The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pai nici la mine nu bate soarele deloc, adica ferestrele-s spre nord dar e asa o caldura de nu se poate. Global warming, ce sa mai discutam.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut fetele!
Va pup pe toate si v-anunt ca mi-era tare dor de voi; n-am dat semne ca am avut (si am) iures la sv iar odata ajunsa acasa nu-mi vine decat sa zac.Nu-mi iese insa din cauza de Andrei
Deci ziceam ca am avut super alomeratie la sv;daca nu eram gravida imi dadeam demisia.Apoi am plecat la mare.N-a fost o idee minunata intrucat m-am crezut mai tare decat sunt de fapt si m-am cam dat in barci; la figurat ca la propriu m-am dat in masinute cu fi-miu in parcu de distractie (satul de vacanta din mamaia) si apoi cu trasura; am stat la soare si am mers cam mult pe jos.Dupe care, brusc si fara avertismente, am avut o hemoragie care m-a innebunit de frica; am fugit la spital (in Constanta).Dupa ce mi-au facut aia ce mi-au facut (printre altele, cu greu, si o echo ca sa vada ca bb e bine) dupa care restul concediului l-am petrecut, romantic, de una singura in camera de hotel (care macar avea o vedere frumoasa catre mare).Fi-miu s-a intretinut in tot acest timp cu sotul drept pentru care intre ei s-a infiripat o minunata poveste de dragoste care, spre adanca mea fericire dureaza (cel putin asa cred, de vreme ce nu mai sunt solicitata la baia/dusul zilnic de cand am revenit in Buc.Rad eu si glumesc dar de fapt sunt tare necajita.Am (sper ca in curand sa spun aveam!) un chist / hematom intre sacul embrionar si uter si fac tratament cu Utrogestan; merg Vineri la control.Cam atat despre mine.

Danyce: felicitari ptr job!
Cu caldurile: mai dau drumul cand si cand la AC; noaptea il tin in permanenta (e in alta camera decat cea in care dormim si las usile deschise).Fara AC cred ca am lesina; de fapt eram cat pe ce intr-o noapte cand m-am incapatanat eu sa ma bizui doar pe geamul deschis pe care oricum nu venea decat aer cald...
Kiss bine ai revenit!
Andora: revenirea la sv nu e chiar asa de rea...Mai ales ca Gogo va fi maricica in Oct.De acord ca-i muuuult mai frumos in parc decat la sv dar de'...daca n-avem si noi vreo mostenire de administrat...
Mina: bine ca ati scapat de diaree!
Naty: nu am apucat sa vad pozele voastre de la mare dar abia astept! )Planul meu initial era sa va vizitam dar nu s-a potrivit cu evenimentele de la mare
Pufy: iti / va tin pumnii pe ultima suta! Ce frumos! Ce n-as da sa te ajung si eu repede din urma!
Am poze noi dar nu am avut timp sa le descarc inca.Va anunt cand e cazul.
si multa sananate la pitici!

Cristiana mama lui Andrei (29 Sept 2004) si 12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ma mai stiti? Daca inainte citeam si scriam rar, acum nici n-am mai apucat sa citesc tot... mai pe sarite.

Noutatile... azi am fost cu mandra la pediatru, e bine, sanatoasa... si a luat 1200 g in 3 luni... nu mi-a venit sa cred. Are 9700 g asa ca avem sanse ca la 2 ani sa aiba 10 kile .
A inceput sa manance mult mai bine de vreo 2 luni, de-asta a si luat in greutate mai bine.
Nu vorbeste decat pe limba ei. Repeta cuvinte auzite la noi... care-i plac... Mai avem ceva pana ne vom "conversa"
Cu oala... face doar daca o las in fundu gol... nici macar chiloti obisnuiti, ca altfel face prin ei...
S-a facut o rasfatata... plange la comanda, de bate / zgarie / ciupeste, face crize in parc daca n-o las unde are ea chef... de ex. la leagane, unde nu-i de ea... sau daca incerc sa-i iau jucaria "furata" de la altii. Se joaca numai cu jucariile altora, ale ei nu sunt bune.
Mananca orice de la alti copii, ce n-ar manca nici in ruptu' capului in alte conditii, de zici ca nu-i dau sa manance acasa.

quote:
Originally posted by herra

[navy][font=Comic Sans MS]hello!

mai intai o rugaminte: nu are cineva de vanzare cartea "Cel mai simpatic ghid de sarcina"? sau de imprumutat? (promit sa o restitui!)

eu am imprumutat-o si nu am mai primit-o inapoi si acum am o prietena insarcinata si as vrea sa se bucure si ea de cartea respectiva, care mie mi-a placut foarte mult; am cautat-o in multe librarii, si in cele on-line, si nicaieri nu o mai au pe stoc!

