40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 16
nematics spune:
Io, nema, mi-s Iuliana - care mai e Iuliana pe aici? Ca eu stiu de Iulia si Liliana - incep sa ma buimacesc
Chestia cu patura de camila - da, e adevarata, fara ea nu dorm, po' sa fie si mama caniculei, va zic alta data cum ma apara de caldura
eu am avut un week end fain - la tzara simbata dimineata s-o inundat cu noi acolo (plesnit racord sub chiuveta) iar simbata noaptea la Obor idem, plesnit racord sub chiuveta, noroc c-o fo fimiu acasa si-o dat in balta pe la 2 noaptea, balta in care pluteau sufrageria, baia, holul si dormitorul
bilantul inca nu l-am facut ca de-abia am ajuns dar din adaptorul de la laptop curge apa iar pe covor nu pot pasi ca tisneste (tot apa)
va pup si sper sa mai auziti de mine....
soni spune:
Ok.Sint logoroica.Cind am o multumire sufleteasca .Azi am avut-o cu cel mic cupil bolnav. ce tot va plingeti de ochi batrini , de batrinete ,de valeu mama ! kuki ca esti berbec am vazt' si nu te simti asisderea? hai ma , care ma intreaba prima citi ani am, jur ca impusc imediat si dupa vreau sa vad fetisoarele "batrine" hi hi hi ha ha
Danna dupa ,am citit ce ai scris . Imi pare rau ca di cauza mea n-ai ajuns la banca !!! da ce sa fac? asta sint! Ce zici le zic sau nu le zic sau sa nu le zic??? ori eu ori Shakespeare!!
cius22 spune:
Kuki!- mey-se vorbea aci de lecitina...aduceti-ooooooo ca m-am chiaunit de cap...incurc fetili! si ma mai si incurajati ...cica-i de la varsta...valeu maiculitza,o sa ma cheme Roza!
Noa-sa revenim..io-s a dracului si nu-ti dau nici tie insomnie,da? sa fie clar! la noapte dormi bustean!'nteles?
Cicina-Arad sa fie!
Soni-am auzit de Lourdes si sper ca locsorul ala in care ati fost sa faca aceeasi treaba! minunile is la tot pasul...
Nema-faaain weekend,da' nu-ti mai doresc unu' asemena mey!...noroc ca te tii tare!...vezi cum usuci pe acolo...
azi am belit ochii in monitoru' aista de mi-s rosii de tat...sa nu faceti ca mine! Noa-noapte buna sau buna ziua la fetele de peste ocean!
soni spune:
Cius22 eu n-am belit ochii decit la strada (ca de sint sofer de lux) si cu belitura de la soare cred ca i-mi fac patul tot pe jos! Asa ca buona notte si ne auzim miine la cafea!!
ana_maria222 spune:
ce fac feteleeeeeeeeeee? DORMITI????? ATUNCI ...ca sa dormiti bine!
eu am fost la padure azi cu finutzul meu (baiatul lui katty...membra DC).....a fost super fain..in afara de invazia de furnici...
o sa va pun maine poze daca imi trimite katty.
pup mamicile frumoase....adrienne esti o sexoasa......eu mi te imaginam altfel...si esti tinerica raaaau!!!
va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
nematics spune:
beeeeey, aia cu tobele, la ce mai intrebi \ce facem daca nu citesti atent??? Te bucuri de nekazu' omului???
io-s cu k... in balta,la propriu, asa ca poti sa cit vrei ca nu ma deranjeaza; nu dorm, am facut covorul sul ca sa iasa apa din el si aku sec balta de dedesubtul lui!
Soni, scrie, eu pricep tot ce spui tu si'mi place, ma tine cu sufletu la gura si mai uit de ale mele
Craciunitza, ca ai intrebat de curatenia prin sertarele baietilor, mi-am adus aminte de-al meu si-ti zic: Da, si al meu a adunat ce nu poti imagina prin sertare si rafturi. Numa ca io' am facut curat la el odata printr-a saptea si de atunci n-am mai avut psihicul necesar sa mai intru pina a terminat liceul, adik asta vara, cit a fost plecat la Costinesti. Am intrat si am mai iesit dupa trei zile.
Va pup, io stau si pling in mijlocul baltii, dupa o incercare nereusita de a scoate covorul de sub canapea. Mai pling dupa laptop, ca pina nu-mi iau alt adaptor nu il mai pot folosi si stau la mila lui fimiu care mi-a imprumutat laptopul lui in sara asta. Si mai pling asa, existential, un plins ca o ploaie gri bacoviana, de plumb
AAA: iar fimiu si-o pus la Statusul de pe Mess 'mama iresponsabila' ca cica stau pe DC in lok sa usuc casa; aku io suflu in ea cit pot, dar nema...
adrienne12 spune:
Dana, mi-a placut si mie Istanbulul. Poza pe care v-m pus-o e facuta in Galata tower unde am fost odata la cina. Ana Maria esti tu o dulce. sint mai tinara la minte decit la fizic, da tre sa recunosc ca stylistul acela era meserias rau de tot. Si arata de nu se poate. daca eram cu vreo 10 ani mai tinara ma dadeam la el :-)Despre Istanbul am avut senzatia ca au "sarit" pur si simplu peste secolul 20. Adica din sec. 19 direct in 21. Numai asa imi explic cum femei imbracate in salvari pot inca sa vinda in piata sau sa framinte coca pt. guzleme pe trotuar, fara manusi de plastic, sub ochii trecatorilor si sa o coaca pe o ceva in forma de ciuperca tot in strada. Sau prajelile in aer liber sau oamenii care cara inca cu spatele poveri imense pt. o suma simbolica (asta in bazar). AM stat ore intregi in bazar. AM cumparat bijuterii, cafea, rahat de tispe feluri pahare de ceai, saluri si ceramica. Prietenul meu a cumparat intestine de oaie, uscate ca sa facem sugiuc. Culmea e ca am reusit sa trecem cu totul prin vama dar ne-au pierdut bagajele. Stridiile cu orez mi-au placut la nebunie, am luat reteta, o sa fac dar am mai mincat tot felul de bunatati: caracatita murata, manti si altele... o sa pun citeva poze din bazar. Vaporasul autobuz l-am luat zilnic cit am stat in Istanbul si tot zzilnic am baut ceai in el. ceai si covrgi cu susan. si mai m-a impresionat faptul ca in statiunile de la mare in fiecare dimineata venea pescarul cu "hai balik, baliiiik" balik = peste. Odata am luat niste peste f. bun de la el (am poze cu el).
adrienne12 spune:
revin cu poze din bazar http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=7bd8re2
polux spune:
Buna dimineata.
Simona cum sa ma supar iubita, ca doar nu am baut gaz. Dar era pe aproape cu numele,adica Liliana...Iuliana tot pe acolo sunt.
Imi pare rau de gratar...si eu care ma pregatisem sufleteste de un cativa mici. Ei vezi de asta imi este mie foame acum seara, ca nu ai mancat nici un mic pentru mine.
Iulia, sau poate o fi de la culoare parului ca al meu saracul fuse in ale potoape (a se ceti tinerete) brunet, acum e alb, alb in proportie (ufff matematiciana din mine, auzi proportie) de 80-90%, asa ca ma vopsesc. Iar acum e cam decolorat si firele care au fost albe se vad galben , blond...asa ca cine stie.
Asa ca ia sa ne facem noi roscate sa vezi ce ne zbarnaie mintea atunci.
Adrienne, hranita odrasla matele, sau le-ai gasit lesinate de foame si pe ele si pe el? Cum mai e ficiorul, tot indragostit de mandra cu parul roz?
Soni, ne spui si nou cate ceva despre tine...ca sincer imi devi pe zi ce trece mai simpatica si tare as vrea sa stiu mai multe despre tine.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi