40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Kuki, broastele ar mai fi cum ar mai fi dar s-au prasit tzintzarii - belea mare...

Cit despre barca, aia era buna simbata, aku ma uit si eu ca fimiu in noaptea aia si ma intreb: daca la mine e inca atita apa, unde s-o dus restul... si astept pe vecinii de dedesubt - de la unu si de la parter ca io stau la doi - cu nota de plata

Craciunita, mare dreptate ai cu casele, da ai utat sa pui ca-ntr-o casa sunt mai multe chiuvete deci mai multe racorduri. Cit despre laptop oferta e valabila, mi s-a murat adaptorul care era pe covor, ieri era mort si laptopul curenta de mama focului - cred ca a facut ceva scurt circuit

l-am lasat la uscat dar mi-e frica sa il incerc din nou - am nevoie de un adaptor care sa scoata 16 V; daca ar fi si IBM ca laptopul ar fi chiar de vis

de stress am facut azinoapte si o intoxicatie pe fata, ma uit la mine si nu ma mai recunosc...

O veste buna pe ziua de azi - fimiu a preluat conducerea barcii ca a constatat ca pe mine ma apuca plinsu mai rau ca pe un copil de 5 ani asa ca s-a dus la Obor de dimineata, a cumparat o baterie de chiuveta si a montat-o singur in locul celei facute praf simbata noapte, cind s-ancercat demontarea racordului

dupa care aku s-a dus din nou in Obor sa cumpere un mop si sa faca piatza - inca nu-mi revin din soc si ma grabesc sa inchei ca mi-a zis ca daca ma mai prinde pe DC in loc sa suflu-n covor sa se usce ma pune la coltz - teroare....

Adriana, sper ca ti-ai incarcat bateriile bine bine si nu mai redeschizi subiectul cu plictisul cel putin juma de an

Soni, aprinde o candela, da cu grija, sa te mai ocoleasca belelele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cavolo, atunci cand eram acolo prin 90, erai si tu. De Paste in anul 1990 ai fost la biserica romana?

cicina

Mergi la inceput

Nema, dar e bloc vechi? Eu am facut in timp sa-i mut pe ai mei de la bloc facut cu 40 ani inainte, numai din cauza racordurilor. Mi-era tema de o chestie de genul asta, ca tevile s-au ruginit. Nu ai posibilitatea sa scoti covorul afara pe batator, asa cu caldura asta se usuca mai repede.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nema, trebuie sa-ti iei alt alimentator, e mai ieftin sa-ti iei unul nou decat sa-l repari, costa cateva sute de mii. Curentatul ala vezi sa nu fie din cauza de supratensiune, nu mai folosi laptopul pana nu-l duci la un service ca-l poti praji si pe el.
Cati ani are baiatul tau? E barbat!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nema, treci la treaba. Da' io ma gandeam, decat sa sufli tu in covor sa se usuce, nu mai bine, sufli cu feonul, ca doara suntem in secolu' vitezei Na, idee de blonda !

Aloo, italiencele, ce va tot susotiti acolo. Maine-poimaine va auzim ca va cafeliti impreuna pe-acolo sa murim noi aici de ciuda si de invidie.
Da' nu ne intalnim noi odata si-odata, trei zile si trei nopti o sa barfim
Chiar ma gandeam ca mai imprastiate de atat nici ca se putea. Bucuresti, Galati, Sibiu, Baia Mare, Oradea, Iasi, ca sa nu mai zic de Strainezia: USA, Germania, Franta, Italia, Israel...

Hai ca m-am mai strecurat o data. Nimic nu ma tine in loc cand e vorba de voi

Mergi la inceput

KUKI, mai parlim si noi romaneste si daca tot avem ceva un punct comun, de ce nu? De cafelit, mai degraba in Ro ca vin peste o saptamana, pana atunci sper sa se usuce covorul lui Nema cu tzintzari cu tot.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Craciunitzo da cu ce usuci mama covorul ? Cu phonul? pune-l pe balcon la soare(zic si eu)Ca te apuca craciunul!
Cicina pina in 90 din 81 an fost la un pasti si un craciun. Dupa 90 acu vreo doi ani cu una care tinea mortis sa stau eu toata noaptea acolo . Si m-am dus. Nu stiam ca barbatii stau de o parte si femeile de alta si ne-am asezat pe parte barbatilor .Chiar daca se uitau aia la mine chioris nu stiu ca am adormit pe umarul alei si mi-a dat un ghiont ca trebuia sa ia impartasania!!Era 4 dim. Eram mai rau decit dac ma duceam la discoteca ! Eu cu D-zeul ma cert acsa .ca nu ne aude mineni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Nematics na cam incurcat perdele cu covoarele.!!1perla tot de blonda!!Kuki chiar dac tre sa vin doar pt intilnire a drecu dac nu vin !Waw! ce gasca!

Mergi la inceput

Soni, stii de ce te-am intrebat de biserica si specila in acel an? Sa stiu daca cumva ne-am vazut, pentru ca atunci eram putini. nici eu nu frecventez lacasurile sfinte dacat daca e ceva de vizitat, dar ala era un punct de intalnire intre romani.
Cine e responsabilul cu lista? eu sant a treia pe 22 ianuarie

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by soni

Craciunitzo da cu ce usuci mama covorul ? Cu phonul? pune-l pe balcon la soare(zic si eu)Ca te apuca craciunul!

Hai ca scot covorul pe balcon, mare dreptate ai

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput