40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Spagetti alla carbonara : spagetti (depinde de persoana 150 gr cap locuitor) o cutiuta sunca taiata cubulete , 2 oua (numai galbenus) parmezan ras se fierb al dente (adica nu mamaliga) intre timpm se pune putin ulei si cubuletele la prajit (eu pun si un catel usturoi taiat in doua sa dea aroma) cind spaghettele sint gata se strecoara si intr-un castron deja pregatit cu cele 2 galbenusuri si parmezanul se pun spaghettele si deasupra sunca fierbinte cu ulei cu tot si se amesteca .pofta buna! (ouale crude se coc imediat de la ulei si de la fierbinteala spahettelor)
Lu fac si eu salata aia . am de toate si apoi i-ti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Craciunitza, ne bem cafeaua la 9 pe undeva pe unde stii tu, pe la Univ??? Da un punct de intilnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

PS:

vecina mi-a facut rost de un adaptor imprumut pina gasesc unul, asa ca am scapat de jumate din teroare!!!

Mik, da' de ce nu-l lasi sa faca curat????

Porumbel, stau pina ma-ntorc, adica prin iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mik sfatul meu este sa nu-i faci curat in camera. lasa-l sa faca singur. Altminteri cind va creste devine ca al meu. Adica il somez eu sa faca curat si el nici macar nu aude. Lu o sa fac si eu salata azi ca tot eram in pana de inspiratie. O sa mai coc si niste vinete afara pe grill ca in casa mor daca le fac. Va mai pun si eu o salata de fasole verde care imi place si e usor de facut:- o conserva de fasole verde pastai- maioneza- citva catei de usturoi taiati bucatele- patrunjel taiatSe amesteca toate de mai sus si se da la rece. e f. buna.Va zic miine si salata de fasole verde si rece de la turci dar trebuie sa-mi intreb prietenul.Pup si astept detalii de la Lu. M-ai facut curioasa. PS. Soni esti mortala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

helau,aci is!

Scrieti de ma zapaciti.Ieri am intrat,am apucat sa scriu un mesaj si-a picat netu' pina seara tirziu.Si n-o mai fo' cine sa intre.

Mik,bine-ai revenit!
Nu mai am voie sa ma uit la poze.Ordin de la berbant.Ca ieri aveam 54 de mesaje in bulk si toate cu de-alea de 74k si 75k si el zice ca e virusi.Si ca le iau de pe la fisierele cu poze.Ca acolo e cel mai simplu sa faci bibi la om in comp.Da' tot am dat o geana la hamacul Adriennei si la casuta unde-a fost Mik,da' shshshshshsht! sa n-afle husbandu'!

Kuki sa-ti traiasca mama si sa-i dea Dumnezeu viata lunga si frumoasa!Si las-o in pace.Ce daca a vrut ea pizza de la pizzerie?Inseamna ca-i mai relazata.Si e bine asa.
Sefa aia a ta chiar ca-i lovita cu pucu.

Mai voi tot vorbeati de Padova si mi-am amintit ca io am un var acolo.Nu stiam de ce suna cunoscut.Dreptu'i ca n-am fo' veci la el,dar imi zicea cit este de frumos acolo.Si-am vazut poze.

Iuliana,ia de-aci o glaja de zama de prune de la mine sa te mai racoreasca.Ai un ficior tare bun si dragut.Place la mine ce zici de el.

Soni m-ai innebunit cu meseria ta.(de restu nu mai vorbesc ca imediat declar dragoste neconditionata)Manichiura french mi-am facut o singura data si nu spun ce-a iesit. Cu defrisatu' stau bine,chiar f bine,avind in vedere ca duminica am vrut tunsoare artistica la motz si-atita am tuns si ras pina am ramas fara.Is de-a dreptu' sexi. Si-acu' ma minca pin' cele parti cum creste parul ca m-as scarpina si c-o perie de sirma!
Despre cele ce tin de machiaj nu poci povesti.Ca-s cel mai mare antitalent!Nu stiu si nici nu-mi iese si pace!Si la fatzau' meu nici nu-i f usor.Asa c-o las balta.Mai folosesc cite un ruj si mascara,dar f rar ca stric orzu' pe giste.Da' io vreau poze cu ce-ai facut tu.Ce daca zice omu' ca nu-i voie?Sterg bulku' si gata!N-a sti veci.

Craciunitza ma bucur c-ai iesit din butoi.Da' io inteleg pt ca stiu ce bine-i citeodata in el.Asa de bine ca abia iesi din el.

Acu' pt ca Porumbita a declarat ca a fost si ea in butoi,iar pe Liliana o paste intratu' in el,declar oficial ca butoiu' s-a-nchis pt renovare.Ii pun termopane si-l izolez cu polistiren.Sorry,Liliana.
Consolati-va cu gindul c-a fi gata cindva.Nu'sh cind, ca prima data tre' sa-mi gat casa mea.

Cine era racit pe-aici?Scuze da' nu mai tin minte.Dau o reteta buna.Lamiie decojita,taiata cuburi marunte si innecata in miere.Super bun.Si Oscilococcinum.

Gabi,concediu placut in continuare.

ca musai tre sa beau un Stejar.Mai viu,Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Iupiiii tra la la, m-a sunat sefu sa-mi spuna sa pun alarma cand plec, ca el nu mai vine. Profit si va scriu. De citit n-am citit ce ati scris, doar mi-au cazut ochii pe o fraza a Craciunitei : cica transmit mesaje tensionate energetic, poti sa dezvolti, te rog?

Povestea mea (de care vorbeam adineauri) e dintre cele mai banale :
Vecina din fata e o femeie foarte ciudata : asa de ciudata, ca nu stiu cum sa o descriu in catava cuvinte. Cand aude pe cineva venind pe hol, sau cand asteapta la lift sta intoarsa spre perete, se uita undeva spre varful pantofilor, de parca ar vrea sa-ti transmita ca n-are chef de vorba cu tine. Cand ii dau buna-ziua, se intoarce pe jumatate, raspunde, apoi din nou cu fata la perete. Sa aiba intre 60-65 de ani.
Toata ziua pleaca si vine, incepand cu ora 5.30. Plimbari de o jumatate de ora, o cunosc de acum, o aud cum tranteste usa de la intrare. Unde te duci in cartier, acolo e : merg sa cumpar paine, e la florarie. Trec sa iau ziarul, isi mananca croissantul la cafeneaua din colt; Ma duc cu masina spre plaja, coboara bulevardul.
Cand e in casa, adeseori canta. De altfel, pe scara i se spune "privighetoarea".
Mereu m-a intrigat femeia asta, fiindca nu vorbeste toata ziua-buna-ziua vrute si nevrute, cum m-au obisnuit ceilalti francezi de pe aici.
In 6 ani am intalnit-o cel putin o data pe zi si nici macar nu stiam ce culoare au ochii ei... Pana ieri...
Dau sa intru in bloc, o vad prin usa de la intrare, astepta liftul.
Cum inapoi nu pot sa dau (mi-e nu-stiu-cum sa merg cu ea in lift, si ea asa, intoarsa cu spatele de parca s-ar ascunde), fie ce-o fi, inaintez. Ea aude ca cineva se apropie, se intoarce cu spatele si incepe sa bombane ca liftul ala nu mai vine odata.
Ii spun buna-ziua, imi raspunde ca de obicei. Vine liftul: "va deranjeaza daca urcam impreuna?" . Si am plecat spre marea aventura.
Ea, intoarsa cu spatele. Eu, mai intrigata ca oricand, ia sa fac eu un pic de conversatie pana la etajul 4 ?!?
"Ati vazut ce timp am avut azi? Uffff! Nu mai stim ce sa facem cu caldura asta?" (cand nu stii ce sa spui, vorbeste despre timpul de afara!).
"Aveti dreptate, imi raspunde, dar dupa 15 august o sa se racoreasca. Intotdeauna se racoreste dupa 15 august."
"Sa speram", zic eu in gand. Dupa care discutia a ajuns, inevitabil, in punctul mort.
Dar ea, intorcandu-se COMPLET CU FATA SPRE MINE (ceea ce nu s-a intamplat niciodata in 6 ani) :
"Stiti, doamna, cred ca n-ar trebui sa ne plangem asa... Altii sunt cu mult mai nefericiti... ati vazut ce se intampla prin alte parti?..."
Si m-a privit drept in ochi. Are ochii albastri, e prima data cand ii vad; o privire asa de blanda, un pic trista...
Si dintr-o data mi-am dat seama cata dreptate in cateva cuvinte asa de simple. De ce nu putem fi multumiti de ce avem? De ce tanjim mereu spre mai bine? Etc. Etc. Etc.
Si tot dintr-o data, mi-a venit asa un chef sa stiu mai multe despre femeia asta. Cred ca urmatoarea placinta-cu-branza-romaneasca (nemaivazuta pe aici) ii sun la usa si-i dau si ei o portie. Poate ma invita sa stam de vorba...

Iaca povestea.
Aia mica, bagasi la cap morala?

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Craciunitza, noi am inchiriat o casuta prin :
http://www.gites-de-france.fr/fr/index.htm (Gites de France) complet echipata (bucatarie, masina de spalat, masina de vase). Casuta cu pricina era a unui agricultor care avea timp sa se ocupe de asta (si pe care casute le primise mostenire si o renovase). Asa afacem cind nu stam la hotel, casi cu copii trebuie adaptate toate si masa si spalatul/culcatul/sculatul. Noi am
Prin acest site iti poti gasi o camere de oaspeti (chambres d'hote) care inseamna o formula cu dormit (in camere cu sau fara baie proprie), mic dejun (si masa de seara).
Noi am stat in casuta din josul paginii :
http://www.gites-finistere.com/gites/kermergant/indexfr.php
(rezervarea am facut-o pe Web cu cartea bancara).

