The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Saluti!
Multu mult Andora si Crismir! Sper sa ca acel chist sa devina in curand o amintire!Dau semne cand venim in Moghioros ca fi-miu e tare doritor de copii si iubaret

Cristiana mama lui Andrei (29 Sept 2004) si 12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Cristia, tinem pumnii sa treaca repede, fruntea sus ca sunt convinsa ca se va rezolva. Stii tu, optimismul e cel mai bun medicament. Pupam burtica si Andreiu.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Wow Herraaa super pozicile, eu parca simt mirosul acela de pamant umed din padurile de munte.... bravo voua ca ati fost, iar focul acela e artistic rau
Cristia te asteptam deci in parc hihihi, am stat si azi o groaza acolo, a inceput gogoasa s a se joace singura la nisip asa ca e Andreiu in siguanta, numai aruncam cu nisip, doar putinposesive mai suntem...
Mirela e super si din cand in cand la wc, fii-ma tocmai mi-a facut un pisu pe.. picioare
Se pare ca m-am inselat, nu adoarme asa usor asa ca fug iar la ea....de-abia scapai de tinut in brate
va pup!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

la toate si multumesc de re-primire

nu stiu ce-am, ba nu scriu cu anu', si-acum 2 zile la rind!
Herra, zic: hai sa vad "vederile" de la munte, si ma afundai de tot in albume! mai ales ca puii nostri sint nascuti in aceeasi zi, nu-i asa? deci: super toate pozele! si puiul mai ales
si da, si "Cartea viitoarei mame" e f interesanta, nu e scris in ton vesel ca cealalta, dar e f utila. eu abia asteptam sa vad ce se mai intimpla in urmatoarea saptamina, si incercam sa mi-l imaginez si vizualizez pe pui! si-s o multime de sfaturi utile
in ro. imi luam si eu revistele "mami", "copilul meu", "super bebe" (parca) si inca le-as mai lua! iau insa echivalentul de-aici! daca citesc ceva interesant si demn de-amintit, promit sa va scriu! am remarcat insa ca mamele si femeile de-aici nu sint la fel de grijulii, dispuse, interesate cum sint (nu toate) cele din ro.
si-am mai aflat cu stupoare, ca fff des, copiii, si chiar educatoarele din franta (ca sa nu zic marele Paris) fac paduchi ceea ce nu mi-as fi inchipuit niciodata, zau! dar ce sa faci, daca toate si-au angajat dadace negrese, cu paru des si "primitor" (mai stii?)

in sfirsit, la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Superbe pozele de la munte....

Ai mei dorm si am zis sa profit de ocazie sa va scriu cateva randuri.

pe-aici e mancare la cutiute pt. varsta Liei berechet ,dar are un gust cam pfui pentru domnisoara(da, de fapt are un gust cam pfui).

am pus si eu poze noi-de fapt am incercat sa fac niste poze cu curtea mea in restriste pentru o emisiune despre casa si gradina -poate se indura de noi si ne ajuta cu transformarea...

si multumesc pt. raspunsurile despre olita. A mea sta fie pe olita-fie pe WC.acum ca am o baie f.f. mica e mai convenabil pe WC-ii pun un colac de copii mici peste colacul obisnuit. Doar ca nu se intampla nimic. Elyana-am lasat-o si fara pampers dar dupa aceea a trebui sa vanez prin colturi dupa miros...
asa ca am decis ca atunci cand e gata renuntam la scutece- care sunt acum exact precum chiloteii...

week end placut si vacanta placuta...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANAMARI,am uitat sa-ti raspund..da,am vrea noi casa,daca astepti dupa ea ne vedem peste vreo 3 ani,din pacate numai atunci vom putea sa luam.. fetitei,si Robert e la fel cu pampersii,eu ii pun ca ma face cu nervii daca trebuie sa curat in continuu...macar a invatat sa faca caca la wc,

la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata fetelor,

Trec si eu repede sa va spun ca am mai vazut poze frumoase ( BBei la munte si la mare :))

Eu nu mai apuc sa prea scriu, Ilinca e la Covasna cu mama, pt trei sapt, eu alerg intre birou, casa, muuuulte magazine ( pt. nunta) si bunica mea.

Am fost si bolnava, o toxiinfectie alimentara super pacatoasa, am chemat si Salvarea, nu mai stiam de rau ce mi-era.Acum sunt bine si de-abia astept sa plec diseara la Ilincuta.

Va pup.

PS: cine imi spune si mie cum sa fac sa pun in semnatura link-ul corect astfel incat sa se vada pozele de pe Yahoo, pls?

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by nature

PS: cine imi spune si mie cum sa fac sa pun in semnatura link-ul corect astfel incat sa se vada pozele de pe Yahoo, pls?

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Nu stiu ce ID ai la contu de yahoo ca sa-ti spun cum trebe.
Daca e tot cel vechi, atunci asa:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
Daca e altul, inlocuiesti in lincul asa de mai sus "nature474" cu noul ID.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Elyanne, saru'mana.Sper sa fie Ok acum :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Weekend placut fetelor

ELIANA te-ai fofilat...la intreg familionul!

Noi duminica mergem la ziua unor fetite,una de 4 ani si una de 6 ani,si habar nu am ce sa le luam...asa ca maine colindam magazinele...revin pe seara!

la toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput