Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 27
louisea spune:
ana cu optimism
Sunt perioade grele in viata pe care trebuie sa strecem peste si sa nu ne pierdem optimismul.. Sper sa-ti rezolvi cat mai repede si sa poti zbora catre cel sortit tie
Ce bine ca ti-au dat banii.. Sa faci cat mai multi
ingerash spune:
scuze ca nu scriu mai mult si dau copy paste de la timisoara si banat da' chiar n-am ajuns la comp azi si in urmatoarea perioada o sa fie la fel, puteti sa ma dati disparuta iar :(
"ceau fetele, intru si io, ca dupaia nush cand ne mai auzim .
Am venit la 5 dimineata de la chef, am dormit scurt si apoi fuga dupa prietena mea. nu de mult am intrat in casa...ma asteapta zile pline asa ca va pup pe toate... chiar n-am idee cand mai stau pe forum "
William spune:
Neatza, am venit de la majorat a fost super marfa, ne-am distrat am cantat, si restul. Din pacate nu au existat fetele care sa iasa din tort:P, dar a fost super, sper sa ne mai auzim:D. De ana nu stiu nik ca nu am vazut-o dar de abia astept sa imi povesteasca.
pisicuta si matei spune:
hai Lou sa ii faci muci pe aia de la facultate, jegmanari! E foarte bine ca dreptul este ceea ce iti doresti,ca cica e mai bine sa stii pentru ce lupti decat sa lupti din inertie (zicea Marquz ).
Nuschu pacat ca nu ti-am mai gasit nimic .Cum a fost filmul?L-am cautat pe Imdb si pare dragutel.
Ingerash,Will ma bucur ca v-ati distrat pe cinste.
Ana1 nu mai fi trista,mai bine te bucur ca nu mai esti in tara asta de kk si ca in curand o sa fie si iubi cu tine acolo
Noi ne-am dus pana la urma la plimbare si ne-am intors la 11.30,iar eu am adormit in timp ce il culcam pe Matei fix ca o baba
Mercic de urarile pentru dinte,din pacate mai am inca de tras cu el si acum iau antibiotic si simt lupta dintre carie si pastile+pansamentul pe care mi l-a pus .Sper sa cedeze repede caria asta ca altfel...
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Eu am dat o dura la cumparaturi de papa de data asta.. v-am zis ca ieri m-am si tuns?
da sa nu cereti poze ca´s aprox. ca in restul pozelor..
Ha, le-am scris o scrisoare din aia jmechera: (nu redau chiar totul dar ce am scris aprox.)
"Referitor scrisorii primite la data de 11.08.2006 cu privire la plata bla bla
Informatia data de dvs., cum ca numai studentii care au rezidenta permanenta in Dk sunt scutiti de plata studiile, este incompleta.
Conform legii nr...parag nr... sunt scutiti de la plata bla bla..
Rezidenta mea este atasata.
Contez pe o clarificare atat a situatiei mele cat si a informatiilor pe care le dati mai departe si care sunt incomplete (subliniat).
bla bla"
Scrisoare pe care o trimit la secretariat sau cine s-o ocupa de asta plus ca am sa mai trimit una asemanatoare la minister
Sotul meu e pe jos de ras cica ca s-a convins si el ca nu mi-am gresit vocatia
Pisi de ce le ti secrete.. frumosilor
multa sanatate.. durerile de dinti/ masele mi se par dintre cele mai naspa
Mai vin
pisicuta si matei spune:
mama Lou ce rapida esti,ca doar am facut albumul acum vreo ora si nu am apucat sa postez ca a trebuit sa il culc pe Matei.
esti o scumpa.m-ai facut sa .
Super scrisoare!Ii dai gata.Cred ca o sa-si dea si ei seama ce avocat tare ai sa fii .
Sa-ti fie de bine tunsoarea! Hai ca te iertam ca nu ne pui poze
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Pisi .. apasasem din gresala (de la mouse care se plimba) pe album si nu-mi aminteam de primul album
Ana-Maria21 spune:
Am vazut pozele cu voi Pisi...vai de mine cat de frumosi sunteti....foarte frumosi ..si ce copilas dragalas ai...Sa nu il deochi prin calculator.
Himmelsduft spune:
Hallo la toata lumea!
Noi ne-am chefuit ieri si azi la fel, ca intr-o localitate de langa noi au 3 zile chef cu muzica si distractie, asa ca am iesit si noi cu prietenii si a fost f fain. Maine stam pe acasa si ne odihnim.
Lou, en garde , f bine faci, arate-le lor cu cine au de a face.
Ana1, nu fii trista, timpul trece f repede, apoi o sa fiti impreuna si o sa uiti f repede de timpurile astea. Asta zic din proprie experienta. Ma gandesc la tine, uite un de la mine.
Pisi, sa ai grija de tine si sper sa iti treaca repede durerea. Vazut si eu pozele, tare frumosi santeti amandoi.
Will, Ingerash, Nuschu, Ana2
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
pisicuta si matei spune:
Multumim mult fetelor.Sunteti niste scumpe cu toate,chiar ma faceti sa .
noapte placuta va doresc
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor