The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Andreea!

Mada si eu zic sa te duci la doctor, sa nu pleci la mare asa, ingrijorata. Ce-o mai fi si asta? N-o fi piscat-o ceva? Sau vreo alergie?

Danyce foarte bine procedezi cu cumnatica. Sa ne ti la curent!

Ioana merci de intrebare, sunt in toiul pregatirilor, mi-am luat rochita si vineri ridic invitatiile, acum caut accesorii si pantofi. Si rochita pentru Dodolina!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor!

Va multumesc frumos pentru urari...

Noi ne-am mutat, ne-am pus net de curand, asa ca incerc sa recuperez sa citesc si... poate, daca prind o secunda, doua, sa scriu :)

Fata mea e bine, sanatoasa... creste si nu-mi vine sa cred cate lucruri noi invata in fiecare zi. Are un repertoriu bogat de cuvinte, mai putin cu propozitiile, dar face eforturi mari :)

Stie ca trebuie sa faca la oala, dar face numai cand vrea ea...

Cu somnul e bine. Totusi e foarte foarte mamoasa (nu e timida) dar vrea sa ma stie pe mine langa ea mereu, asa ca timpul meu e foarte limitat. Chiar si acum trebuie sa ies ca vrea sa se uite la CA MA (furniCA MAre - a bug's life)

Va si va doresc sanatate!

Eliana sarcina usoara si frumoasa

Sanatate tuturor fetelor, burticilor, copiilor... si taticilor :)

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

elyanne, sarcina usoara si bb-ici sanatosi si cuminti! chiar ca e curaj, pe care as vrea sa-l am si eu, sincer!

danyce, super pozele si puiu!

la toate si racoare

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Elyanne felicitari, te "vazusem" la odisee dar acum te pot si felicita. Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Noi ce sa mai spunem: toata ziua afara, a redus brusc si drastic somnul de zi de la 4 ore la sub 2 ore ceea ce pe mine ma cam da peste cap, azi a dormit de la 11 la 13 asa ca pana acum la 21 m-a terminat de cap, suntem in epoca lui NU, se duce undeva unde stie ca nu are voie, spune NU si apoi face traznaia respectiva. Afara alerg non stop (pacat ca nu se vede), nu sta locului un minut, bea din toate biberoanele (altor copii) de trebuie pazita indeaproape, ia toate jucariile de la alti copii, se baga numai intre baieti mari, pupa si trimite bezele la lume pe strada...e o zapacita si jumatate.
Iar eu....nu mai am somn, am inceput sa fac AMR-ul...mai e putin si merg la munca...iar in curand voi incepe trainingul cu soacra ca pe mana ei cred ca va incapea pisoiul meu mic.
Va pup, sanatate tuturor si mai intru cand mai am ce spune.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Felicitari Eliana, sarcina usoara si bb sanatos!! Sanatate si Memeului.

Pufy, ce putin mai ai, nu imi vine sa cred. Pupici pupaciosului de Alessio. Mai musca si bate copii afara? Tudor s-a mai potolit, acum trozneste doar cand e (sau crede el ca e) atacat.

Danyce, e tare dulce Alma... Si patutzul ei cel rosu. Dar nu cade din pat? Pe Tudor daca il pun in patutzul lui cu capul intr-o parte il gasesc dupa cateva ore intors la 180 de grade. Daca nu ar avea gratii patutzul sigur ar cadea din pat. Desi acum doarme mai mult la mine in pat, ca e patul lui lipit de patul meu si trece la mine in pat peste noapte.

Apropo, cine mai doarme cu bb in pat?

Andreea, La multi ani! ... cu intarziere. Care va sa zica si Nathalie are un vocabular bogat.

Noi suntem in urma rau, abia mai adaugam si noi 2 cuvinte pe luna. Greu.. dar si cand o incepe . Ma tot gandesc la Alessio al lui Pufy care povestea de iepurasi si ursi dupa piesa de teatru pe care o vazuse. In ritmul asta peste vreun an ajungem si noi la stadiul asta. Aissa, voi cum mai stati cu vorbitul?

Noi tot disparem si aparem. Ne-a picat calculatorul... si ca de obicei am mai pierdut neste documente la care nu am apucat sa fac back-up. Dupa aceea ne-am imbolnavit amandoi. Circula un virus pe aici, loveste (fara gluma) femeile si copii. Dintre toate cunostintele mele numai femeile si copiii s-au imbolnavit. Lui Tudor i-a fost tare rau, acum cateva nopti a vomitat de vreo 8 ori, dupa care diaree, stare de moleseala cum nu l-am vazut niciodata, dormit tot timpul. Dupa care m-a luat pe mine.. cu febra, dureri de cap... samd. O fi enterocolita? M-am saturat sa ma duc la doc asta si sa imi zica , indiferent de simptome ca are un virus, sa nu il fortez sa manance si sa ii dau mult sa bea. CA asta fac oricum... Inca nu suntem bine... dar sper sa ne puenm pe picioare, ca acum s-a mai si racorit pe aici.

M-am lungit. Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

A mea doarme in pat cu noi ;) si e foarte bine...

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Bozo si restul fetelor, multumesc de aprecieri.Alma nu cade din pat...la experienta ei de cataratoarem-as si mira.Daca te uiti cu atentie la poze, patul are o bara de protectie tocmai pt a impiedica copilul sa cada.Patutul e de la Ikea si se vinde pe alb, dar mie mi s-a pus pata sa-l vopsesc. Motivul pt care am hotarat sa o transferam in patutul acela inca de acum e faptul ca escalada patutul cu gratii, fie noaptea, fie ziua si mi-era tare frica sa nu-si rupa vreun membru in timpul actiunii.In ultimul tp se cocota pe gratii si de acolo sarea.Macar acum nu sunt atatea riscuri.
Azi mi-a zis soacra ca s-a urcat pe pervazul de la ea din camera si mi-a stat inima-n loc.Normal ca era geamul inchis, dar totusi... I-a mai facut si poze.Am mutat urgent fotoliul verde de acolo si l-am pus pe sot sa faca inchizatoare speciala la geam.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea bine ai revenit!Ai fetita mare si tu....vorbareata....acusi ai si tu nevoie de dopuri pentru urechi....ca mie zau mi-ar fi de folos....

Laura da, mai am un pic...Alesio s-a mai calmat cu lovitul, acum cand e suparat f tare vine si da in mine(dar nu prea convins...asa mai cu grija), apoi ma pupa si zice: "iata-ma mami"(iarta-ma mami)....de ma topesc toata....
E tare dragastos....si ma pupa pe burtica de ma zapaceste....dar si urla la bb mic de cred ca bietul o sa iasa speriat din burtica!

Apropos de paturi: eu i-am scos 3 bare din grilaj si pe acolo iese si intra in patut....azi l-am culcat ca de obicei la amiaza si dupa vreo 2 ore ma duc sa vad ce face(ma miram ca nu e treaz deja)....ma uit prin crapatura usii in patut....nu e nimeni...deschid incet usa...cand colo Alesio lui mama dormea bine-merci pe covor langa patut!M-am distrat de una singura...si i-am facut si vreo 3 poze(le pun maine sper).A fost mortala faza!
Ma duc si eu in pat ca e tarziu....

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

No, ca tot ziceam de rasuciri in somn . L-am lasat la el in pat si dupa o ora l-am gasit plangand la jumatea patului nostru (care are 1,80 latime) cu capul in partea opusa... pe undeva pe langa genunchii lui tasu. Cred ca si-a luat o bucata de la el... la cat se foiesc amandoi. Daca nu sunt intre ei risc sa ii gasesc pe fiecare in locul celuilalt.

Danyce, si Tudor la fel face, se catara peste tot. De cand merge la gradi si nu mai e panica de masa tot timpul langa el... a ajuns la performante in ale cataratului .... care pe mine ma cutremura de groaza. Escaladatul patului peste gratii e o nimica toata, asta nici nu ma mai sperie.

Noapte buna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic
[Apropos de paturi: eu i-am scos 3 bare din grilaj si pe acolo iese si intra in patut....azi l-am culcat ca de obicei la amiaza si dupa vreo 2 ore ma duc sa vad ce face(ma miram ca nu e treaz deja)....ma uit prin crapatura usii in patut....nu e nimeni...deschid incet usa...cand colo Alesio lui mama dormea bine-merci pe covor langa patut!M-am distrat de una singura...si i-am facut si vreo 3 poze(le pun maine sper).A fost mortala faza!
Ma duc si eu in pat ca e tarziu....

bine ca nu a cazut .. sau nu a cazut rau sa se sperie si sa se trezesca. E clar... la mine raman toate barele...

Mergi la inceput