucasem de fumat) ca erau si parintii mei pe litoral si nu voiam sa dau nas in nas cu ei cand eram cu tigara in gura. Iar barbati-miu se ducea la un restaurant cu un prieten si cu iubita lu ala, iar pe drum (in dreptul discotecii) s-a gandit ca e a 5-a roata la caruta si le-a zis la aia ca nu mai vine. Si a intrat in acea discoteca.

Mergi la inceput

Inni, raspunde draga!!! Scriu de nebuna pe aici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Amarantina, stiu ca e de la circulatie. La mine coincidenta simpatica e ca cele doua persoane pe care le cunosc si-s asa friguroase fie iarna, fie vara sunt doua dintre finele mele, si pe amandoua le cheama Simona. Cumva si pe tine tot Simona?

Inni, buna idee cu o tema de discutie, daca tot frecam duda p-aci.
Io l-am cunoscut pe al meu in anul doi de facultate, lucram impreuna in Buzau la un post de radio, in weekenduri si vacantze. Si nu mi-a fost deloc simpatic la prima vedere, mai ales fiindca mi se parea ciudat la cei 2 metri ai lui. Si vreo cateva luni m-a tot invitat la cate un suc, ma astepta la gara cand veneam de la examene, imi facea curte, ce mai tura-vura, ca pana la urma am zis hai sa-i dau o sansa. Si i-am dat. Avem 7 ani de casnicie frumoasa, 9 ani de cand ne cunoastem, un copil frumos si altu' pe drum. Mai misto e ca m-am indragostit de el cu adevarat dupa , cu toate ca nu-mi statea in fire sa trec la actiune asa repede.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Noi ne-am cunoscut in '95 la o petrecere la el acasa...invitata fiind de o prietena. Nu cunosteam pe nimeni, decat pe ea. Si nu prea ne-am placut , dar fiecare venea dupa o relatie esuata si nu avea chef de singuratate....Eu il mai vazusem cu 1 an in urma...eram cu aceeasi prietena si el era cu prietenul prietenei....am aflat ulterior ca dupa ce am facut cunostinta...am mai vb un pic si am plecat....cica...s-a uitat luuung dupa mine si prietenul lui i-a zis "n-ai tu cum sa ajungi la asta maa". La care sotul meu a zis "nu se stie niciodata". Si iata ca ..tot destinul.

Mie nici atunci nu mi-a placut de el ca avea plete si ii intrau in ochi...parca era un ciobanesc mioritic..
Acum suntem nedespartiti.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Da, tot Simona.

Mergi la inceput

Amarantina, la voi chiar ca a fost mana destinului. Ce frumos...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

De casatorit cand v-ati casatorit?

Mergi la inceput

Amarantina, absolut simpatica aceasta coincidenta cu numele si frigu', nu? Clar n-am sa te uit cum te cheama de acum incolo.

Inni, deci nici tie nu ti-a placut de al tau din prima?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Amarantina chiar ca ciudata faza cu discoteca...intr-adevar destin.

Ileana ..super tare faza cu Simonele

La mine a fost cu tam-tam pana m-a convins sa ..au trecut 6 luni pana mi-am dat acordu'

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput