Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 28
ingerash spune:
am venit si eu un pic
A fost aproape 12 cand am venit din oras...am umblat pe la muzeu azi, si la suc, si prin centru.. :)
Pisi, ce frumoasa esti, si Matei un dragalas, parca e un ursulet de plus, imi vine sa-l iau de obrajori (pe mine toata lumea ma ia de falcute si am asta in instinct
Lou, da ai talent , esti tare de tot
Ana, ce mai faci, cum mai e viata ta? ca pe mess sigur nu mai apucam sa vorbim repede :(
Will, ma bucur ca te-ai distrat
Him, acum esti la toate subiectele permanente la care scriu si eu
pup toti copilasii [:P] si sa nu faceti prostii multe pana ma intorc
William spune:
Hallo ce face lumea,ce mai zice. Eu bine stau pe aici,acum plec pana in Rahova cu un prieten, si diseara vad eu ce mai fac . In rest pop fetele si in special pe ingerash.
pisicuta si matei spune:
HI!
Ce-i cu linistea asta??Petreceti?? Si pe mine nu m-a invitata nimeni?
.Revin!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
ALOOOOOOOOO
Am reusit sa il dau la o parte pe Bog de la calc si nu am cu cine sa vorbesc?[:O]
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Salutare
Io n-am chef de scris, ca´s obosita.. Casa e plina de cutii impachetate nici loc sa mai trec nu mai am
Azi am fost sa spionam daca aia de la care am luat casa, sunt pe pas de plecare si se pare ca is..
Mai vin...
Himmelsduft spune:
Hallo!
Noi azi am avut vreme buna si ne-am relaxat pe terasa. Sper ca si voi ati avut o duminica placuta.
Maine scriu mai mult, ca sa nu ma certe iar Lou. Apropo, Lou, fain ca aia sint pe plecare, asa ca mai putin si sinteti in casa noua, suuuuper!!!
Va doresc o saptamana care vine usoara.
la toti,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
louisea spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Maine scriu mai mult, ca sa nu ma certe iar Lou.
la toti,
Him
Ai meyy Him ca nu te cert , ca mi-esti draga Doar ca vroiam sa ne zici mai multe
Ana nu s-a intors oare?? stiam ca trebuia sa vina vineri..
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele ce faceti?Banuiesc ca va bucurati de weekend.
si eu fac bine cat de cat cu drame familiale...ma cert cu sora cu parintii...Oare asa se intampla in toate familiile?Sa nu mai ajungi sa te intelegi...mai ales ca suntem amandoua mari..cu tati nu am mai stat de 5 ani si cateodata nu intelege ca nu mai suntem copii...nu stiu ce sa zic....Poate se vor rezolva toate cand vom avea fiecare viata noastra iar parintii isi vor da seama ca suntem mari si nu mai suntem mici...mai ales tati.
Si acum sa trecem la cele bune...e oficial maine incep munca ..deabia astept.O sa intru maine sa va zic cum e.Va pup pe toate....
Ana-Maria21 spune:
Ana...ai venit..vad ca esti pe forum..mai esti moderata?Probabil ca ai scris si o sa apara iar peste o gramada de timp.Sper sa treaca mai repede moderarea asta.
ana_maria222 spune:
Am ajuns...sunt super obosita....a fost o saptamana plina..mai revin!!! sper sa vedeti mesajul curand!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica