Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

cristina_ioana,ce bine mai ca voi va ganditi la ca io zilele trecute ma durea cusatura jos si i-am zis la al meu ca pana la Craciun nu pupa nik..a facut saracul o fata...da' deja de cateva zile ma simt mai bine...si incep sa mai scad din penitenta.
Eu m-am saturat de caldurile astea...astept sa se mai racoreasca afara...ca prea curg apele de pe mine.
Fetele lohiile astea chiar tin 40 de zile?...ca io m-am saturat..ma schimb non stop si nu le mai suport desi nu e scurgere mare.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Apropo de sex, eu abia astept momentul si ma gandesc tot mai des la el. Dar inca mai am lohiile alea nesuferite. Chiar asa: tin chiar 40 de zile? Eu am auzit si de persoane la care au tinut mai putin, dar si de persoane la care au tinut mai mult. Eu am 23 de zile si inca mai am.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

salut fetelor , si sa va traiasca bb. celor care au nascut . eu nu am mai reusit sa mai intru pe forum de foarte mult timp , abia acum am reusit sa imi fac si eu netul si am ramas socata de cate mamici am gasit, ce frumos!!!!
abia astept si eu sa imi vad puiul .... sunt unpic speriata pentruca eu cerusem cezariana si am fost refuzata categoric, acum trebuie sa ma duc sa imi iau peridurala despre care nu stiu nimic. poate imi povesteste si mie cineva despre ce este vorba la nasterea prin peridurala daca sunt dureri? cat dureaza ? daca iti provoaca ei nasterea ? astepti pana se rupe apa?... te internezi inainte de a se rupe apa? [

32+javascript:insertsmilie('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Nicole felicitari pentru Raul! Astept poze!!!

Fetelor, m-am facut asa o puturoasa din care eram . Nu mai am chef de absolut nimic... Mi-e lene si sa stau de pomana... Imi vine sa-mi smulg parul, nu alta. Doar cand va citesc pe voi mai zambesc si eu. Va multumesc pentru asta. Iar pozele bebeilor sunt un deliciu. Un adevarat unguent pentru suflet.

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor,
Ce pot lua pentru arsuri, ca de 3 zile simt ca inebunesc din cauza lor???
Lili(37+)

Mergi la inceput

Mada ce mai faci, iubita? Nu te-am mai vazut pe-aci de cateva zile si mi-e dor de tine.

Vroiam sa dau un mare tuturor mamicilor. Sunt atatea sfaturi utile in mesajele voastre!

36 fix

Mergi la inceput

Lili am citit mai demult tot aici ca ar fi util (si inofensiv pentru bebe) RENNIE.

36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Chiar vroiam si eu sa va intreb pe cele care ati nascut prin cezariana: mai aveti lohii? Eu una nu mai am aproape deloc decat asa cate un strop doua pe zi. E ok? Eu am inteles ca la cezariana lohiile tin mai putin dar ma intreb cat de putin?
Cristina_ioana la tine cum a fost?

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Cristina Ioana, este super varianta cu bona care mai face si altele prin casa. Cred ca tine un pic de noroc sa gasesti asa ceva, si la banii la care spui tu. Am sa incerc pe diverse situri de banysitting, desi slabe sperante.
Amabela, multumesc pentru raspuns, eram stresata deja ca voi avea cine stie ce factura la sfarsit. Deci nu este nevoie sa ma duc cu camasi de noapte sau pampersi!
Daca gasesti ceva interesant legat de o bona, sau macar o femeie care sa ajute cateva ore pe zi, spune-ne si noua!
Eu nu voi avea nici un ajutor si mi-e frica ca nu voi sti ce sa fac cu bb. si voi intra in panica!
ayaana, cred ca vom naste in aceeasi zi, maine merg si eu la eco sa vedem cat a mai crescut bebelina. Cum isi da doctorita ta seama ca nu a mai crescut, nu din masuratori si greutate? Si daca spune ca nu a luat in greutate, nu este normal sa isi puna intrebarea de ce? si eventual sa dea si un raspuns? sau doar accepta pur si simplu situatia?
cate un pupic pentru fiecare bb, ca tare frumusei sunt!
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Va multumesc pt. primire!

Noi il asteptam pe Alessandro, mai avem de asteptat 16 zile. Am avut o sarcina fara prea multe probleme (ceva stari de voma la inceput si dureri de cap).

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tweety sunt pe aici si azi am postat doua mesaje.
Ms ca intrebi de mine. Si eu ca si tine am devenit o mare puturoasa si vb ta mi-e o lene si am o plictiseala de ma sui pe pereti nu alta.
In rest ma lupt cu zapuseala asta nebuna, mai inainte am facut un dus si pana am terminat de imbracat in haine curate eram deja uda leoarca. Curge apa pe mine ca la robinet. Innebunesc de la caldura asta si nici nu ies din casa ca e jale si mi-e si tare firca sa nu cad pe strada sau sa mi se faca rau sau ceva.
Acu mai nou tot caut pe net despre botez si ce trebuie si cate bordee aatatea obiceiuri si am citit cam toate mesajele de la sectia de botezuri si tot nu-s lamurita. Multe lucruri sunt comune dar sunt si unele care difera si nu stiu ce si cum, plus ca in ro ar fi mai simplu dar fiind aici e mai greu. Tre sa vad cum dau de preotul ala la biserica, ca este numai una romaneasca si nu are prograsm in fiecare zi ci numai in unele zile si preotul nu e nici el non stop prin zona.
Plus ca nas o sa fie seful lui Florin si el nu e casatorit ci are partenera o englezoaica si e si un om f ocupat si m-a rugat sa ma intresez eu de tot ce trebuie si sa ii comunic ce si cum trebuie sa faca. Apoi tre sa ne orientam cu restaurantul si asta e mare pb aici. Ne-a recomandat cineva un restaurant sarbesc care cica e f fain si mancare e buna, ei au facut acolo petrecerea pt botezul baietzelului lor. Si acolo tot eu tre sa merg sa vb cu patronul ca eu stiu cel mai bine engleza Flo nu prea le are asa bine. Si acu astept sa imi dea tipa adresa restaurantului ca e si ea f ocupata munceste mai toata ziua si nu are timp sa caute cartea de vizita. Sper ca intre timp mai exista restaurantul ca altfel am dat de belea.
Off cate mai sunt de rezolvat. Si nici un ajutor nu am aici, acasa ar fi fost mult mai simplu, dar asta e tre sa ma descurc.

------------------------
37+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput