40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Ana_maria, nemactis scuzati-ma da eu nu pot sa fiu aia mica -2!!??ca dac i-mi ziceti aia mare valeu mama!! Glumesc. shi cu ca nu-i nimeni sa deschida ce facem asteptam vacantieriii!!! Noi ,saracele care stam pe linga tastiera ,ne uitm doar la ....televizor? sau se pot face mai multe pagini? Nu putem cere sprijin la moderatori? Intreb si eu sa ma bag in bors ca nu pricep nik PM mi l-au facut fetele de la Bucuresti ca altfel---Hi hi hi Deci continuam sau ne oprim?? Intrebare de baraj ! valoreaza muuulte bancuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca am deschis eu capitol nou. Vedeti continuare la capitolul 15

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

In ziarul local de azi se scria ca nu va fi revolutie in Cuba caci Castro l-a desemnat deja pe frate-su sa preia puterea. Mai putin daca nu vor iesi masele in strada ca la noi. Fetele nu m-am hotarit in privinta a white water rafting inca uite aici poze despre ce estehttp://www.whitewaterrafting.com/Vom merge in orice caz la Ohia Pile si fie facem rafting fie cu bicicleta.Poate ne invata vreun moderator cum se face caci nici eu nu am habar si nici timp sa caut prin heluri cum se face (in caz ca scrie pe undeva)

Mergi la inceput