Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

anasia saru'mana, da de maine intram in linie dreapta. Azi noapte am avut un carcel teribil, al doianea in sarcina asta si in viata mea de asa amploare. Mi-am tezit sotul pentru ca nu mai puteam sa faca singura fata tinand intinsa laba piciorului. El a crezut ca il trezesc sa plecam la spital ca eu eram mereu "au, au" . Durea ca naiba Am carcei cam in fiecare noapte dar asa ceva numai de doua ori am avut. Si magneziu iau cu carul, lipsa de calciu nu am.

Fetelor ieri cand am mers la dr de casa m-a intrebat daca am inceput sa-mi masze sanii. Mi-a spus ca ar fi bine sa-mi masez un pic sfarcurile si aureola cu un buretel nu prea fin dar nici prea aspru. Dar cumva fin de tot nu sa apas. Zice ea ca asa s-ar invata sanii la stres si ca apoi cand vine bebe si suge nu se mai face asa rani. Mi-am luat miste manusele de masat de la un magazin si o sa incerc sa vad ce iese. Voi ati facut careva asa ceva sau vi s-a mai spus asa ceva? Eu am spus unei prietene de aici si a spus ca-i dr de moda veche . Eu as zice ca dimpotriva ii o tipa destul de moderna si nici batrana nu este, se apropie de 50 dar batrana nu-i. Eu o sa incerc sa vad ce iese, am inceput de aseara asa un minutel doua.

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Holili4 bine ai venit. Nastere usoara si bebe voinic si sanatos!

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Holili4 bine ai venit, nastere usoara iubita si bb sanatos!
Muuh, nu iti face pb cu lohiile, e ok sa curga putin. Atunci la inceput curge mai mult pana se curata 'zona'.
Larisa, poti sa ii dai 100ml Baby Drink pe zi. Si lui Luca ii place mult, mai ales pe caldurile astea

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Burtici si mamici ne vedem aici:

Cap.77

38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput