Mamici de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 29
adelapop spune:
wooowww ayana - tinem pumnii sa mai stea bebica putin
ce vor doctorii sa spiuna stai acasa linistita???? sa stai numai la pat??
fi atenta la urmatoarele semne si take care!!
40+
map spune:
'neata burtici si mamici,
ne-am trezit si noi dar is buimaca rau din cauza caldurii. Ieri am indraznit sa ma plimb un pic in oras dupa ce am venit de la medic si aseara nu am mai fost in stare sa postez nimic, am citit numai pe fuga cate ceva sa eram terminata. Azi noapte am dormit cu usa de la balcon larg deschisa, numai crapata nu mai tinea.
Eu ieri de la medic am venit cu vesti bune: bebe s-a intors iar singur. In urma masuratorilor facuta de o tanti mai experimentata a iesit ca nu-i mare deloc, nu-i deloc asa urias cum au spus la inceput (stiam eu de ce nu am incredere in masuratori), lichidul este normal, placenta este pozitionata corescpunzator. Au mai cautat ele pe acolo, ca erau doua dr, si o artera de la capusor. Asta asa numai ca sa capete ele experiante ca a spus ca-i ff greu de gasit artera aceea si le-a fost greu s-o gaseasca. Asa insemna ca-i semn bun. Daca artera respectiva ar fi fost mai mare insemna ca-i bebe stresat si ar fi gasit-o cu usurinta
Daca am vazut ca tot le arde de experimenete, este clinica Universitara si de asta, am cerut si eu informatii despre cordonul ombilical, dupa cate se vedea nu-l avea in jurul gatului, ii placea mai bine sa se joace cu el ![]()
Asa ca deocamdata-s linistita, de maine facem 37 de saptamani si cam intram in linie dreapta. De acum mergem saptamanal la control. Bine, asa am fost si pana acum dar de acum mergem ca asa trebuie, pana acum am mers asa ca asa li se nazaise lor ca-i bebe prea mare. Ieri mi-au gasit ceva contractii la medic si adevarul ca ieri am avut ceva dureri in partea foarte de jos a abdomenului. Asa ca am sa incerc sa stau linistita, sa fac macar 38 de saptamani, nu de alta dar sa ajunga si mama la mine ![]()
ayaana ieri nu mi-a iesit in drum nici o farmacie cu papusoi de aia care au pernita de incalzit dar nu uit cum iese ma uit. Poti face si cu caisa, pune-l la microunde si vezi cat reziata calda. Poate ca samburi de caisa-s cam mari si mai incomozi!
Monica si
36 +
larissa_79 spune:
cristina_ioana, si io is nauca de somn. Bebe a mea s-a trezit la 11 noaptea sa pape..si a mai adormit la ora 1. O doare burtica..cred ca are un inceput de colici. Doar mana mea calda pe burtica ei o mai linisteste. Apoi s-a trezit la 5 si abia la 7 a adormit cat de cat dar tre sa stau cu o mana pe burtica ei. Am facut si eu un dus si acum va scriu cu o mana ( cealalta e pe burtica Alexiei)..dupa care incerc si io sa motai langa ea..ca is varza de tot.
De dimineata am vazut ca are niste bubite albe pe limbuta..tre' sa trimit soacra sa ia glicerina boraxata. Of..dar nu stiu cum o sa stea ea sa o dau pe limbuta ca nu are stare.
Fetelor..Alexiei ii place la nebunie Baby Drink si o si linisteste...oare are ceva daca ii dau mai mult de 50 ml ceai pe zi? Azi are 2 saptamani.
Va pup pe toate!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
Muuh spune:
lucians uite cum fac eu. Dau san, cat e, apoi dau completare. La recomandarea pediatrei eu pregatesc 60 ml de formula. Uneori Alexei ia 20 alteori 40 sau chiar 60 ml. Mie mi-a spus ca pana la 1 luna trebuie sa ia, daca mananca la 3-4 ore cam 100 ml la o masa. Eu ii dau Humana 1, asta i s-a dat si in spital si am mers mai departe tot cu asta. Daca ar fi sa incep din nou cu completarea eu nu i-as da cu biberon, pediatra m-a sfatuit sa incep sa ii dau cu paharelul sau cu lingurita dar el este deja obisnuit cu biberonul si nu prea am eu nervi sa insist. Iti urez spor la alaptat.
lili eu am nascut cu rahi epidurala prin cezariana la Elias. Am vazut copilul imediat ce l-au scos si apoi dupa amiaza inca 5 minute can d eram in reanimare. Sotul l-a vazut imediat, trec cu ei pe hol printre oameni si apoi la neonato peste vreo 1 ora. Am stat o zi in reanimare si am avut voie sa o vad pe mama si pe sot 5 minute spre seara.
Cristina_ioana thanks m-am linistit cu lohiile ma luase asa un stres.
Miruna +
Alexei
Poze
dariana spune:
Am si eu o intrebare pentru mamici, baneocin de care trebuie sa iau, unguent sau pudra?
39+
larissa_79 spune:
dariana, baneocin pudra.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
romaniaau spune:
Bine ai venit pe forum Holili4 si bine ati venit pe lume bebei iubiti si multasteptati de noi, mamicile.
Holili4, si eu ma apropii de virsta ta, iar in jur de 20 august voi naste la fel, primul copil, pe care il astept de o viata intreaga. Sa ai parte de nastere usoara si copil sanatos.
36+4
anasia spune:
holili4, bine ai venit! unde nasti? baietel sau fetita?
dariana, pt buric eu stiu pudra de la fete, asa mi-am luat;
map, felicitari, ai intrat in linie dreapta!
fetelor, cand se termina caldura, ca nu mai pot?
anasia 38+
Alessia
ayaana spune:
Adela ce bine ar fi daca contractiile dureroase ar insemna doar intarire + presiune + transpiratie. Eu mi le imaginez ca pe niste monstri ![]()
Nu mi-a zis sa stau doar in pat, ci sa nu fac efort pentru ca 1-2-3 zile in plus reprezinta un castig. Eu acum sunt in pat, dar nu rezist non-stop. Mai spal o rufa, mai dau o tura pe la frigi...
Anasia ce emotii...nici o emotie...pe mine m-a luat frica ![]()
Holili bine ai venit pe la noi. Sa ai parte de o nastere usoara si bb Sergiu sa fie sanatos. Sunt convinsa ca o sa te descurci
.
adriana
36+ si
diana-maria