The best of aug-sept-oct 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISMIR spune:
Ce liniste e aici!!!
Noi am fost la zilele cu pricina,a fost tare dragut...Robert a alergat dupa toti copii,erau cam 15,am crezut ca ,capiez de atata zgomot si urlete...el era cel mai mic si ii copia pe toti,hahaha,era tare simpatic...da,asa a trecut weekend-ul nostru!
Acum luni si marti e tati liber,asa ca trec mai scurt pe aici
la toata lumea si numai bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
mina spune:
Buna dimineata, hop si eu la birou somnoroasa si cu chef de munca. Nici cafea nu m-a lasat tero sa beau azi dim, ca i-a tunat lui ca in cana aia trebe sa bea Nana....asa ca am plecat sa beau cafeaua prin straini.
Is super fericita ca am reusit vineri sa instalez aer cond si la birou asa ca alt chef de munca de acu incolo.
Pe de alta parte vizi tot la 3 noaptea se cere la laptic (papam numa lapte de vaca, ura ura) insa nu mai am inima sa-l pacalesc cu ceai, ca bea si un biberon intreg daca-l las . Asa ca ce mare lucru sa incalzesc nitel laptele si sa ii pun neste cereale ca sa pape cupilu. Care cupil macar are amabilitatea sa adoarma bocna apres dupa aia. La noi in pat ca tata mai sta sa-l mute, io cred ca adorm pe la jumatea lu biberon.
Cam asta despre noi, o saptmana buna tutror.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
elyanne spune:
quote:M-ai prins .
Originally posted by CRISMIR
ELIANA te-ai fofilat...la intreg familionul!
Am fost azi la dr. sa vad ca e ok si este... asa ca... la noi vine bb2. Pe la sf. lui martie ar fi DPN. Pana acum ma simt bine, fara greturi etc. Am o lista intreaga de analize... si cam atat.
Si despre Meme... e bolnavioara, a facut febra mare. O sa merg la pediatru, dupa-amiaza... cred ca e ca data trecuta, puroi in gat .
Cam asta ar fi pe scurt
S-a mai nascut o stea
andora spune:
quote:
Originally posted by elyanne
vine bb2
URAAAAAAAAAAAAAAAAA
FELICITAAAAARI SI SARCINA USOARA!!!!!!!!!!!!
Elyanne super, sanatate multa surioarei mari sa nu mai auzim d febre si puroi, ca sa va puteti concentra asupra samburelului de martisor . Aveti grija de voi si sa ne ziceti ce spune meme despre fratioara
Va sarut pe toate si sa mai aud de asa vesti frumoase
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Naty spune:
Eliana FELICITARI!
Sarcina usoara si bebelus sanatos!
Wow, ce de bb2 pe la noi!
Noi suntem bine, ieri am fost in Herastrau pe Insula copiilor si i-a placut Nanushei mele la nebunie, nu mai puteam s-o iau de acolo.
Fiti atente faza la Ioana mea: ieri eram amandoua in parc si a inceput ploaia. Ii zic fetei "Nana hai sa strangem jucariile ca ploua" La care ea aduna repede - repede tot, isi ia roata si incepe sa alerge spre iesire strigand "poua, aoieu, poua, aoieu!". Radea toata lumea de noi.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Mada spune:
salut
Eliana, felicitari! Sa dea Domnul sa fie sanatos bebe2 si tu sa n-ai greturi si o sarcina usoara iti doresc!
Eu ma duc cu Ili la dr azi, cel putin asa am in plan, ca are o tata mai umflata si rosie, nu stiu ce-o mai fi si asta...
vineri seara tot punea mana si zicea mami titi, sambata era rosie si dubla ca marime decat cealalata si tare, ieri nu mai era rosie in schimb umflata si tare inca era.
am niscai emotii.
ma doare capul azi de mor.
Acu am vazut ca pe 29 iulie a fost ziua Andreei(Andreea si Doru)
La multi ani sa fii santaoasa si fericita!
Mai da un semn pe la noi, ce mai face printesa ta?
Fetele voi mai stiti ceva de ea?
Si Ana la fel, nimic ...
Va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
Naty, vai ce scumpa a fost Dodolina ta! Pupici mult.
Au ei cateodata niste mutre care spun tot si daca mai baga si cate o completare inteligibila e super
Eliana, sanatate multa Elenei! Sa scapati repede! Tuseste?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
mina spune:
Eliana, felicitari si pe aceasta cale Sarcina usoare, bbe sanatos si Meme cuminte iti dorim. Multa sanatate Memelui!
Mada, sanatate la pui. Sper sa nu fie nimic grav.
Naty, super faza!
Al meu cupil a cam plans prin somn azi dim, sper sa fie vis urat, nu solidaritate cu Meme ;)...prietenii stiu de ce.....
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
herra spune:
Eliana, felicitari, sarcina usoara, si sanatate multa lui Meme!