40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 31
ana_maria222 spune:
Lu.more, eu sunt constienta de morala asta de f mult timp. Dar una e sa o constientizezi si alta e sa crezi ca o poti aplica mereu. Poate pentru altii e de 1000 de ori mai rau in momentul in care tu zbieri prin toata casa ca te-ai lovit la degetul mic. Dar zbieri de un lucru pe care il simti tu si nu ai cum sa il ignori si nici cum sa-l faci mai putin important!
Stiu ca sunt persoane care acum s-ar bucura macar sa poata tasta(cum fac eu) si innebunesc cand le vad. Asa cum ma vedeti voi sunt f sensibila la lucrurile astea..incerc sa ma implic in campanii...
Am fost inscrisa in ONG-uri, faceam engleza cu copii de la centre de plasament in fiecare sambata cate 4 ore(nu contsa ca ploua cu galeata sau ca era viscol etc), faceam teatru cu ei(chiar am prezentat o piesa o data), am fost cu ei in vacante la munte, etc.
Am lucrat colaborator la un azil de batrani unde am putut afla multe povesti reale si incredibile care m-au pus pe ganduri de-a lungul timpului!
Dar asta, din pacate, nu ne poate face sa nu gresim, nu ne poate scuti de suferintele prin care trecem sau urmeaza sa trecem si nu le diminueaza. Pentru ca, asa cum am scris mai sus, suferinta ta o simti inzecit decat a altora!
Sper ca nu am deranjat pe nimeni prin ce am scris aici. Chiar as fi curioasa de ce mi-a fost dedicata mie povestea(sau in special mie)...
Lu.more, la anu trec o zi prin Cannes........poate te gasesc p-acolo!
Pozeeee
Mancarica
cius22 spune:
mey-da' n-am lipsit decat o tzara si ce de am de cetit!
Poi,am intrat sa va spui ce am cumparat si ce-o sa fac...Am luat tot felul de legume si fac o ciorbitza de vara dreasa cu ou si smantana si...si...si...sarmalutze in foi de vitza!.
Vai Lu-salata aia suna bestial...si chiar am de toate acu'...cred ca o sa fac si salata ,ca prea e tentanta.
Povestea cu tanti cu ochi albastri a fost foarte frumoasa...si nu numa' aia mica are de invatat...cred ca si noi.
Soni-super cosmeticareala!...fica-mea nu s-ar mai dezlipi de tine!.Mey-Carbonara stiam sa fac,da' nu stiam ca-i zice asa...ce chestie!(stii de ce n-am facut? ca azi si ieri am avut tot paste si ma gandeam sa-i mai crutz pe ai mei,saracii...)
Pe restul lumii,Kuki,Adrienne,Porumbel,Mik,Craciunitza,Carmi,Nomi,Nema(ordinea este absolut intamplatoare!),va tzuc si va doresc tuturor o seara frumoasa!
soni spune:
Mi se pare sau careva m-a botezat pe mine "aia mica" sa nu gresesc intestarea .daca-s eu Lu am inteles poate mai mult decit tine.Nu pt ca sint mai isteata poate pt ca o inteleg mai bine pe ea . Cred ca e o persoana extraordinara daca o sa apuci sa o cunosti care incepe deja sa se ascunda de "hainele batrinetii". Nu toata lumea accepta trecerea anilor.Cind stii cite ai facut si cite ai mai putea sa faci si vezi ca toti te considera bun de nimic numai pt ca ai anii care ii ai , cind esti singur si nu ai macar cu cine merge inainte ,cind copii (daca ii ai te cheama odata pe sapt sa vad daca raspunzi la telefon cind...cind... te inchizi si incepe sa-ti fie rusine de tine, de masca care s-a lipit de fata ta si nu mai poti sa o dai jos chiar daca dedesubt este un suflet tinar poate si plin de sperante. Din pacate societatea asta "de merde" distruge sufletele omenesti,iar marea majoritate a tinerilor i-si bat joc de parul alb si experienta celor care i-ar putea invata ceva .Eu am opt ani ca stau in blocul asta si in afara de buna ziua (la cine raspunde ) nu stiu nik de nimeni.Dar o experienta ca aia care vrei s-o faci tu am facut-o .In beci. Un tip de la doi care are virsta lui si care din orice bombanea si nu vb cu nimeni era in beci . Eu (gospodina mamei) facusem ceva tip zacusca ,ardei belele pt toamna . Se uita ca de obicei crunt la mine (ca si la altii) .La care eu:"vreti sa gustati ceva romanesc pt toamna"? pina sa raspunda ii pun in mina doua borcane . Au trecut trei ani . Sint singura din 7 etaje doi pe etaj care ma saluta si in lift i-si mai varsa ofurile. Am aflat acu o luna :are 80 ani!!!!si gagica !! mai am o poveste cu una de al cinci dar aia dupa ca plictisesc .
Adrienne ce-am facut?
Noemi stii cum se cheama ce ai facut tu? "brazilan wax" Esti la ultima moda ,fata!!! si nu stii . Eu le jupuiesc pe ale mele de buna voie si nesilite de nimeni(darear dracu in capu lor cu moda ca ,(virgula,)cind ajug pe partile sensibile ca sa nu e iau pielea surid si le dumnezeisc de le sar capacele si fac cm cu cm (ca ma dau si in judecata dac nu se pot....din cauza mea) batulea-r sfintu cu moda lor
moda de la fotomodele! da aia care mi-a rup patul (partea care ridica sus) cind s---a izbit cu 100 de kg a ei cu care ma-sa de fotomodel se duce ca barbatasau e in inchisoare??? A batut-o mar dar tot n-a slabit !!gata ba, chiar vreti capitol cu capitol romanul meu?Voi a-ti ajuns la 14 eu am multe .catinel catinel vi le spun.hai pa
PS eu am terminat defisarile deci sint prezent la apel
nematics spune:
Soni, pai noi aici avem un copil, pe Anamaria!!! Care ne mai inveseleste cu tineretile ei, ne mai necajeste cu pozele sexoase cu cartofi prajiti si frigarui, ne mai bate tobele sa nu dormim noaptea (deh, pozne de copil) si ne mai plinge pe umar sau noi mai plingem pe umerii ei, la ore mici din noapte!!!
Am intrat in butoi, breee, eram deja, nu ma ziditi cu termopanu ca pe ana lui Manole, stati sa ies pleeeaaasssee
noroc cu brigada mobila din bloc de m-au ajutat sa pun covorul plutitor pe balustrada si aku sa-l pun la loc, ca altfel intram in butoi pina in git
Craciunita - eu cred ca daca fata nu tipa nu se chema rapire si necazul venea si d la ea ca era cu tipul ala prin anturaj asa ca nu trebuie sa te-ntristezi ca tot nu ai fi putut ajuta doar tu singura...
chiar, vorba cuiva, ar trebui sa ne incepem ziua cu un bank sa ne mai veselim - Lu, pai daca ne uitam la toate necazurile din jur io cel putin ma darim de tot, breeee... fac si eu cit pot si pe unde pot si in permanenta dar cum putem noi oare sa indreptam toate nedreptatile din jur macar, nu de mai departe???
Off-topic - am si eu o intrebare - credeti ca a dat Castro ortul popii? Si ca o sa fie revolutie???
lilanda spune:
quote:
Originally posted by nematics
Off-topic - am si eu o intrebare - credeti ca a dat Castro ortul popii? Si ca o sa fie revolutie???
Nu, nici mult nu mai are!!! Si da, o sa fie o revolutie...da' pina' atunci, deschideti voi un capitel nou, ca io v-as servi, da' n-am butonu' corespunzator
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lu.more spune:
Ma bucur ca v- placut povestea...
Asa e, aia mica e Ana Maria.
Nu ca ti-o dedicam neaparat tie, copilu', doar ca vad ca te impiedici prin fustele noastre pe aici, si-am zis sa fac si io o gluma.
Iar cand oi trece prin Cannes, dai de stire.
Soni, asa e, e un lucru pe care-l uitam adesea : sa intindem o mana, de multe ori e nevoie de asa de putin pentru a face fericit pe cineva.
