mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, misto ca te intelegi asa bine cu ea. Dar o sa poata sa te ajute cu bb? Ca ma gandesc ca daca e asa tanara inseamna ca nu a iestit inca la pensie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana...sotul meu nu e chiar asa casnic ca al tau... as vrea eu...Face si singur dar nu atat de des...in schimb ma ajuta indiferent ce vreau sa fac la bucatarie. Aici ii acord o bila alba si soacrei pt. ca ea mereu i-a spus cand era acasa sa-si ajute nevasta la tot ce doreste ea...si vad ca a bagat la cap...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, nu-i reversibila operatia asta. E cam definitiva. E o metoda radicala, dar mie mi se potriveste. Clar nu mai vreau un copil, mereu mi-am dorit doi, baiat si fata. Si Dzeu m-a ascultat, si-s multumita cu atat. Dar e o mamica aici pe forum care a ramas iar gravida, cu toate ca avea trompele legate. Mai exista si minuni, se pare. Tot la mana lui Dzeu suntem...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Teoretic soacra mea ar trebui sa iasa la pensie la anu'...cu nu stiu ce lege speciala...nu pensionare de boala...a lucrat ca contabil intr-o fabrica si toti de acolo au primit nu stiu ce grad de risc...care ii va ajuta sa iasa la pensie mai repede.

Dar nu-mi fac griji pt. ca o am pe mama fix langa mine.
Noi stam in acelasi bloc, pe acelasi palier...io cu mama...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Adamesca, Luca merge la gradi sau are cineva (soacra-ta) grija de el in timpul zilei?
Apropo de dormit cu noi in pat, sa stii ca eu as vrea ca fi-miu sa vrea in alta parte decat in patutul lui, ca voiam sa o culc pe asta mica in el. Dar dupa cum sta treaba o sa cumpar un alt patut, David nu-l cedeaza pe-al lui in ruptul capului. Si nici nu vreau sa-l fortez, ca ma gandesc ca o sa fie oricum tare suparat ca n-o sa mai fiu numai a lui, nu vreau sa-l supar si eu.

Mergi la inceput

Amarantina...dar tu cum te intelegi cu soacra?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Inni, al meu gateste, dar cam atat. Sa nu care cumva sa-l pun sa intinda rufe sau sa faca ordine, ca-i de rau. Mai bine gateste. Cartea lui de capatai e aia de bucate a lui Radu Anton Roman, mereu gaseste ceva de citit si experimentat din ea.
Ma bucur ca si tu ai partea de-o soacra buna. Si a mea e tanara, are doar 56 de ani si a avut si ea o viata nu tocmai usoara. Socrul meu a murit demult, cred ca is 14 ani de-atunci, nu l-am cunoscut. A avut puterea sa treaca peste asta, si-a crescut singura cei doi baieti, a muncit de-a rupt ptr ei, e o femeie pe care o admir.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

A, nu stiam ca stai asa aproape de mama.
Eu una nu pot sa ma bazez pe maica-mea, ea nu m-a crescut nici pe mine (m-a pasat la bunici), habar n-are sa tina un bb in brate. Nici nu stia ca biberoanele trebuie sterilizate (ma rog, fierte - n-aveam pretentia sa stie ce-i ala sterilizator, dar aveam pretentia sa stie ca biberonul si tetina trebuie fierte daca e mic copilul). In fine... eu n-am avut nici un ajutor cu primul bb. Si m-am descurcat excelent. Sper sa fie la fel de simplu si cu fetita.

Mergi la inceput

Inni, deci si a ta tot contabila.
Simona, Luk are o bona de la 9 la 13 care il plimba sau se ocupa de el. Si dupa aia sta cu mama mea. Noi stam cu parintii mei, de fapt cu mama, ca tata sta la casa de la tara in permanenta. Insa l-am inscris la gradinitza de la toamna, sa vedem cum o sa se acomodeze. Deocamdata am preferat program scurt, dupa aia om vedea. Pe mine ma enerveaza rau ca vrea sa doarma cu noi in pat, acum, la aproape 3 ani. Pana acum din prima zi de viata a dormit la el in patutz, in camera lui. Si acuma l-a apucat asa, o nebunie. Mai nasol e ca nu ne odihnim niciunul cum trebuie.
Si nu te gandi ca fi-miu vrea sa dea patutztul lui sora-sii. Nici gand. Din cate zice el o accepta, dar totul pana la lucrurile lui. Sa nu care cumva sa-i ia mandra mica ceva. Bafta mea e ca mai am un patutz pliant, din ala de voiaj. Asa ca nu mai cumpar altul.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Eu tot timpul m-am gandit la cum va fi soacra mea. Am avut experienta mamei cu ghinionul ei legat de soacra..insa mereu am avut un feeling ca la mine nu o sa se repete.
Soacra mamei a fost o femeie foarte comoda, extrem de pretentioasa, cand avea ea chef de facut ceva..apai tata trebuia sa fie mort copt la ea...bineinteles ca s-au mai ivit din cauza asta si certuri intre ai mei.
Iarasi mie mi-a zis intr-o zi...ca ii pare rau ca nu a putut sa ma creasca si ea cum a facut cealalta bunica,nu ca n-a vrut..ci pt. ca "nu puteam sa ma urc in tramvai sa vin pana la tine", dar ea era toata ziua pe strada la vorba cu pensionarele ei..
Asta e...

In schimb bunica din partea mamei venea tocmai din Baneasa in Militari (ca acolo stateam pe atunci)...schimba o groaza de mijloace de transport...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput