Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 20
moneug spune:
Buna, Dani-da, imi spui, te rog, daca ai fost cazata la Iberostar Obzor sau ai informatii de la alte persoane pentru ca noi plecam vineri, pe 25 si stam la Iberostar si mi-ar prinde tare bine niste informatii la cald.
vlada spune:
Noi am trecut in Bulgaria pe la Calarasi-Silistra, dar nu prea merita...de intors ne-am intors pe la Vama Veche si am facut cam acelasi timp, desi drumul mai lung...se asteapta ceva la bac si apoi in vama si apoi e drumul cam lung in Bulgaria, nu sunt serpentine, dar nici indicatoare si trebuie sa te tot opresti sa te interesezi.
Andreea si Vlad
Iubirea mea
dani_da spune:
Da, am fost cazata acolo. Hotelul e super, e practic pe plaja. Camerele sunt mari si e foarte curat. Ne schimbau prosoapele si asternuturile in fiecare zi. Sa aveti grija sa luati camera cu vedere la mare! Mancarea e foarte diversa, stil bufet, dar nimic extraordinar. Are regim demipensiune, deci doua mese. Are doua piscine, niste animatori care se straduiesc (da nu prea tare :)) sa invioreze atmosfera. Ca sa gasesti loc de parcare am dat 10 leva pt ca era f aglomerat si nu prea erau locuri (exceptand cateva pe care le dadeau ei la cine platea). Mai intreaba-ma tu daca vrei sa stii ceva.
moneug spune:
Buna, pentru copii erau locuri de joaca amenajate, piscina era ok, sezlongurile eau ocupate cu noaptea in cap, sau aveai sansa sa gasesti si mai tarziu?
Are plaja proprie hotelul, si daca da cat costau sezlonguri+umbrela?
Te-am ametit cu intrebarile?Sper ca nu.
dani_da spune:
Era un club pentru copii, dar era acoperit si neaerisit si atentie copii raciti erau trimis de parinti acolo!!!, nu aveau cine stie ce jucarii si una din animatoare avea grija de ei. Facea tot felul de jocuri si joculete, dar vorebea nemteste sau ruseste si era cam greu sa inteleaga si al meu ceva. In unele seri organizau mici spectacole.
Piscina era ok, numai una din ele avea piscina mica pt copii, sezlongurile ora 9 maxim pentru ocupat. Plaja era chiar in fata hotelului la doi pasi, curata, umbreluta si sezlongul f scumpe, aproximativ 50 RON pe zi. Noi am luat doua saltele de 10 leva bucata si stateam pe ele, plateam doar umbrela. Alta varianta ar fi sa stai pe sezlong la piscina si sa te duci sa faci baie in mare, e ff aproape.
Locuri de joaca pt copii sunt prin statiune tot felul, masinute, roata, karting, tobogane, leagane, mers cu catarul :).
In concluzie, nu iti face griji din cauza hotelului chiar e ok.
fausta_ro spune:
Rand pe rand ne intoarcem toate din vacanta...Am revenit si noi pe plaiuri mioritice, dupa un sejur superb in Bulgaria, la IFA Nessebar Mare. A avut dreptate Caprioara cand ma incuraja ca nu voi fi dezamagita. Din contra, ne-am intors multumiti, odihniti, relaxati.
Tot complexul IFA este de nota 10, incepand de la camere ( spatiu si dotari ), curatenie, locatie, amabilitatea si profesionalismul personalului, mancarea, entertainmentul, etc.
In cateva cuvinte, next year go back.
In rest, despre Bulgaria: niciun incident cu politia, nici pe sosele, nici la parcarea in statiuni. E drept, cu parcarea ne-am ferit sa lasam masina unde nu era foarte sigur, am preferat parcarile cu plata ale hotelurilor.
Nessebarul ne-a dezamagit rau de tot. Noi l-am vazut in '90 si '91, cand era intr-adevar o bijuterie si ne-am indragostit de el. Am regasit vara aceasta un Nessebar plin de tarabe si butiquri, pline de kitschuri, aglomerat de aveai senzatia ca faci baie de multime.
Nu ne-a placut Sunny Beach-ul. Ne-am dus intr-o dupa-amiaza, pe la 7 si am crezut ca murim de caldura pe faleza care era incinsa de soare, mergand in siruri dezordonate de turisti de toate natiile. Din 5 in 5 m te invaluiau mirosuri de gratare, kebab, peste, etc.
In alta seara am vizitat Pomorie, care a ramas o statiune comunista micuta, cu aspect saracacios.
Ne-au placut, in schimb, Nisipurile de Aur. Am oprit doua ore la intoarcere, e drept, era inainte de pranz si cred ca din cauza asta nu era aglomerat. Mi s-a parut, insa, mai putin agresiv din punct de vedere turistic.
Una peste alta, a fost o vacanta frumoasa si cu siguranta ne vom intoarce.
Caprioara, superbe pozele tale, mai ales cele cu topoganele de la piscina. Am sa le printez si i le pun sotului meu in birou. A facut o pasiune din datul pe topoganul copiilor, fugind din piscina noastra sa se mai traga o data...Am sa incerc sa urc si eu ceva poze pe un site si am sa pun linkul aici.
Caprioara spune:
Fausta, bine ai revenit !
Ma bucur ca v-a placut si voua la fel de mult ca si noua si nu ai fost dezamagita.
Mie mi-a placut si Nessebarul, dar io nu-l stiam in varianta nepoluata de comercianti ca sa am termen de comparatie.
Cred ca diferenta de la 5 la 4 stele nu este asa de mare, oricum e super calitate (si noi tot la 4 trebuia sa stam dar am ajuns la 5 printr-o imprejurare fericita). Asa ca daca pe viitor vom ajunge la Hotel Mare si nu la Palace tot va fi ok.
Astept cu nerabdare sa vad pozele facute de voi.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
lavi02 spune:
Hm! Eu planuiam sa mergem la anul in Sunny Beach dar vad ca nici Fausta nu ma incurajeaza.
fausta mai poti sa-mi dai te rog contraargumentele la Sunny Beach? Cum ti s-a parut plaja? Era aglomerata?
Orice altceva despre statiune mi-ar folosi.
Noi nu vrem all inclusive pt ca anul asta la Albena am avut demipensiune si ceea ce mancam de pranz prin restaurante era mult mai bun decat cina lor.
fausta_ro spune:
lavi02, noi am fost in Sunny Beach numai intr-o seara, asa ca nu stiu cum este plaja. Dar mi s-a parut teribil de balcanic. Aglomerat, inghesuit, fara aer, viermuiala in toata regula. Eu am avut senzatia ca ma sufoc. Dar cel mai tare ne-au deranjat mirosurile de gratare, kebab, prajeli care te loveau tot la 5m. Prea multe stiluri arhitectonice la hoteluri, hotelurile prea inghesuite, pur si simplu naucitor. Mi s-au parut mai aerisite hotelurile din Nessebarul nou.
Poate este fain sa iei un hotel cu all inclusive care sa aiba entertainment bun si sa nu iesi din hotel.
Sau poate suntem noi prea oldies si nu ne mai plac lucrurile amestecate si neaerisite.
fausta_ro spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Fausta, bine ai revenit !
Ma bucur ca v-a placut si voua la fel de mult ca si noua si nu ai fost dezamagita.
Mie mi-a placut si Nessebarul, dar io nu-l stiam in varianta nepoluata de comercianti ca sa am termen de comparatie.
Cred ca diferenta de la 5 la 4 stele nu este asa de mare, oricum e super calitate (si noi tot la 4 trebuia sa stam dar am ajuns la 5 printr-o imprejurare fericita). Asa ca daca pe viitor vom ajunge la Hotel Mare si nu la Palace tot va fi ok.
Astept cu nerabdare sa vad pozele facute de voi.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Am pus cateva poze aici: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553509381