Carti care ne-au refuzat

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lapona spune:

Cred ca am tinut mai mult de un an pe noptiera Femei indragostite a lui D.H.Lawrence. Pur si simplu nu am putut sa trec de primele o suta de pagini...
Chiar sunt curioasa daca aceasta carte este printre preferatele cuiva si poate capat vreo "cheie" pentru o noua abordare :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Fratii Karamazov a lui Dostoievskty de nici o culoare,in schimb "Crima si pedeapsa" a fost destul de acceptabila. "Pndulul lui Fucault" de necitit pe cind "Numele trandafirului" chiar bunicica.

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Si niciodata sub nici un motiv nu mi-a placut Sadoveanu. (bine recunosc probabil si din cauza ca citisem ce mare vinator a fost si cum mergea la impuscat de dropii)

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

io n-am reusit sa citesc zorba grecul. m-am apucat de ea de mai multe ori, dar... degeaba. si din pacate nici pana in ziua de azi nu am reusit sa vad filmul.
plus ca nu mai reusesc sa recitesc anumite carti. in adolescenta am citit destul de hortensia papadat-bengescu, acuma m-am oprit la primele pagini... si pe sadoveanu nu l-am inghitit niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Pe mine m-au refuzat nenumarate carti, cele mai multe nici nu le mai stiu. Sadoveanu este de departe pe primul loc, nu am reusit sa citesc nimic in afara de Dumbrava minunata. Alti autori care mi-au facut zile fripte in scoala sunt Calistrat Hogas, Al. Vlahuta, Hortensia Papadat Bengescu. Mai aproape de zilele noastre, pot spune ca nu reusesc sa citesc nimic de Dan Brown.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Lista mea ar cuprinde Exclusii (E.Jelinek) - am cumparat-o si inceput-o acu' juma' de an. Am reusit sa citesc 1/3. Nu-mi place. Spre deosebire de Pianista pe care am citit-o intr-o dupa-amiaza (nici asta nu mi-a placut f.mult, dar am reusit sa o citesc). Apoi, ar mai fi Lolita. Cind citeam ma gindeam ca numai un om putzintel bolnav la cap ar fi putut descrie (chiar daca e fictiune) trairile aluia vizavi de copila (cum ii urmarea fascinat pulpele etc.). M-a cam scirbit!

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Jocul cu margelele de sticla - Hesse. La 'Litere' era de risul lumii sa n-o fi citit, toata snobilimea o avea la degetul mic, dar asta e, pe mine nu m-a dus mintea. Sau n-am avut rabdare.
Falsul Nero - de Feuchtwanger. Cind am lasat-o din mina, dupa ce am citit sfortat vreo jumatate din ea, am avut un sentiment de usurare. Cam ca atunci cind scapi de o ruda pisaloaga.
Flori pentru Algernon - nu m-a refuzat, desi tare as fi vrut...E cea mai trista carte pe care am citit-o in viata mea. La fiecare rind simteam nevoia s-o abandonez, dar m-am incapatinat sa o duc pina la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Sadoveanu m-a refuzat cu indaratnicie, desi am fost o eleva constiincioasa de felul meu si m-am straduit. Si am mai incercat si in facultate cand am sperat io ca m-am mai copt la minte, dar ... surpriza (neplacuta rau de tot) tot necoapta sunt si tot incapabila. Asa ca la mine e in top prin frustrarea pe care mi-a produs-o de fiecare data cand am incercat.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

"copilul divin"/bruckner; am dus-o pana la capat dar chinuit.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Pendulul lui Foucault trebuie citita de doua ori, cu rabdare.
Merita, te asigur.

Mergi la inceput