Uite aici ar fi diponibila: http://www.librariilehumanitas.ro/product.php/Cel_mai_simpatic_ghid_de_sarcina/5075/
Probabil nu o gasesti pentru ca e o noua editie si mai dureaza pana apare in librarii din nou.
Eu o aveam, am cautat-o si n-o gasesc ... am pus-o bine de tot.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

wow!
multumesc!
intr-adevar, eu aveam cu altfel de coperti!
am plasat comanda!

nu-i asa ca e draguta cartea - daca ai avut-o?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

la toate! mi-am facut curaj, datorita voua, si am lasat putin geamu intredeschis azi-noapte! muuuuuuult mai bine, zau!
cu olitza, la fel, nu ne laudam nici noi inca! e doar asa, de fantezie deocamdata, si loc de odihna pt domnu, cind intra peste noi!
in ceea ce priveste mincatu in deplasare, poate gasiti ceva papa bun la cutii, borcanase, farfurioare! din pacate, eu nu gasisem acolo nimic care sa-mi placa la gust, ca sa-l pot convinge astfel si pe el sa manince! aici, insa, abunda felurile de mincare, la farfurioare vidate, care mai de care mai bune( gen: spaghete bologneze, paste cu pui, legume cu pui, etc!) de ce n-or aduce si la noi, nu stiu, ca au si aia de la Nestle astfel de produse!

herra, ma bucur ca reusesti sa-i faci rost prietenei tale de carte, pt ca e f haioasa! o am, in ro., iar asta nu te-ajuta cu nimic, din pacate! dar ce vroiam sa-ti zic de fapt: mie mi-a placut fffff mult in timpu sarcinii sa citesc "Cartea viitoarei mame", dac-o stii! e cu descrierea si explicarea modificarilor din fiecare saptamina a sarcinii, atit la mama, dar mai ales la viitorul copil! ed. Teora, autoare Anne Bacus uite www.librariaonline.ro/product_info.php/cPath/59_694_711/products_id/2261" target="_blank">aici

si elyanne, asa e si puiu meu mai nou, tare "nemultumit". nu stiu ce-i cu el, ca nu era asa, si nici la alti copii nu a vazut (zic eu!)

la toate si vacante placute la cele care plecati

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Herra ... si mie mi-a placut mult. Sunt povestite starile prin care trec o graviduta intr-un mod simpatic
Sper s-o primesti cat mai repede. Si eu o stiu cu alta coperta.
Eu nu stiu ce am facut cu ea... de cand cu Meme am facut aranjamente ca sa nu mai ajunga la diverse... si am ametit toate cele prin casa...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

multumesc, kiss pentru sugestie.
in timpul sarcinii nu am avut decat o revista in care aparusera, foarte pe scurt, informatii despre fiecare saptamana de sarcina - transformarile prin care trec atat mama cat si copilul.

da, mi-ar place si mie sa gasesc mancare cum spui tu, in farfurioare vidate; dar in deplasari aici trebuie sa ma multumesc cu borcanele...

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cristia hihi asa e, sper sa-mi placa ce fac la serv macar ca inainte se nastere.... Hai ca in curand o sa vb despre chistuletul ala la trecut! Pupa Andrei si daca veniti prin Moghioros sa ne anuntati! A propos Ania voi nu mai ajungeti in we pe aici?
Herra sper sa iei cartea, eu ma delectam cu netul si cu 'Mami" cand eram insarcinata dar la urmatorul imi comand si eu cartea ca am auzit ca e tare simpatica....
Kiss ai vazut ca e super cu geamul intredeschis?
Elyanne buuuun ca fae la olita si asa, no mai laurma..... pup!
Scriu pe intuneric asa ca ma opresc. Noapte buna si asteptam vesti de la absente,... Sanatate si pupici pt toata luma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Waaaaaaaaauuuu,fetelor ce de-ati scris
Am citit tot dar habar nu am cui si ce sa raspund...imi cer scuze,sunt tot pe fuga si din cauza asta uit ce am de spus

Multumesc MADA si AISSA pt raspunsul referitor la masele

Fetelor al meu pui nu face la olita deloc,face din cand in cand la wc,si asta daca nu uita sa-mi zica...iar pipi,hmmmm,am renuntat sa-l mai chinui,ca ma chinuiam pe mine mai mult....el facea peste tot si fara nici o problema...asa ca dupa o zi am zis,ok,mai asteptam

Am poze de la pescuit si de la ocean din weekend,aici:
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
in penultimul album...vizionare placuta pt cine are chef sa vada!!!

Zau nu mai stiu ce vroiam sa va zic...a,ceva imi amintesc....
IOANA burtica...hai ca mai e putin

Bun revenit KISS

CRISTIA si sanatate multa,sa speram ca trece chistul fara probleme...sarcina usoara in continuare!

DANIELA Alma,si tie felicitari pt progrese!

ELIANA dar la fete de ce nu le dai vestea ce-a mare...

No hai ca va pe toate si daca am uitat pe cineva sau ceva va rog sa ma scuzati
Pe maine,sanatate si numai bine tuturor!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput

buna dimineata!

dupa lupte seculare am reusit sa pun cateva poze de la munte - mai mult peisaje, ca natura are ce arata!

Cristina si Vlad

Mergi la inceput