Carti care ne-au refuzat
Raspunsuri - Pagina 2
capra cu trei iezi spune:
mate, cum e filmul ca m-ai facut curioasa?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
catrinelteodoru spune:
"Galeria cu vita salbatica" Constantin Toiu
"Ulysses" bineintzeles
"Iliada" si "Odiseea"
"Pe falezele de marmura" Ernst Junger
si acum vad ca nici "Iarna decanului" stramba din nas cand ma vede
Zambeste-mi!
sofia_misicu spune:
quote:
Originally posted by daniella4quote:
Originally posted by sofia_misicu
Cehov!!!!!!!!!!
Mi se pare ca opera lui contine insasi esenta sentimentelor umane. Sunt de accord ca e deprimant pana la Dumnezeu insa e atat de aproape de adevar...Asta e de fapt rolul literaturii in mintea mea: sa puna mana pe rana, sa o stoarca si sa ti-o puna in fata cu tot cu puroi si sange. In acelasi ciclu as pune-o si pe Virginia Wolf.
Ma duc sa imi iau un glont.
Nukasi Mama la Nuka
Ei bine pe mine m-a intors pe dos definitiv...asa oi fi ramas de atunci? Poate ca l-am citit prea devreme, ar trebui poate sa incerc cu mintea de acum, dar din pacate am dezvoltat o adevarata cehov-fobie.
..in fine, lasa glontul!
PS: era pt tine sau pt mine?
PS2: si pe mine m-a zapacit Pendulul, dar in sensul ca as vrea s-o mai recitesc odata...de gustibus...in corpore sano...
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Nu, Daniella, nu era nici un glont!
Pot sa inteleg ca e deprimant. Ideea e ca dincolo de depresie se afla ceva cu adevarat valoros. Sunt mare fan al principiului degustibus.
Sorry daca am parut violenta...
PS: Expresia pe care o ai tu la semnatura e si expresia mea preferata. Ma si pregateam sa o pun in varf de steag cand am vazut-o la tine...
Nukasi Mama la Nuka
sofia_misicu spune:
Ce n-am inteles eu sunt cartile lui Cohen. Le-am citit plina de elan cu gandul la muzica lui dar am ramas cu un gust amar...
Nukasi Mama la Nuka
devylla spune:
Calea Vacaresti-I Peltz...m-am strufucat sa citesc primele 100 pagini,insa in zadar...nu am reusit sa inteleg mare lucru si am lasat-o,cu gandul ca o voi relua.Asta cum cativa ani.Poate incerc din nou.
Acum ma chinui cu o carte de-a lui Brown....dar adevarat ca e slabutza.
Despre Shogun pot spune ca l-am incercat cand aveam 16 ani,fara mari reusite.Si l-am reluat anul trecut in vara,daca treci de primele 100 pagini,te captiveaza si nu o mai lasi din mana.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Rexanne spune:
Kafka...si "Metamorfoza" si "Procesul"..eu nu inteleg si pace...S-au poate..daca m-as strofoca as intelege un pic, dar nu tot nu-mi place..
Iar din Ulysses dupa primele 20 de pagini in care mi-am prins carlige de urechi, am zis ca-s eu prea inculta si am lasat-o balta...Si acu' zace in biblioteca...
claudia_a spune:
Hmmmm, Cohelo si Garcia Mendez nu-i pot intelege desi m-am straduit sa-i citesc... slabutze...
Dan Brown - pline de actiune si multe informatii, carti care iti pun la munca retinerea si atentia!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
26octombrie spune:
rushii, in general, cehov, tolstoi, dostoievski, n-au scris pentru mine.
ulysse, of course! ar merita sa deschidem un topic: "a citit cineva ulysse?"
proust. am tot incercat, ma simt absolut oligofrena si inchid cartea.
coelho si dan brown nici nu cred ca isi au locul aici, vb de carti bune nedigerate, nu?
a, si uitam de hortensia papadat-bengescu si de gabriela adamesteanu, tot refuzata de ele sunt.
cu pendulul lui eco e iubire mare la mine, ca si cu kafka...
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
capra cu trei iezi spune:
cineva a zis lolita...eu am terminat lolita, AM PUTUT S-O citesc relativ usor, dar nu mi-a placut deloc. nu ar reusit sa inteleg ce a placut altora la ea.
cineva a zis mendezE Marquez. depinde ce ai citit de el. mie de ex povestea candidei erendira nu mi-a placut deloc.
nu pot sa spun ca aceste carti m-au refuzat, dar nici la inima nu m-au avut!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!