Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by adelapop

cristina_ioana ai fost mortala

uite o sa iti ascult sfatul si la prima contractie dureroasa o sa incep exercitiul
succes la vlada ca vad ca te mananca
eu nici nu am nascut si ma intreb de metodele contraceptive
40+

...pai daca ma provocica tu esti ca mine nebuna
Oricum sa ne anunti ca sa incepem galeria...
Lasa ma ca poate il prinzi pe Tutu, io iti tin pumnii
Pai normal ma ca abia astept sa ma duc la Vlada, ca sunt cu agenda de intrebari...si cred ca daca ne da verde, o rog pe bona sa stea noaptea cu Luca sa il alerg nitzel pe tati prin casa desi cred ca sunt virgina, nici nu mai stiu cum arata de aproape 3 luni

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

adas felicitari pt flacaias! Sa creasca mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii!

dana7mi bine ai venit in . Daca vrei, poti sa ne mai dai amanunte se le trecem in listuta. Ce astepti sau ?

38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata fetele...am tras si io un somn de 2 ore...si tare bine ma simt acum...
leistra, multumesc draguta de intrebare...sunt bine...cam zombi...ca nu prea pot dormi cand doarme fata...noaptea trecuta..am pus-o la piept...si am adormit amandoua asa...m-am trezit in juma' de ora
mishi, minunat bibe de la Farlin ptr ceiuc...trage bebelina de el..de vrea sa bea tot ceiucul odata. Are ceva oare daca bea mai mult de 50 ml in 24 de ore?
Fetele eu am soacra la mine si boieresc...mancarica...alintatura...super...nu stiu cum sa o fac sa stea mai mult.
cristina_ioana,ce bine mai ca voi va ganditi la ca io zilele trecute ma durea cusatura jos si i-am zis la al meu ca pana la Craciun nu pupa nik..a facut saracul o fata...da' deja de cateva zile ma simt mai bine...si incep sa mai scad din penitenta.
Eu m-am saturat de caldurile astea...astept sa se mai racoreasca afara...ca prea curg apele de pe mine.
Fetele lohiile astea chiar tin 40 de zile?...ca io m-am saturat..ma schimb non stop si nu le mai suport desi nu e scurgere mare.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Adelapop, Anasia, Martta si alte paciente ale drT...mie mi-a zis asa:"daca se intampla ceva ma suni, dar de vineri incolo..."...ceea ce am inteles eu este ca vineri, 28 se intoarce in tzara si va raspunde la telefon...acum ca o fi mai spre pranz sau mai spre seara...om vedea noi cand isi deschide omul telefonul

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Adas felicitari pt flacau! Sa cresteti mari si frumosi!
Eliza si pe mine curg apele non stop chiar daca in casa e mai acceptabil merge ventilatorul non stop si nu e chiar ca afara. Oricum tot f cald e si astia la meteo nu dau nici un semn ca se va mai racori.
Anasia si aici este de la Avent un aparat de incalzit mancarea si biberoanele lui baby. Costa cam 20 de lire. Uite asta e:
http://www.avent.com/uk/en/sterilisers_bottle_warmer.php .
Dana7mi bine ai venit!
Fetelor va rog eu frumos nu mai vb ca nu aveti vergeturi, ca eu sunt plina si m-am dat si cu creme si cu de toate. Cine stie cum voi arata dupa. Am mai vazut destule tipe la care se vedeau destul de tare cu toate ca erau slabe. Si eu am si tenul mai masliniu si ma bronzez rapid atunci nu se vad mai tare?
Fetelor am si eu o rugaminte ziceti-mi si mie cum e cu traditiile astea ortodoxe legate de nasterea unui bebe ca eu sunt in plop cu traditiile si obiceiurile. Eu am cautat pe net sa vad daca gasesc ceva dar nu am gasit nimic. Ce trebuie sa imi citeasca despre ce e vb? Si cum se face la botez? Ce trebuie facut? Stiu ca trebuie nasii sa ia hainutze cu care il schimba pe baby dupa ce il boteaza preotul si stiu ca tot nasii parca platesc taxa aia la biserica. Dar in rest nu am nici cea mai vaga idee ce se face si cum.
Daca stiti sau daca aveti un link unde sa ma pot documenta please help.
Aici este o sg biserica romaneasca si o sa trebuiasca sa vb cu perotul dar macar sa stiu si eu despre ce e vb. Creca se sperie bietul om cand ma duc acolo si eu sunt total in plop cu orice legat de traditiile ortodoxe.

------------------------
37+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am voie sa pap si io lauza care alapteaza o inghetata cu vanilie pe zi?
Nu de alta...dar nu mai pot de pofta....

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

geliza, eu am incercat sa-l intreb ca fac daca nu poate fi contactat saptamana asta (in ideea ca imi spune sa sun alt dr)si mi-a spus sa-l sun pe el, deci poate fi sunat daca e ceva;
asa ca adelapopcu siguranta vineri va aparea in tara;
mada_mxm, multumesc, cred ca o sa achizitionez un incalzitor;cat despre traditii, este pe forum un link, chiar asa pt botez, nu mai stiu unde, chiar am citit acum un timp; ce citeste preotul? o molitva pt mamica si bb, dar nu stiu daca o stie cineva;

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anasia multumesc am sa caut sa vad pe unde e sa il gasesc sa ma documentez si eu.
Alt ceva legat de botez are ceva daca botez copilul pe la 3 luni? Ca as vrea sa facem botezul la biserica si petrecerea la restaurant in aceeasi zi si atunci va trebui sa fie mai incolo, sa rezolvam cu restaurantul.
Referitor la incalzitor aici ei zic ca e mai bine decat microundele pt ca la microunde se incalzeste neuniform si risti sa ramana locuri mai fierbinti, iar lasat la temp camerei nu e indicat pt ca se inmultesc bacteriile f repede si e periculos pt baby. Si noi vrem sa ne luam unul din asta de la avent.

------------------------
37+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia eu am incalzitor de biberoane si sticlute, e no name dar in 5 minute isi face treaba. oricum eu formula o fac cu apa plata la temperatura camerei deci nu e nevoie de incalzit zilele astea.
Cristina_ioana eu il aud si cand se foieste. Pe canapea mai doarme tati ca el nu aude nimic daca e in dormitor. Chiar ii spuneam sotului ca o sa imi lipseasca intalnirile lunare cu Vlada, ma obisnuisem. Mie sincer inca nu imi arde de dar mai am pana la 6 saptamani.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Burtici, paciente ale dr. T, si mie mi-a zis ca daca se intimpla ceva pot sa il sun oricind in perioada asta si ma va "ghida" el.

Eu am cumparat un incalzitor care e in acelasi timp si sterilizator, pt un singur biberon.

38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput