Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

la bebici si burtici. Noi avem azi 37 sapt fix!! Ura!
Intrebare referitor la sughitul bebelui din burtik - eu simt cum sughita, dar in partea dreapta pe la mijlocul burtii si nu stanga jos unde stiu ca are caputul. Si la voi e asa? Se poate sa fie altceva? Sunt totusi niste miscari foarte ritmice care tin cam 10 minute; si se cam intampla pe la aceleasi ore - dupa-amiaza si dimineata in jur de 5-6.

Pentru mamicile zombi - curaj fetelor ca in curand cresc bebeii si o sa doarma toata noaptea. Eu ma trezesc acum de min 4-5 ori pe noapte si de fiecare data adorm la loc. Azi am dormit chiar pana la 11. . Nu ma simt obosita si sper sa rezist programului de alaptat.

Muuh, si bebelina mea e foarte activa in burtik, face sport aproape non stop. Ma distreaza pt ca se intinde si cu manutele si cu funduletul, apoi parca face aerobic, sau box. Imi e tare draga. Se misca pe tot timpul zilei (cu mici pauze) iar noaptea are cateva reprize.

Ancutex 37 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dana7mi, bine ai venit!mai ai putin si tu;
ancutex, la fel sughita si la mine, miscarea este facuta de diafragma, asa am inteles, nu scoate sunete cum se aude la noi;

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, eu am incalzitor de bibe si borcanase de papa de la Tefal. Se incalzesc imediat, in cateva minute.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Adas felicitari pentru voinic! Sa cresteti mari si sa fiti mereu sanatosi si fericiti!

Dana7mi bine ai venit in

ayaana tin pumnii la fata sa fie totul asa cum isi doreste . Incearca pe cat posibil sa fii relaxanta. Deocamdata asa iti sprijini cel mai bine bebelina.

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

leistra multumesc mult pentru sfaturi, o sa incerc sa nu uit si sa le fac din timp
40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Adela, da am nascut natural anul trecut. Dar n-am apucat sa simt dureri mari decit vre-o jumate de ora pina mi-au facut epidurala. Am suportat-o OK, doar ca tremuram ca o varga toata. Si cam greu ma tineam pe picioare. Dar cind nasteam oricum simteam dureri. As vrea sa incerc fara epi, acum totusi mai cred ca mi- s-a rupt colul ca nu simteam contractiile. Si bebelina dormea cam mult dupa nastere.
Acum e important sa mai astepte bebelina in burtic pina vine tati.

Eu nu mai urmaresc cit lichid beau, beau si eu cit vreau. Am incercat intr-un timp sa beau 2L apa pe zi, si deja mi se facea rau numai cind vedeam apa in fata.
Ayaana, nu stiu daca ai citit cind am scris ca si bebelina mea e cu 2 sapt. mai mica. Si asa era si prima mea fetita, si a fost sanatoasa. O sa mai merg la un eco cind vine tati sa vedem cit cintareste.

ADA, FELICITARI PENTRU STEFAN!

Fug... ma cheama sefu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, multumesc pt raspuns, trebuie sa ma pregatesc din timp;
adelapop, felicitari pt ca ai ajuns la termen, ce facem, stam si-l asteptam pe dr? am incercat sa expir asa , 3 miscari scurte si una lunga, dar nu mai am aer de expirat;

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Buna mamici si burtici,

Sunt inca burtica desi dr ma asteapta sa o sun. Nu am inca durerile acelea pe care cred ca trebuie sa le am. Am niste dureri dar sunt foarte suportabile (nu ca as vrea sa fie ne...) dar nu sunt foarte dese.
Si eu transpir foarte mult, fac dus zilnic de doua trei ori desi stau si cu AC.
Maine intru in 39 sapt si e si ziua mea, credeam ca nasc de ziua mea, cu toate ca tati vrea sa nastem in weekend (cred ca vrea sa fie sigur ca e si el acasa cand ma apuca). Pana la urma bebe iese cand vrea el. Vineri am urmatorul control, dr mi-a zis ca il scoate ea daca nu iese el pana atunci. Cert e ca nici plimbari nu prea mai pot sa fac, parca sta jos de tot si am niste dureri ... Totusi acum o saptamana colul era inchis si bebe sus.
Va salut si numai urari de bine, dupa caz.
Tina
38+

Mergi la inceput

si eu la fel cu aerul-in casa e bien si u uda toata...asta mai ales de la contractii
stii cumva cand poate fi tutu contactat???- in sensul ca poate veni la spital? stiu ca are concediu 21-28 iulie (ma rog in perioada asta nu e in tara), si vineri cand ajunge???
aum daca am stat atat chiiar as vrea sa nasc cu el

Mergi la inceput

cristina_ioana ai fost mortala

uite o sa iti ascult sfatul si la prima contractie dureroasa o sa incep exercitiul
succes la vlada ca vad ca te mananca
eu nici nu am nascut si ma intreb de metodele contraceptive
40+

Mergi la inceput