Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Pt cele obsedate ca ar putea sa piarda lichid amniotic, in cantitati mici, am gasit o informatie f.utila: exista in farmacii absorbante care se numesc AL SENSE KIT, pentru depistarea scurgerilor de lichid amniotic. Un pachet cu 3 absorbante costa 60 lei. Urmeaza sa verific, caci am devenit paranoia cu obsesia asta.

mami de Vladut(13.06.2003) si 35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

...in legatura ca aceleasi absorbante, Mamilili de la care am aflat, recomanda:

"Daca va luati la bucata, rugati farmacista sa va dea prospectul sa-i faceti un xerox, pentru ca fara indicatii e cam greu sa interpretezi ceea ce citesti pe test. Daca luati la bucata, trebuie sa aveti o punguta sigilata alba pe care scrie "Common sense", un suport din plastic si o banda dintr-un material ca vata pe care este indicatorul ptr lichid amniotic."

mami de Vladut(13.06.2003) si 35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ayana nu sunt fff regulate
ieri chiar am avut cam la o ora aproape toata ziua dar uite azi nu am avut decat vreo 3 contractii
si da sunt dureroase - nu rau...putin jos ca la ciclu si transpir rau in momentul ala
cele nedureroase nu se monitorizeaza - atunci se pregateste uterul pentru nastere

40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Larissa, nu cred ca e vre-o problema sa papi inghetata. Eu mincam cite una aproape in fiecare zi cind o alaptam pe Melissa si nu era nimic. Devenise o obisnuinta sa-mi cumpar o inghetata cind ieseam cu fetita la plimbare. E din lapte, lapte praf... Doar ca are E-uri, poate din cosiderentele aste n-ar trebui sa exageram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor

Revin si eu dupa o absenta de vreo trei saptamani cu vesti noi.Pe 13 iulie la ora 14 si 15 min s-a nascut bb RAUL NICHOLAS.Am nascut cu cezariana de urgenta ,bb a avut 3400 gr , apgar 9 , 52 cm.Am iesit din spital dupa 5 zile si acum ma simt foarte bine.(obosita dar fericita)
Raul are colici si imi esete asa mila de el saracutul cand il vad cum se aduna si roseste la fata.In plus desi am lapte suficient nu se satura cu laptele meu asa ca de ieri am inceput sa ii dau si formula.
Voi ce tip de formula folositi?

Cristina ioana tu cum ai gestionat problema colicilor ca daca imi amintesc bine si Luca a avut aceasta problema.

inca nu am apucat sa citesc ce ati scris in ultimul timp dar vreau sa felicit toate mamicile care au nascut si sa le felicit pt puisorii lor la la fetele care inca asteapta sa le doresc o nastere usoara.

nicole 25 si bb RAUL NICHOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

ce fructe sunt permise in timp ce alaptam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by louisa

Amabela,am si eu nevoie de ajutorul tau, sunt o noua mamica ce va naste la 1 august prin cezariana si vreau sa merg la Euroclinic. Spune-mi te rog cat a costat in plus fata de pretul standard (stiu ca tu ai avut asigurare Medysistem si 30% reducere), dar ce ai platit in plus? Ai avut cu tine hainute pt bebe, pampersi, sau pt tine?
Pupici si sanatate la toate fetele,
louisa

Louisa, eu nu am platit nimic in plus. Lucrurile stau in felul urmator (ca am intrebat pe un doctor de acolo, ca sa iti pot raspunde corect): in pretul afisat pe site-ul Euroclinic, sunt incluse anumite proceduri (operatia efectiva, anestezia etc.) si o cantitate de medicamente pe care ti le administreaza, plus serviciile pe care ti le efectueaza pe langa (injectii, daca e cazul, activitatea asistentelor, mancarea, camasile de noapte, asternuturi, Pampers si ce iti mai trece prin cap ca sa va simtiti cat se poate de bine si tu, si bebe). Deci pentru astea nu platesti nimic in plus. Hainutele pentru bebe le platesti numai daca le pierzi sau pleci cu ele acasa . Daca insa tu consideri ca ce iti includ ei in tratament nu e suficient (de exemplu, nu iti ajung calmantele administrate pe cateter si care sunt incluse si iti trebuie o cantitate mai mare sau alt tip de calmant), pentru astea platesti in plus. Eu m-am incadrat in ce imi dadeau ei, asa ca nu am platit nimic in plus.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Nicole iubita, felicitari pentru bebe Raul, sa va traiasca sa fie sanatos!
Pai Luca a avut o perioada foarte nasoala cu colici de nu stiam ce sa ii mai facem, i-am dat toate siropurile posibile, faceam nopti albe si mi se rupea sufletul de cum se chinuia. Acum vad ca de vreo 2 sapt episoadele astea s-au rarit, acum are ffff rar colici asa ca sa planga nasol si sa nu ne intelegem cu el. Se mai face colacel uneori, isi mai strange piciorusele si se mai screme, dar trec repede.
Eu ii dau acum inainte de fiecare masa 10 picaturi de Sab Simplex, iar daca plange si se face colac ii pun un scutec ff cald pe burtica si il tin pe el pe burta mea, cu scutecul cald intre noi. Se calmeaza asa.
Mai zicea cineva ca folosea foenul de par si ajuta.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

nicole25, din ce mi-a zis pediatrul citire: o banana pe zi, o piersica pe zi sau o data la doua zi. De fapt se alterneaza o zi o piersica..o zi o rosie. Strugure...sdin cand in cand..pepene galben.
mamanati, deci daca pap si io o inghetata n-o fi crima. mersic de raspuns.
Mamicilor, pana acum am spalat rufele lui bebe de mana cu Dermalim. Ce ziceti ar fi ok sa le bag la masina...? La ce temp si cat detergent sa pun? Voi cum procedati?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Pup fetele!
Cornelia, ai fost in IOR??...si noi am fost de dimi, uuff te-am ratat
Adelutzaaaa, inspiraaaaaaa-expiraaaaaaaaaa
Louisa si Amabella, bona cu pricina este femeia pe care o am de 2 ani si care imi facea curatenie. Acum vine zilnic pe la 10 si sta pana in jur de 19, dar nu sunt batute in cuie orele, poate sta mai mult daca am nevoie.Face curat, mancare si ma ajuta si cu Luca. Ii dau 5 mil, duminica nu o chem, iar daca am totusi nevoie de ea ca sa iesim undeva ii mai dau ceva acolo. Desi sunt si eu acasa, ma ajuta foarte mult, ca sa pot sa respir si eu, sa dorm 1-2 ore ziua, sa mananc linistita, sa fac un drum undeva daca am nevoie, sa fac masaj etc.
Muuh, si Luca doarme in camera lui, dar uneori ma mai ia si pe mine somnul acolo pe canapea langa patutul lui. Tu il auzi noaptea daca e? Mie mi-e cam teama ca atunci cand regurgiteaza sau vomita sa nu fiu acolo si de-asta il mai pazesc uneori...
M-am programat la Vlada si abia astept sa ma duc, ca sa imi dea verde la diverse

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Cristina, dar e super bona asta a ta! Si nici nu e scumpa! am auzit de altii care dau 7 milioane fara gatit si curatenie. Si asa ai si tu putin timp de tine, ca eu nu mai am aproape deloc. Abia mai reusesc sa fac dus, dar numai cand doarme el. O singura problema as avea eu cu un astfel de program al bonei: nu prea am chef sa stau atatea ore pe zi si atatea zile cu ea in casa, ca parca imi ia intimitatea.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput