Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Nicole felicitari pt Raul!
Lili da e adevarat ce zice Tweety, Rennie este bun pt arsuri si eu am avut chiar sapt trecuta niste zile cu arsuri groaznice si am rontzait Rennie si au trecut.

------------------------
37+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by lili

Fetelor,
Ce pot lua pentru arsuri, ca de 3 zile simt ca inebunesc din cauza lor???
Lili(37+)

eu am luat "citrosodina" , este denumirea in italiana, in romana nu stiu daca exista ... este pe baza de bicarbonat de sodiu si acid citric ... le-am luat la inceput pt. starile de voma (automat imi disparea si durerea de cap)... acum le iau contra arsurilor la stomac. Si functioneaza.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Nicole, felicitari, sa-ti traiasca puiutzul si sa fie sanatos si fericit!

Fetele care au sau au avut bebici cu colici, va rog sa imi spuneti si mie daca le dadeati ceaiuri de colici, ce fel, de cate ori pe zi si cand le dadeati. al meu cred ca are un inceput de colici, ca atunci cand il pun la san, ia de cateva ori normal, apoi incepe sa se chirceasca si sa se strambe, da drumul la mamelon si il apuca din nou furibund, ii mai da drumul si plange vreo 10 secunde si iar il apuca furibund. Nu tipa, nu are crize, doar ce v-am spus, dar am zis sa incerc, inainte sa intre in crize.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamanati uitasem ca de sunt pe ultima suta de metri , nasterea ta a fost indusa poate de aceea s-a rupt uterul
acum daca astepti sa inceapa travaliul poate o sa fie alta situatie....asta ca sa faci epidurala
40fix

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alisaa
acum trebuie sa ma duc sa imi iau peridurala despre care nu stiu nimic. poate imi povesteste si mie cineva despre ce este vorba la nasterea prin peridurala daca sunt dureri? cat dureaza ? daca iti provoaca ei nasterea ? astepti pana se rupe apa?... te internezi inainte de a se rupe apa?

32+javascript:insertsmilie('');

cred ca s-a mai discutat pe aici despre peridurala, oricum inainte trebuie sa treci pe la anestezit (cel putin eu am avut vizita pt. anestezia peridurala, am facut si ceva analize). Si eu am cerut-o, insa nu cred ca o voi face ... nu depinde de mine, ci de spital si dupa cate am inteles sansele sunt minime (italienii sunt un pic in urma cu acesta practica, se spune ca fiind o tara catolica... prefera nasterea naturala, inclusiv suferinta).

din cate cazuri am auzit, s-au internat in spital dupa ce li s-a rupt apa. Anestezia se face cand dilatatia este intre 2-4 cm, nu mai mult.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

anasia pai ce putem face altceva??? il asteptam...sper sa mai rezistam sa vedem ce zice
tu macar mai ai de asteptat
azi m-a disperat o colega sa nu mai stau daca am facut 40 de saptamani, sa ma duc sa nasc
ref la expirat vezi ca trebuie sa fie ff scurte primele si iti ramane aer si pentru a patra
mai incearca, mie asa pe uscat imi iese
40fix

quote:
Originally posted by anasia

cristina ioana, multumesc pt raspuns, trebuie sa ma pregatesc din timp;
adelapop, felicitari pt ca ai ajuns la termen, ce facem, stam si-l asteptam pe dr? am incercat sa expir asa , 3 miscari scurte si una lunga, dar nu mai am aer de expirat;

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput

cristina_ioana ia vezi cum faci sa nu pierzi agenda, sa vii colea sa ne dai detalii....chiar daca ai avut cezariana
io iti tin pumnii si bona sa traiasca
40fix

Mergi la inceput

geliza si care-l suna prima vineri????

quote:
Originally posted by geliza

Adelapop, Anasia, Martta si alte paciente ale drT...mie mi-a zis asa:"daca se intampla ceva ma suni, dar de vineri incolo..."...ceea ce am inteles eu este ca vineri, 28 se intoarce in tzara si va raspunde la telefon...acum ca o fi mai spre pranz sau mai spre seara...om vedea noi cand isi deschide omul telefonul

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelapop
azi m-a disperat o colega sa nu mai stau daca am facut 40 de saptamani, sa ma duc sa nasc

cum te simti? eu deja incep sa am emotii.

aici nu te primeste sa nasti chiar cand vrei ... intradevar te monitorizeaza, insa te lasa si pana la 41 saptamani, doar daca sunt probleme iti provoaca nasterea.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

larissa eu am vazut la mamicile cu copii mai mari ca le baga la masina cu detergent si le baga 2 -3 clatiri
temperatura este de 40° de pt rufe colorate si poti baga pana la 90° rufele albe
mai asteptam pareri

Mergi la inceput