mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 10

amarantina spune:
 Noi acu' 7 ani. Doamne, ce mult a trecut.....
Adamesca, ziceai mai demult ca o sa-ti faci ceva la trompe dupa ce nasti? Te-ai mai gandit? Ca si eu sunt in aceeasi situatie dar nu pot sa ma hotarasc.

inni spune:
 Mi-a placut doar ca atunci cand am intrat in casa la el..l-am vz in bucatarie si curata cartofi...parintii lui erau plecati la tara si nu stiau ca e paranghelie..si toti erau cam flamanzi...si cand l-am vz bucatarisind....mi-a placut..mi-am zis ca e baiat harnic si de casa...si intr-adevar este.
Dupa aia... tot iesind..abia incepusem facultatea...am inceput sa ne indragostim..dar in primele 3 luni ne-am certat ca chiorii..
Poze
Poze tort si pizza
Inni 
34+ cu  
....

inni spune:
 Sa stii ca asa e...cu proverbul...
Dar nu va spun cat s-a rugat de mine prietena mea sa merg la petrecere si eu nu vroiam deloc. Am stabilit un punct de intalnire si nu am reusit sa ne intalnim (ca asa e cand stabilesc femeile)..venise si el atunci sa ma astepte..ca o gazda buna....apoi n-am mai vrut eu sa ma intalnesc din nou..eram convinsa ca a fost tzeapa...pana la urma m-am dus si am ramas de atunci impreuna...sunt 11 ani aproape...
Poze
Poze tort si pizza
Inni 
34+ cu  
....

adameasca spune:
 Amarantina, intentionez o ligatura de trompe. Nu mai vreau copii. Doi imi sunt suficienti. 
 de-o iesi si fi-mea la fel de agitata ca fi-miu... Acuma nu stiu cand o sa fac ligatura asta de trompe. Ca io inca nu stiu cum nasc. Prefer nasterea naturala, dar depinde de tensiunea pe care o s-o am la momentul cu pricina. Ca eu am facut o hiperteniune arteriala indusa de sarcina si astept sa vad ce valori o sa am pana la sfarsit. Daca tensiunea o s-o ia razna, o sa nasc prin cezariana. Daca nasc prin cezariana, fac si ligatura de trompe. Daca nu, o s-o fac laparoscopic, ulterior. Om vedea...
Inni, si al meu e casnic. Io plimb copilu' si el gateste. N-am mai facut o mancare de nu-mai-tin-minte-cand...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

adameasca spune:
 Soacra mea e fata buna. Uneori cicalitoare, dar de regula zic ca ea si fac ca mine 
, e genul de om care si-ar da si camasa de pe ea pentru a ne ajuta, are si ea toanele si fitzele ei, dar am invatat sa le gestionez, dar e o femeie excelenta. N-am reclamatii la capitolu' soacre.
Ileana
poze,poze si iar poze...

inni spune:
 Cu soacra ?
Eu ma inteleg bine.
Am o soacra tare cuminte...nu te-ar deranja pt. ceva Doamne fereste...E intotdeauna vesela desi viata ...saraca...i-a dat multe palme. A fost adoptata la varsta de 10 ani. Mama ei a dat-o surorii care nu avea copii. Pana la urma a ingrijit ambele perechi de parinti.
 Dar ea a ramas la fel de senina si cu zambetul pe buze. E destul de tanara ...are 50 de ani...mama are 58...
De socra-miu nu-mi place deloc, da' deloc, deloc...o parte din necazurile ei au venit si din partea lui...dar cu el e alta mancare de peste.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 
34+ cu  
....

adameasca spune:
 Vad ca daca eu nu pot sa dorm, nu se mai trezeste fi-miu sa vrea la noi in pat. O fi vreun semn sa nu ma mai culc noaptea? 
Stau in dubiu: ma mai duc maine/azi la serviciu sau nu?
Ileana
poze,poze si iar poze...

amarantina spune:
Adamesca, ai idee daca e reversibila operatia? Ca mi-as face si eu, teoretic si mie mi-ajung 2 (mai ales ca sunt baiat si fata, poate ca daca erau de acelasi sex ma mai gandeam), dar ma gandesc (iar vorba NEVER SAY NEVER) ca cine stie ce se intampla in viitor... Poate divortez si ma casatoresc cu altcineva... si o sa vrea si ala un copil... Sau poate o sa ma apuce pe mine peste 6-7 ani ca mai vreau un bb mic... Chiar ca nu stii ce se poate intampla in viata. De-aia as vrea sa nu fac ceva ireparabil.