Mamici de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 27
adelapop spune:
lili bea lapte i cantitati mici....se dese
inghetata face iar foooarte bine dar nu cea cu alune sau bucati d ciocolata ci inghetat de vanilie sau fructe
si
rennie spearmint - in 3 minute esti lt om
sau...poti rontai sticksuri,, biscuiti ceva care absoarbe sucul gastric
40+
quote:
Originally posted by lili
Fetelor,
Ce pot lua pentru arsuri, ca de 3 zile simt ca inebunesc din cauza lor???
Lili(37+)
adelapop spune:
dana7mi bine ai venit in primul rand...o sa te simti super aici!!!
nu ma simt in niciun fel...adica nu mi-e frica, nu sunt stresata ci astept cu drag
sper sa mai stea bebe vreo 3 zile sa fie si dr in tara
doar ca mi-e asa de drag ca am ajuns la termen desi toate babutele ziceau ca nasc mai devreme ca e fetita
si mie mi-era teama de nastere dar acum nu am nimic, poate cand voi fi in sala si voi constientiza![]()
![]()

40fix
quote:
Originally posted by dana7miquote:
Originally posted by adelapop
azi m-a disperat o colega sa nu mai stau daca am facut 40 de saptamani, sa ma duc sa nasc
cum te simti? eu deja incep sa am emotii.
aici nu te primeste sa nasti chiar cand vrei ... intradevar te monitorizeaza, insa te lasa si pana la 41 saptamani, doar daca sunt probleme iti provoaca nasterea.
www.romania-italia.net
ralu80 spune:
salutare!mi-a fost asa dor de voi...noi suntem inca la mama, luni ajungem acasa, asa ca voi putea sa va citesc mai des.
Riana e bine, nu a facut colici pana acum si sper sa scapam, a luat deja un kg in greutate in trei saptamani de cand suntem acasa...e fomista rau de tot.
Mishi, va pup pe tine si pe Mihnea (frumos nume), nu am apucat sa citesc nimic pana acum, sper ca sunteti bine. Poate vom reusi sa ne mai vedem prin Bucuresti, cu carucioarele, dar sa ne facem mai mari ca sa putem face vizite.
lucians spune:
Fetele,am nevoie de ajutor.Se pare ca cea mica nu se satura cu laptele meu.Pt lucrul acesta,am testat cat lapte am.Cu pompa am muls 125 ml,mi l-a baut pe tot si nu se saturase.Cred ca trebuie sa-i dau completare la pte praf.Sincer,n-as opta pt el,dar nu e satula dupa supt.
Voi cu ce apa pregatiti laptele praf?Si cum e mai bine:san si apoi lapte praf sau invers?
Gabitza cu
Daria-Antonia
adelapop spune:
lucians lamureste-ma si pe mine te rog de ce ai nascut fara epidurala?
chiar nu stie anestezistul respectiv sau nu vrea sa monteze epidurala???
ma mai gandesc ca poate ati ajuns voi toate cu dilatatie prea mare si d,aia...ca nu ai apucat
40fix
quote:
Originally posted by lucians
Fetele,am nevoie de ajutor.Se pare ca cea mica nu se satura cu laptele meu.Pt lucrul acesta,am testat cat lapte am.Cu pompa am muls 125 ml,mi l-a baut pe tot si nu se saturase.Cred ca trebuie sa-i dau completare la pte praf.Sincer,n-as opta pt el,dar nu e satula dupa supt.
Voi cu ce apa pregatiti laptele praf?Si cum e mai bine:san si apoi lapte praf sau invers?Gabitza cu
Daria-Antonia
Tweety7 spune:
Mada
nu stiu de ce am avut impresia ca nu ai mai aparut
. Cert e ca mi-ai lipsit 
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36 fix
MissJJ spune:
Tweety thank u.

Ma bucur sa aud ca imi duce si mie cineva lipsa.![]()
------------------------
37+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
louisa spune:
ayaana, am un fel de incordare a burticii din cand in cand (de 2-3 ori pe zi)- astea sa fie oare contractii? nu sunt dureroase, ma trec transpiratiile, eu pun imediat supozitor cu scopantil. In rest, nu am alte semne, burtica e tot cocotata sus, nu a coborat deloc.
Mai vedem maine la control ce mai zice doctorita, sa ne masoare sa vedem cat mai avem. Vorba lui map. ca fiecare tanti este cu rezultatele ei la masuratori.
Va pup si va urez o noapte linistita!
louisa
miti2004 spune:
anasia uite cum am facut eu ( am facut exact cum faceau asistentele la maternitate ) :
- laptele pus in frigider il puneam intr-un vas cu apa calduta
- laptele de la congelator il puneam in apa rece pana se dezgheta si il puneam la frigider, dupa care il incalzeam in apa calduta cand aveam nevoie
- cica laptele dezghetat si cel din frigider e bun 24 ore
mikiion bine ca mi-ai spus, ca saptamana asta am facut 5 saptamani, asa ca nu e prea tarziu...asta daca m-o mai primi doctorul meu:(
Fetelor, Alex al meu are acum 3200 grame ( ieri a facut 5 sapt si s-a nascut cu 2220 g la 33sapt si 3 zile ), si papam
intre 80-100 ml de 7-8 ori pe zi...ne facem maaaariii....si plangem cand ne e foame ca din gura de sarpe...
pupi,
miti, mamica de 
ayaana spune:
Mamanati
, intr-adevar am citit cand mi-ai scris inainte sa plec la spital, multumesc de sprijin. Ma gandeam eu ca trebuie sa mai fie cazuri de astea…pana la urma poate face si ecograful vreo eroare. Mai ales ca in ultimul timp, bebitza se misca foarte mult si imi pare super vioaie m-am hotarat sa nu mai imi fac atatea griji…iau si eu partea buna, daca e mai mititica o sa nasc mai usor [J]. Am eu grija dupa aia sa o pun la ingrasat..
.
Tweety, multumesc de incurajari esti o scumpa. 
Adela, asa stiam si eu ca cele nedureroase nu se monitorizeaza, dar nu eram sigura ca poti sa stai de atata timp cu contractii dureroase. Iti tin pumnii sa rezisti pana apare dr T.
Louisa nu stiu ce sa zic la faza ca ar tb sa-mi spuna dr de ce nu mai creste. Banuiesc ca pot fi 1001 de motive. Ea doar a constatat asta pe baza masuratorilor. Oricum nu e ceva foarte grav, din moment ce a lasat lucrurile sa decurga si am primit doar niste perfuzii cu vitamine. Eu zic ca nu mai e cazul sa ma agit acum, am intrat in luna a 9a si ea mi-a zis sa stau linistita ca bebe e destul de mare ca sa nu fie pb serioase. Intarirea burticii reprezinta contractie nedureroasa. Eu nu iau decat No-spa, dar din cand in cand, nu la fiecare contractie. Sunt normale si pregatesc uterul pentru nastere.
Adas, sa-ti traiasca Matei. Asa s-ar fi numit si bebe meu daca era baietzel. Refacere rapida si lasa in urma amintirile neplacute!
Nicole, felicitari pentru bb Raul. Curaj, vor trece si nesuferitii de colici!
Dana7mi bine ai venit, sfarsit de odisee cat mai usor!
Lili poti lua cu mare incredere Rennie spearmint. Eu am luat la recomandarea fetelor si a fost super ok (si nu este contraindicat in sarcina). Oricum e mult mai eficient decat clasicii biscuiti ![]()
Am reusit sa finalizez bagajul de spital. Iar ultimele cumparaturi (hainute pt bb) le-a facut Vlad azi, cu indicatii de la mine prin telefon
. A fost tare haios cum imi explica el ca “asta-i cu pestisori, asta-i cu ursuleti, aia e portocalie si nu ai cu ce s-o asortezi”
.
Fetelor la mine e cam ciudat ca, desi colul a inceput sa se deschida si bebe e jos (zice dr ca-i atinge capul cu degetul) pe mine nu ma doare nimic si pot sa stau in fund bine mersi si sa si merg (ma rog, aici ma intervin niste contractii nedureroase). E normal? Asa de delicata e bebelina cu mine? [J]
adriana
36+ si
diana-maria