The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
pufymic spune:
Buna fetelor!
In primul rand cu mii de scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!! Multa sanatate , fericire si tot ce-ti doresti!
...si mai intra si pe aici sa ne mai spui de voi!
Eliana te-au prin fetele!Felicitari inca o data pentru bb mic si sa fiti sanatosi cu totii!
Multa sanatate si lui Meme bolnavioara!
Patricia, Raluca voi cum stati cu pregatirile de nunta????????
Noi suntem ok, Alesio vorbaret nevoie mare, se corecteaza pe zi ce trece si vorbeste tot mai bine(nu mai zic ca aude tot si te miri ce si cand repeta), urla cand nu fac ce vrea el....dar nu ma sinchisesc....ca stiu ca urla de fitze doar, il adora pe bb mic, ma pupa toata ziua pe burtica.....si il asteptam impreuna(cu Ovi si cu mine) sa iasa din burtica sa-l tinem in brate!
Pupici!
Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
georgiana.david spune:
Eliana FELICITARI! Sarcina usoara si BB sanatos! Sanatate maxima si lui Meme!
danyce spune:
Salutare,
In primul rand, Eliana, felicitari pt bb2!!!Iti doresc sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si de o Meme cat se poate de ascultatoare ca sa iti fie tie mai usor!Insanatosire rapida Elenei!
Naty, super replica Nanushei tale.
Herra, superbe pozele de la munte, dar si mai grozav e puiul tau.
Mada, sanatate puiutei!
Pufy, asteptam si noi cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare, nasterea pisoiului scump number 2.
Aissa, bine ai intuit, ma duc cu placere la servici, chiar daca ma intorc pe la 6 seara zombie acasa si apoi ma ia Alma in primire pana adoarme, pe la 9-10. De aceea...cam pauza DC in ultima vreme ca-n rest trebaluiesc pe-acasa ce mai apuc si dorm.Acum m-am pricopsit si cu un proiect Orange pt Romania (noroc ca acum e doar vorba de corectura), asa ca o sa activez si-n weekend.
Pe Alma a muscat-o vara-sa (2 ani) de 3 ori sapt trecuta si era sa le iau de urechi si pe soacra si pe cumnata-mea, dar m-am abtinut si m-am limitat la explicatul (pe un ton moderat) a ceea ce nu accept si la insiruirea motivelor de rigoare.Am zis ca de nu se executa (soacra sa nu o mai ia in brate pe Marjolein ca si cand n-ar fi facut nimic, iar cumnata sa-i explice/demonstreze daca e cazul...ca muscatul doare), o sa ma execut eu si o sa o musc pe Marjolein sa stie ce face (asa am procedat cu Alma si s-a calmat pe loc, dupa prima tentativa...normal ca nu am muscat-o sa-i las urme, suficient insa sa simta ca nu e bine).O fi Alma nazdravana,dar ea nu a ajuns sa fie obraznica si nici nu o incurajez sau ignor in aceasta privinta.Al meu sot s-a enervat intr-atat de tare pe delasarea sorei lui (ar fi o istorie intreaga de spus,nu numai faza cu muscaul, dar ma opresc aici) ca nici nu vrea sa participe la ziua micutei vineri.Noroc cu pacificatorul de nevasta-sa.De ieri dimineata am dus tratative si acum o ora a ajuns sa-mi dea dreptate.
Andora, cu dedicatie speciala pt tine, patutul rosu.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Buna dimineatza la toata lumea!
Am intrat cu gandul sa-i urez Elianei felicitarile mele pentru bb2, multa sanatate, sa treaca repede bubu lu Meme si sarcina usoara bebe sanatos!
Andreea_si_Doru inca nu are net, am gasit-o on line intr-o zi, sunt convinsa ca va intra si ea sa ne salute chiar daca uite cum am uitat de ziua ei...."La multi ani" Andreea, multa sanatate si din partea mea si pupa fata frumoasa!!!
Noi suntem bine, crestem Stefan este acum in plina criza de personalitate, toate sunt ale lui - "a meu!!!" si la orice intrebare imi tranteste un "NUUU" categoric... constienta fiind ca sunt specifice varstei ma tin tare si oarecum ne intelegem foarte bine.