Dar suntem prea preocupati cu ale noastre, ca nu ne mai merge internetul, ca trbuie sa schimbm cauciucurile la masina, ca e cald afara...
Mik, superbe fotografii, ce culori! Dar ce copii...
Tu spuneai ca trebuie sa tii cura de slabire? ma-ntreb de ce.
Si eu trebuie... sa ma tund si nu-mi place sa merg la coafor. De vopsit ma vopsesc singura.
Craciunita, m-ai dat gata. Chiar asa iti transmit "chestii"... Doar eu, sau si altii? Vreau sa stiu mai multe (vreau!). Acum, ca sa fiu sincera (pana la un punct), ai dreptate, trec printr-o perioada de mare oboseala, de framantari din diverse motive, de stres din altele si da, stiti deja, de o mare lehamite. Am nevoie de o schimbare esentiala si nu stiu daca, in ziua cand situatia se va prezenta (se va prezenta... o provoc), voi avea curajul sa fac pasul; inca nu stiu despre ce e vorba, dar ceva trbuie sa se schimbe.
Sau poate vacanta imi va reincarca bateriile. Plecam duminica, pentru o saptamana, in Alpi, la Meribel. Avem de gand sa ne plimbam mult de tot in jur si va promit poze cu Mont Blancul in fundal. O sa luam si cortul cu noi (mergem intr-un apartament de vancanta), iar la intoarcere ne-am propus sa mai ramanem 3 zile pe drum, sa ne oprim unde ne-o prinde noaptea. E prima data in 6 ani ca o sa fim singuri, doar noi doi! Sunt asa de bucuroasa, ca o fata mare care pleaca sa se marite! Apoi, nu stiu. Concediul meu tine pana pe 4 septembrie (!)
Gata, mergemvla masa. In meniu quiche cu praz (v-am dat reteta...) si salata verde; cine mai vine, cine mai pofteste?
Va sarut pe toate (nu mai recitesc, daca e plin de greseli e de la tastatura asta nabadaioasa ).
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
polux spune:
Buna seara din cuptor. mai fetelor e o caldura de nu poti sa respiri aici.Noroc cu AC, dar azi a trebuit sa ies sa-mi iau cartele de telefon sa sun in Romania si am crezut ca nu mai respir.
Soni iubita dar tu recuperezi nu gluma. Si mata unde era de data asta?Nu ti-a mai dat cu ceva saruru pe la nas?
Iuliana pupam teroarea mica (dar ma lasa el sa-l pup...o sa spuna ca eu sunt babatie si vrea una froaspata)...bun baiat ai iubita.
Si hai fuga cu domnisoara Craciunita la o cafea sa-ti mai treaca depresia. Apropo nu ne-ai mai spus nimic despre gym, cum merge?
Craciunito, cool, blond cu perciuni negrii...o noua moda.Ia sa vezi intr-o saptamana juma din bucuresti vopsita asa.
Carmi hai ca mai e un pic pana la vacanta.
Soni mama ia ia-ti tu o vacanta la chicago , caci tare am si eu nevoie de un refresh-uit, adicatele manichiuri, pedichiuri, cremuiri etc.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Porumbel calator bine ai mai revenit pe la noi, cum mai este situatia la voi, grea nu-i asa?
Simona sti ca ai dreptate si eu vad ca suntem toate asa intr-un butoi mare de melancolie...si incercam sa ne scoatem singure afara(tragandu-ne de par se pare- asa ca reusita ioc). Sigur e de la caldura, asa ca ne revenim noi toate cat de curand.
Hopa vestea vestilor, Iuliana se intoarce in state. Nu ai spus nimica mama draga. Hai ca poate ne vedem aici daca in Bucuresti nu am apucat.
Adrienne cum mai e cu fusul orar?Te-ai hotarat cu privire la weekend, stai ca uitai cum ii spune water si nu mai stiu cum.
Mik suna super vacanta ta. Cum a fost conflictul armat cu
cel mare?Inca ai iesit invingatoare?
Craciunito fusai la veterinar cu matele? Cum te-ai descurcat?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi