40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 17
Carmi spune:
Buna dimineata !
...am zis ca-s cea mai matinala, da vad ca Liliana mi-a luat-o inainte. M-a trezit bb si nu mai am somn, desi se doarme bine, sunt 16 grade afara.
Vorbeati de culoara parului, si eu sunt blonda, ca n-am ce face, am parul mai mult de jumatate alb (si asta de pe la 30 de ani, deh, ereditate...)si daca l-as vopsi mai inchis s-ar vedea urat cand creste. Acum mi-am achizitionat un ´blond gold´, sa vedem ce-o iesi.
Ma fac gigea inainte de vacanta
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
KUKI spune:
Neatza
Tare greu ma mai strecor sa va citesc. Am o colega noua care sta prea aproape de mine si nu vreau sa-i fac impresie de chiulangioaica asa, din prima. Las' sa creada ca ma spetesc muncind pana se mai da si ea pe brazda, deocamdata e plina de avant.
Nema, si io-s tot Iuliana, da' mi-am mai scurtat nitel numele sa par mai tanara. Tu ce faci, mai canta broastele in sufrageria ta?
Io ma risc: Soni, cati ani ai, mey ?? Ia sa te vedem, acu-i acu !
craciunitza spune:
Haideti la buna-dimineata in zi de luni, tare gri is diminetile astea.
Am pus poza cu perdeaua tocmai ca sa vedeti ca nu e mare branza de capul ei, inainte aveam o pretentioasa dantelata care-mi manca zilele ingrijind-o, in plus nu ma puteam bucura de ea pentru ca statea dupa draperie. Le-am dat jos pe amandoua, le-am spalat si le-am pus in debara, mai vorbim la iarna J
Poate tocmai pentru ca este asa de simpla, perdeaua cea noua, m-a surprins dimineata ce frumos filtra lumina, nu am avut deloc incredere in ea. KUKI, in sufragerie iti trebuie ceva bogat si lung, cum bine zici.
Cius22, trebuie sa bei cel putin 2l de apa pe zi ca sa slabesti, bei?
Dana36&soni, mai, ce-i cu voi, de ce ati sarit asa ? Nu am spus-o cu rautate, dimpotriva, citesc si rad si recitesc, ca nu inteleg nimic din ce scrie soni si mi se pare tare sufletista si zapacita. Asa ca nu va mai scuzati atata, ca d-aia ne-am facut subiect separat astea cu suflet tanar dar mai coapte la nervii capului J
KUKI, fusei la ziua lui soacra-mea care a-mplinit 54 de ani, iti dai seama, e tanara si zbanghie, mi-e tare draga, saru-mana de urari – sa-mi traiasca !, am mancat sapte feluri de branza ca eu-s fan lapte&branza, am baut si bere, am incheiat seara cu o salata de fructe stropita cu cognac apoi mi-a fost rau toata noaptea, am stat mai mult la baie, asa-mi trebuie. Tu de ce n-ai putut dormi, de caldura sau de ganduri ? Ziceai ca la tine e umbra, ce ganduri te inconjoara ?
Nematics, bine ca ai numa’ doua locatii ca sa nu plezneasca racordul mai mult, asa se-ntampla lucrurile astea, duminica, ai reusit sa cureti ? Hai ca trece si asta, bine ca e soare, se usuca repede, zi ce piesa iti trebuie la laptop, poate pot sa te ajut.
Azi merg la coafor sa-mi trag o tunsoare kul si o culoare mai inchisa, nu-mi place deloc ca dupa cateva zile de la vopsire mi se vede radacina parului de culoare inchisa, care va mai schimbati lukul, polux, Carmi… ? Lista e deschisa.
Doamna colega lui KUKI, ia vedeti ca va striga cineva afara!
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
'Neata!!! Eu abia deschid ochii mai combin cite o "sonata"!Ce-am facut am facut cafea si ....am uitat-o pe aragaz!!!A mai ramas o cescuta ca restu a dat culoare inoxului de pe aragaz! Acu eun maroniu ,caramiziu(apropos de perdelele cuiva care de altfel i-mi plac) si cred ca daca schim aragazul o sa iau unul de cuoarea actuala ca nu se mai vede!!hihide ce am uitat-o? pai eram l pc nu? E normal.Na, ca s-a sculat si sefu! el si-o face la minibar da eu cu aia fac tahicardie.Se uita in salon si zice:Ah,tot acolo esti? Pai seara ma lasa aici si dim tot aici sint!Ehheee! Crede el ca nu dorm da eu m-am afectionat de tastiera si dorm pe jos linga ea!9 ore am dormit si tot cu oasele rupte m-am sculat!
Adrienne--misto poza cu costumele am belit ochii pe fiecare in parte (de aia s-a dus cafeaua!)De ce? Pai acu vreo trei ani facui si eu 8 luni de dans oriental si aveam si eu unul bleu-verde!! da atrebuit sa-l dau mai departe ca intr-o zi de sfirsit de iulie m-am dus cu o amica si cu barbtasau la o pizza pe la munte.Copii cuminti pe la 10,15 am plecat.Eram abia plecati in coborire (eu la volan,audi 4),cind o chicat ceva din cer! Unu bat cui cu un seat ibiza nou ,in urcare ne-a pulverizat jucarica mea de audi!95%frontal ca voiam sa trag dreapta da n-am mai avut timp.Suma= eu 5 coaste rupte(a explodat airbegul)amica mea citeva coaste,barbatameu metacarp mina dreaptasi nasul barbatul lui aialalta omerul sting dus in cinci locuri.motorul s-o-ntapenit si mi-au dus masina la fier vechii
polux daca ma mai intrebi ceva s-ar putea sa scriu un roman!! si iar dau in logoree!Ps. Am inchis si cabinetul de cosmetica ca sa fie tocanita gata pina la capat si acu is copil al nimanui da cu unperete de diplome si trei meserii!Ehi!! Sint tare in parcarea goala!Odata ziceam :ba, atingeti-ma pe mine da nu masina! Acu nici asta.Dac n-am masina ......hai pup ca ma luati la bataie si abia s-au dres coastele!!
craciunitza spune:
Incredibila e soni!
soni draga, tu le invenmtezi sau vorbesti serios? Multe ti se mai intampla si tie.
Cine zicea ceva de o intalnire la iarna? Hai ca fac lista
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
Cicina sa nu zici ca stai la Torino ca...iar fac ce pestele pe uscat!! Crocetta! Il cunosti? mamaaaa ce bine ar fi!!! Nu din pacate e adevarat .poate i-mi iau o trotineta da mi-ar place ca asta!Susuki carenat 250! tot fac pubicitate la japonezi! hihi
cicina spune:
Nu, am stat la Crocetta acum, dupa care ma mutasem la Alba iar acum sant in Padova. Umblareata, nu? Soacra-mea sta langa Torino, dupa Avigliana. Oricum cunosc bine zonele. Tu de cat timp esti pe acolo?
cicina