The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
Andreea-LA MULTI ANI! cu mare intarziere..si bine ai revenit printre noi

Bozo-cred c apiticii nosri au mishcurici in fundic..ca la fel de agitat doarme si Ina...niciodata nu o gasesc asa cum am pus-o in patut...iar acum sare de la ea din patut (din ala pliant) si vine la noi in camera...nici gand sa mai doarma la ea...
cum mai e Tudor cu gradi...s-a acomodat?

Pufy-super haios Alesio..astept sa vad pozele...

Aissa-te inteleg perfect cu AMR-ul, asa eram si eu...dar incearca sa nu-ti faci probleme...ai sa vezi ca va descurcati fff bine

O zi buna va doresc tuturor!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Andreea sa fii sanatoasa, la multi ani fericiti si o printzesa mereu cuminte si frumoasa!
Cu mii de ani lumina intarziere te pup si astept sa intri de acum mai des daca ai net acasa.. sa ne mai zici despre Nathalie...
Noi am cam lipsit cu povestirile dar mereu v-am citit.... aud acum de copii insomniaci, Aissa pai daca de la 4 la 2 ore te sperie, a mea doarme de la 2 ore inainte la 30 min de vreo saptamana, nu stiu ce are, si a devenit extrem de mamoasa.... nu mai adoarme ca inainte singura cuc, vrea sa stau cu ea de 3 zile mereu...
De dormit doarme in patul ei cica, dar se muta cand in patul nostru care e lipit de al ei cand are chef, cand nu incepe sa strige noaptea "a patu' neu" si se executa, alte doua dati am gasit-o dimineata dormmind pe jos cu tot cu perna , in alta noapte pe la 3-4 intra tacticos in camera nu stiu unde fusese ca era f treaza, alta data dormeam amandoi profund di m-am trezit cu ea se urca in patul nostru cu muulte papusi in brate.... asa ca eu cred ca sunt agitati din fire din cauza varstei, adik sper....
Sanatate multa tuturor si sa auzim numai de lucruri bune!!!!

PSL Va intreb si pe voi, are careva bani de investit ntr-o cabana la munte? 60mii de dolarei? Ca e scoasa la vanzare cabana mea de suflet din Fagaras..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Andreea bine ai revenit si la multi ani din partea noastra.

Matei doarme cu noi in pat perioada dintre biberonul de dimineata si pana la trezire. In rest la el in patut, fara mofturi.

Andora, cam multisori banutii...poate punem mana de la mana si facem de-o cabana in time sharing, ha ha

Aissa, fruntea sus si incearca sa fii toleranta cu unele probleme (evident nu cu alea importante). O sa fie bine, ai sa vezi.

va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bozo stai linisitita si noi stationam cu vorbitul, adica inaintam fff incet, pasi mici. Nu pot spune cate cuvinte adauga pe luna, sa zic ca de la mare am venit cu vreo 3-4 achizitii, acum de vreo 2 zile spune si "muna" (mana adica) si ma zapaceste cu el, eu ii tot spuneam "mana" cand ridicam carutul sau tricicleta si le puneam pe picior ca sa urc scarile, si acum, desi nu ii prind mana tot timpul si-o "jeleste", cum ridic carutul cum cica "munaaaa" ca si cum ar durea-o, e belea. Mai zice buba (cu varianta muma, nu ma intrebati de ce, desi initial a zis buba, acum mai mult muma spune...) si acum toate masinile stricate au buba, iar apropo de masini toate sunt gri ("di") sau albe ("amba"). Acum mai e si faza asta ca si ce pronunta....stiu eu ce spune, nu spune clar, eu recunosc intonatia. Ca de ex. gata il spune "tata" dar stiu cum suna, si altele. Ai vostri la fel fac? Sau pronunta clar?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

fetele! azi sint cam suparata, pt ca al meu baiat avu chef de scandal, si o tinu numai in chirait, iar eu mi-am pierdut rabdarea la un moment dat si i-am lipit o palma la fund! bineinteles ca mi-a parut rau imediat, dar mi-e asa de teama sa nu se indeseasca gesturile astea , pt ca niciodata n-am suportat corectia fizica
altfel, si puiu meu doarme dupa acelasi aranjament: patutu lui lipit de patul nostru, cu partea de gratii dintre paturi scoasa! mie nu-mi displace chiar deloc, pt ca imi place sa-l mai pupacesc cind doarme, sau sa-l pipai noaptea sa vad daca-i transpirat, si sa iau masurile de rigoare! iar cu vorbitu, greu, pe cuvint! cred ca e in faza de acumulare de informatie! ca de comunicat se bazeaza pe faptul ca ii inteleg si descifrez bombanelile si chitaielile si mitiielile ...
la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Multumesc fetelor pentru reprimire si pentru urarile de bine

Kiss am patit si eu asa, si i-am dat o palmuta la fund, si mi-a parut rau dupa... dar a simtit si fata si parca se controleaza mai mult cand vrea sa faca o prostie. Se zice ca daca e data cu iubire si nu cu ura, ajuta.

Patutul la fel e si la noi lipit de pat, dar nu prea doarme la ea, ca vrea sa ma tina in brate cand adoarme... Adica isi bea laptele, ceaiul si apoi se intoarce si ma prinde in brate, asa adoarme. Nu pot sa o mut noaptea ca... mi-e dor de ea :)

Cum ziceam, cu vorbitul... stie multe cuvinte si in engleza si in romaneste dar numai vreo 2-3 propozitii gen "Gata nani, mami... hai pru-tru" - Adica gata somnul mama, hai afara :)

De obicei leaga cuvintele, dar fara predicat. Nu e nici un motiv de ingrijorare daca isi da drumul mai tarziu, stati fara grija :)

Ii place sa deseneze mult, sa "cante" la pianul sora-mii, sa danseze, sa se uite la desene si sa ma scoata pe mine din sarite, uneori dar e mai mult decat placut

Cam asta ar fi despre noi... poate reusesc sa uploadez niste poze noi.

Va pe toate si pe toti si va doresc sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am pus si eu niste poze recente cu Alesio in albumul de pe Yahoo!!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Haha Pufy uite exact asa dormea si Gogo intr-o dimineata cand m-am sculat... Mai al tau stelist a crescut sa stii , are figura de baiat "cuminte" , ce mai zice de fratior?
Andreea asa, e altceva acum, sarut domnisoara melomana si artista
Kiss heeeeelp si pe mine m-a scos maimutica din sarite zilele astea, are asa niste rize de planset cand i se ia jucaria (tocmai ce ma laudam ca se joaca fumos la nisip ) plus ca nu ma ma lasa sa ies nici din camera, are niste chestii, ii e frica sa auda masinile sau motorul oricarui utilaj plus musca, vestita musca.... Ce e de facut? Talentele am fac si pe mine as imi vina s-o plesnesc usurel la funduleata (am facut-o, da, si imi rade in fata dar nu mai fac ca mi-e teama ca invara ca asa e normal)
Minaaaa asta zicea barbatu-meu cu time-shareingu' dar am inteles ca romanii nu vor sa se bage la asa ceva ca au fost multe tepe... si stiu de asta doar din ceva cursuri, adik aproape nik..... perseverez insa sa vedem ce si cum, ca bani tot n-avem si clienti vax.
Noapte buna si numai ganduri bune tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Elyanne-felicitari pentru bebic.

Andreea-sa iti traiasca bebita mare...

a mea doarme cu noi in pat, dar bebe doarme in patulu lui-ca sa vezi cine-i baiat mare.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

NOI DORMIM TOTI TREI!...eu la mijloc ca baietii sunt foarte zburdalnici si noaptea...dar ma simt foarte bine intre 2 baieti

ANDREEA bine ai revenit...si LA MULTI ANI ! cu intarziere,sa fi iubita,fericita si sanatoasa toata viata,alaturi de cei dragi tie!.... si pt Natalie!

Fetelor va pe toate,iar sunt pe fuga,dar e 12 noaptea si mor de somn..doar asa apuc sa intru ca "atomicul"meu e teroare...si e mamos,Doamne Doamne...am vazut ca si altii mai sunt...hmmmmmm,parca a inceput sa fie asa de 2-3 saptamani...ma pupa toata ziua si daca merg la wc vine cu mine,nu mai vrea sa stea cu tati nici o secunda...sper sa treaca ca ma lasa nervii uneori

la toti piticii si mamicile dragi,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput