mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
amarantina spune:
Soacra-mea e una de-aia care conduce... la fel sunt si eu. Si i-a luat ceva timp sa inteleaga ca nu putem sa conducem in acelasi timp. Si a cedat. Dar asta dupa ceva ani. Acum e ca o mielusica, face tot ce-i spun, ma inteleg superbine cu ea. Si e topita dupa David. Sa vezi ce topita o sa fie dupa bebelina, ca ea si-a dorit toata viata o fetita (dar a avut un singur copil - baiat) si dupa aia si-a dorit tare mult o nepotica. E, acum o s-o aiba.
adameasca spune:
Fetelor, eu ma retrag. Nu mi-e somn, dar trebuie sa dorm putin, ca altfel maine sunt cheauna de cap. Ori ca stau casa, ori ca merg la serviciu, tot n-o sa fiu buna de nimic.
Va pup si somn usor, daca reusit sa adormiti!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
Ileana noapte buna si sa adormi repede..si servici usor maine...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
inni spune:
Simona..(hai ca acum n-o sa uit nici eu cum te cheama
) o sa te descurci si mai bine acum cu bb2...ca ai si experienta...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
mini_me spune:
Buna, fetelor
Ia uite ce vorbarete ati fost.Eu bantuiam la alte subiecte despre animale si nume rare.
Eu l-am cunoscut pe sotul meu in Oman, cand am ajuns la aeroport: el era delegat din partea companiei unde fusesem angajata sa ma astepte la aeroport. Era printre putinii barbati din aeroport imbracat in haine europene (daca pot spune asa). La putin timp dupa aceea am inceput sa iesim impreuna, anul urmator ne-am mutat impreuna. Dupa 2 ani de cand ne-am cunoscut am facut casatoria civila, dupa inca 2 ani nunta (a murit socrul meu la putin timp dupa ce am facut cununia civila si nu am putut face nunta anul urmator), iar acum la un an dupa nunta si cinci de cand ne-am cunoscut vine si bebelina.
mini_me
29+
poze
amarantina spune:
Daca era asa mai bine ca nu s-a urcat in tramvai. Ah, ce ma enerveaza genul asta de persoane. Asa e si maica-mea, toata ziulica se lamenteaza ca nu-l vede pe David destul, dar nu s-a oferit nici macar o data sa stea si ea o zi intreaga cu el, sa aiba grija de el. Si daca asa s-a comportat - m-am comportat si eu in consecinta.
amarantina spune:
Foarte frumos, Mini-me. Acu' daca te-ai apucat de povestit zi-ne si cum de te-ai dus in Oman.
inni spune:
he heee..Mini...
Dar tu cum ai ajuns in Oman ?..am inteles ca ai fost angajata..dar...ce ti-a venit sa pleci acolo?
Simona asa era si ea..la telefon..care era din an in Paste mereu se vaicarea ca nu m-a vz demult, ca "tu cum mai arati?"..."in ce clasa esti?...ai trecut in a 7-a?..ia uite si eu care credeam ca esti in a 6-a"
Cam asa decurgeau discutiile.
Aa..si mai avea o boala...o data cam la 3 ani imi dadea bani sa-mi cumpar pantofi. Avea un fix cu pantofii..insa..ATUNCI SE SCHIMBA TREABA...tinea neaparat sa mearga si ea...asta ca nu cumva sa ia mama banii si sa nu mi-i dea...Te doare mintea...Daca nu-mi cumparam pantofi asa cum vroia ea (nu conta ca poate am) cerea banii inapoi..si atunci chiar se urca in tramvai si venea pana la noi.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
inni spune:
Mini casat civila si religioasa le-ai facut in Oman sau in Ro ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....