Am fost we-ul trecut la munte, in prima zi ma terminat cu totul...spre seara am avut o durere crunta de cap din cauza ca in loc sa ma relaxez imi umblau ochii dupa copilul neastamparat care se cocotza pe unde vedea ceva mai inalt, mi-a dat niste emotii ingrozitoare...dar una peste alta...a invatat sa coboare dealurile abrupte, sa urce pe garduri...si multe altelePaul ma trimitea la plimbare...in partea cealalta a cabanei...sa nu mai ma uit la copil...sa-l las in pace...a dat o punga intreaga de pufuleti la un catel de acolo dar sunt convinsa ca cel putin 2-3 bucati sa razgandit dupa ce le-a intins spre caine si le-a mancat el bietul catel la un moment dat chiar nu mai vroia pufuleti...dar credeti ca sa pus cu Stefan???el o tinea una si buna "casca gula catelule si papa!!!" daca nu vroia catelul il apuca el de bot si-l forta sa caste gura dupa care ii indesa pufuletii, am filmat momentul ca alceva nu puteam face...tati a sarit cu gura pe mine sa las copilul sa se joace noroc ca acest catel era chiar simpatic si bland probabil invatat cu astfel de copii altfel nu-mi explic rabdarea lui!
Ne-am plimbat putin si prin padure, am facut un traseu de vreo 2 ore dus-intors pe jos pana la un izvor, unde Stefan a rezistat eroic, noroc cu catelul simpatic care il provoca mereu sa o ia inainte.
A dormit cu tati afara pe patura timp in care eu am fost sa culeg fragi...l-am auzit urland dupa mine de departe...tocmai din vale, si de dincolo de deal...in final na avut de ales si a stat si cu tati cateva ceasuri.
Ana, mamica lui Stefan
herra spune:
Ana, sa va fie de bine plimbarea!
Daniela, superba camera domnisoarei! multumesc pentru aprecierile la adresa "sirenei de politie" si...Met vriendelijke groeten!
anielas spune:
Eliana- inca o data felicitari si sanatate lui Meme..sa treca repede gatutzul
Danyce-super camera Almei...imi mai place mult cosul sub forma de catzelus pentru jucarele...cred ca pana la urma si noi ii vom fac e Inei o camera roshie..pentru ca e inebunita dupa rosu...nu vrea sa se imbrace decat in rosu..doar papusha rosie ii place..etc
Naty- tare haioasa Nanushica ta in parc
Ana_a- pentru Shan cel nazdravan si iubaretz de animale.
mina- sa speram ca Teiu face gasca separata de Meme si scapa de rosu in gatutz
Mada-ati ajuns la medic..ce are Ili?
Mirela- asa e si Ina cu copiatul altor copii...de fapt cam toti la varsta asta...sunt tare simpatici
Noi suntem ok...eu ma topesc de dor..numar zilele pana sambata...dar si sambata...cred ca o albesc pupacind-o.Inei ii prieste tare mult la Valcea...cica numai afara vrea...e cumintica si vb tot mai mult..mai nou cand nu poate ceva spune "Nu poci". De facut la olitza nici gand...la tzara au lasat-o numai cu chilotzei...dar numai dc esti pe faza si o pui face...altfel nu anuntza decat dupa...vom vedea...o sa reusim si noi la un moment dat.
Hai ca m-am lungit..va pupic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
nature spune:
Mada, sa ne spui si noua de ILinca, cum e cu tatica?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
elyanne spune:
Multumim mult de tot
Meme e mai bine, dar trebuie sa-i dau antibiotic. Iar puroi in gat. De aseara nu a mai facut febra. Vineri mergem iar sa o vada dr.
Cam asta ar fi... trebuie sa ma intorc la ale mele.
S-a mai nascut o stea
frosa spune:
WOW Eliana ............ FELICITARI, ce mamici curajoase!
O sarcina usoara si sanatate multa lui Meme
Mada spune:
buna,
nu m-am dus fetele cu ea la dr ca dormea cand am ajuns s-a sculat tarziu si dr nu mai era.
azi e la 12 la 4 asa ca nici azi nu ajung
nu mai era asa umflata ieri, rosie v-am spus ca nu mai e de duminica, dar oricum vreau sa ajung saptamana asta, pt ca nu mi se pare in regula
noi sambata plecam la mare si vineri mi-am luat o zi din concediu, dr e de dimineata daca nu ajung pana vineri sigur vineri ma duc.
am o stare de vreo 2 zile de nervi de agitatie nu stiu cum sa-i spun n-am stare nici pe scaun la serv, nici afara cu Ili, nici in pat cand sa ma culc, cred ca de la prea multa cafea sau cola.
am zis ca trec pe caea fara cofeina ca nu se mai poate, azi-nopate era 1 si eu nu dormeam.
va pup ca-s pe graba cu treburile p-acilea
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca