Mamici de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 28
motzata spune:
Buna fetelor mai apar si eu cred ca nu m-ati uitat![]()
Am reusit si eu sa ma mut si sa aranjez tot asa ca acum o sa intru si eu mai des.Imi pare rau ca nu am putut tine galerie fetelor care au nascut deja dar sa stiti ca am fost cu gandul mereu la voi mi-ati lipsit enorm chiar daca nu scriam prea des va citeam din umbra mereu.
Asa ca zic sic si eu bun venit tuturor bebeilor si fi-ti sanatosi iar mamicilor rabdare multa si pentru celelalte fete care nu au nascut pana acum multa sanatate si curaj.Deja am intrat si eu in 9 luni
mai am cam 3 sapt desi lumea zice ca nu mai am mult si nasc in cel mult 2 sapt.Nu stiu dupa ce criteriu se iau dar in fine.Mi se umfla picioarele foarte rau cand apas pe ele ramane gaura ma misc ca o baba dar na ce sa fac incerc sa supravietuiesc.Aproape am terminat si camera lui bebe o sa fac poze si o sa vedeti ce frumos ia aranjat mami camera lui bebe.Ce sa fac fetelor trebuie sa ma laud si eu![]()
Mai avem un pic si incepe si seria din august si gata apoi o sa vorbim despre butika la trecut.Abia astept.
Va urez o zi buna pt atunci cand ve-ti citi o sa fie dimineata la voi.Toate cele bune.
Esther36+
Jonathan
anasia spune:
buna dimineata, fetele!
mikiion, multumesc pt explicatii!
nicole25, sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii!
anasia 38+
Alessia
Cristina_Ioana spune:
'neata gagici!
Sunt treaza de la ora 6, ca asa a vrut Lucu' meu
sunt nauca de somn...
Muuh si Adelutza, si la mine lohiile au tinut putin si au fost de bun simtz, nu mai am deloc de 1 sapt.
Louisa, da cred ca am noroc cu bona,ca tare greu e singura sa le faci pe toate si sa nu dormi nici noptile 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
lili spune:
Buna dimineata fetelor,
Si noi suntem pe ultima suta de metrii...asteptam sa vina dr.T.Ieri ma luasera niste dureri de spate si de burtica cu tot tratamentul meu intensiv.. Noroc ca mi-au trecut.. nu de alta dar la noi se impune cezariana... deci daca nu e dr. nu stiu ce ne facem.
Pe noi ne-a chemat marti , pe 1 august la control si sa stabilim data pentru cezariana.
De arsuri tot sufar.. era sa inghit tot pachetu; de Rennie azi noapte.. Intr-un sfarsit m-au lasat sa dorm.Multumesc de sfaturi.. Azi l-am trimis pe al meu dupa inghetata la prima ora...
Azi m-a topit fiica-mea cea mare , Andreea, i-a scris pe un ziar un mesar surioarei ei.. sa vina.. ca i-a pregatit patut si hainute.. si o sa aiba grija de ea... si mai ales.. o iubeste foarte mult.. Cum statea ea in dormitor singurica si scria acolo..
Fetele care a-ti nascut cu cezariana la Elias.. Spuneti-mi si mie cat a-ti stat la terapie intensiva, cand l-ati vazut pe bebe,taticul cand la vazut,etc...
Va pup.
Lili(37+)
ayaana spune:
Buna dimineata la fete
Eu iar am fost la spital
. Tocmai ce ma linistisem ieri ca pana marti sunt "iertata" de spitale si controale, azi noapte la dus ma trezesc ca-mi cade o chestie maronie. Mi-am imaginat ca e dopul sau o parte din el, asa ca azi dim am sunat-o pe dr care m-a chemat sa vada ce face domnia-sa colul
. Mi-a explicat ca de la pierderea acestui dop poate dura intre cateva ore si doua saptamani pana la nastere. Asa ca hai la spital cu bagaje cu tot. Insa "nimic deosebit, ne apropiem dar mai dureaza. Fugi acasa si stai cuminte."
Ce vroiam eu sa va spun este ca aseara, cand am vazut chestia cea maronie, mi s-a facut un gol in stomac, mama-mama. De frica cred ca m-a luat si o durere de burta
. Dupa ce m-am linistit mi-a trecut si n-am avut contractii. Asa ca am constatat ca oricat m-am pregatit, si mi-am antrenat psihicul, tot nepregatita sunt. Asa surprinsa am fost, de nu zici ca sunt in luna 9-a

Sa nu ma intelegeti gresit, de abia astept sa vina Diana, dar parca ieri am realizat ce hop mare mai am de trecut: nasterea. ![]()
Mamici, voi la cat timp de la pierderea dopului ati nascut?
Pupici si o zi frumoasa!
adriana
36+ si
diana-maria
anasia spune:
ayaana, cumnatei mele i-a cazut dopul ziua, pe la pranz, pe la 2 noaptea s-au fisurat membranele, iar la 9 dimineata a nascut;abia astept sa vina si bebita mea, dar la fel ca si tine am emotii legate de nastere;
lili, ce frumos din partea surioarei, cred ca este asa de emotionata;
anasia 38+
Alessia
adelapop spune:
ayana si eu stiu ca cele nedureroase nu se noteaza, insa daca se intareste burta tare si simt o presiune jos....pelviana si mai si transpir m-am gandit ca sunt dureroase
uite azi nu am avut deloc

acum mi se pare ca a mai coborat burtica
inca sunt acasa, bine - va anunt cand incepe adevaratul travaliu
40+
holili4 spune:
Buna dimineata! Am 39 de ani si in jurul datei de 20 august voi naste. Sergiu este copilul pe care l-am asteptat o viata intreaga! Sunt o mamica singura, dar asta nu ma sperie prea mult.
sa fie sanatos ca ne-om descurca noi cumva cu restul problemelor. Va pup pe toate si va doresc o nastere cat mai usoara! La noi va fi cezariana
.....