Nema si Adrienne nu las cupilu' sa dea cu aspiratoru' ca-l loveste de mobile si le strica.

Lulu, ai mare talent la povestit.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Parca mai ieri ne chinuiam sa scapam de capitolul 13, pagina13 si acum l-am terminat si pe 14 !!! Si nu de alta, dar nici nu-i Gabi acasa sa ne mai deschida inca unul. Cine se ofera?

Lu, ai un stil care ar trebui valorificat cumva. Te-ai gandit vreodata la asta ? Vecina asta a ta, e singura? Sot, copii...? Parca o si vad, tacuta si stranie asteptand liftul.

Maine la 9 o sa ma gandesc cu drag la Craciunitza si la Nema, ba chiar o sa beau si o cafea in cinstea voastra.

Craciunitza, nu mai bine ii cumperi un mobil mamei tale? Eu am convins-o tare greu pe mama, dar dupa ce i l-am luat ea cu mana ei si-a desfiintat telefonul fix.

Mik, cati ani are "cel mare" care nu-si face ordine in camera?
Al meu pricepe doar de vorba buna. Daca stiu cum sa-l iau (adica stiu, dar daca am si rabdare sa-l iau cum trebuie), face si ordine in camera si in dulapuri, ba chiar perie si covorul. Doar peria de langa WC nu pricepe in ruptul capului cand si cum se foloseste. Bine ca a priceput cum e cu colacul de la WC pana la urma.

Mey, si nu o mai barfiti pe sefa mea, daaa??? Ca e fata de treaba. Azi m-a anuntat ca isi ia 2 saptamani de concediu. Si pe urma imi iau si eu, asa ca ne mai vedem la toamna. Iuuupiiiii !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Craciunitza, eu m-am facut cu Garnier blond-gold.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nema, la 9 ?!??? De ce, draga, cu ce am gresit? Pe la 11 nu-i bine? Iti dau nr de tel si vorbim, pentru tine poate ma deplasez si la 9
lu, cand citesc ceva, intotdeauna cand citesc, receptez si o anumita forma de energie care se manifesta in multe feluri, de la tine - de cateva zile - primesc mesaje intrerupte, tensionate, ca o sincopa. De obicei asta se intampla cand persoana care imi scrie este suparata sau bolnava.
KUKI, iarta-ma, sunt incredibil de toanta, cum am putut sa nu-ti urez la multi ani pentru mama ta? Inexplicabil, jur ca in gand am facut-o. La multi ani, din tot sufletul, sa va bucurati una de alta mult, mult timp
Nu pot sa-i cumpar mobil mamei pentru ca are si a vazut la mine aparat telefonic care-mi arata numarul cand ma suna, i s-a parut foarte util, ca nici ea nu raspunde oricui, vreau sa aiba si mesagerie vocala pentru ca mereu e curioasa daca a sunat-o X sau Y, m-a inebunit cate telefoane primeste, a fost contabila buna si o cauta lumea pentru tot felul de lucrari.

Fetele, promit sa raspund maine tuturor, acum vrea sa va spun ce am patit: am fost la veterinar (totul ok) si m-am intors la firma, am trecut inainte pe la magazin sa cumpar cate ceva, un magazin micut in centrul capitalei, e drept ca pe o straduta laturalnica dar in centru.
Pe trotuar, un baiat de vreo 23 de ani se certa in soapta cu o fata de vreo 19-20 de ani, m-am uitat la ei cand el i-a tras o palma, fata a incercat sa fuga, el i-a dat un sut in fund apoi a prins-o de par (avea par lung, blond, asa frumos), stateam in masina si ma uitam la ei, nu stiam daca sa intervin, nu mai era nimeni pe straduta si m-am gandit c-o fi o cearta intre indragostiti. Am plecat usor-usurel si ma uitam la ei prin oglinda retrovizoare, nu eram deloc impacata ca plec, ala o smotocea in continuare si ea plangea, totul in soapta, fara tipete. Cum stateam eu asa si ma gandeam daca sa intervin, a aparut un alt baiat care fugea spre cei doi si impreuna cu acesta venea si un jandarm. Batausul a incercat sa fuga, jandarmul l-a imobilizat si imediat s-au auzit sirenele masinii de politie. De pe alta straduta au aparut trei fete fugind spre fata batuta, au luat-o cu ele, am aflat si care era povestea, batausul voia s-o ia cu forta cu el si fata se opunea, ceilalti prieteni ai ei au fugit dupa ajutor.
Acum stau si ma gandesc, daca fata aia era singura si eu nu interveneam? Ma simt tare aiurea

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput