Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Nuschu, chiar ca vinerea am zi scurta, ca lucrez numai pina la pranz.

Pisi, sa va bucurati toti 3 de ce v-ati luat!

Will, distractie placuta.

Ana1, succes la job.

Ana2 se intoarce azi, cel putin asa am citit ca sta pina vineri, asa ca o asteptam cu poze si la povestit.

Lou, ce parte a stapanul inelelor (Herr der Ringe) ai vazut? Eu le-am vazut pe toate 3 la cinema, mi-a placut f mult, apoi le am acasa pe DVD (sotul mare fan, ca acum are si jocul pe comp). La razboiul stelelor ultima parte am fost la premiera, sotul meu e mare fan si l-am surprins cu bilete la premiera. A fost de neuitat.

Ingerash, distractie placuta cu prietena ta, sper ca a ajuns cu bine. Din ce oras din D e?

Noi azi mergem la distractie, maine iar, duminica ne odihnim Daca fac poze va pun sa vedeti.

Weekend placut la toata lumea,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu sunt suparata si nervoasa
azi am primit scisoare de la universitate cum ca neavand rezidenta permanenta trebuie sa-mi platesc facultatea, care costa nu mai mult nici mai putin decat 9.100 euro pe an

rezidenta permanenta o primesc abia peste vre-o 6-7 ani

mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

offf
saraca de tine.....da de ce mai?Ce veste naspa......da acolo nu ai rezidenta daa esti casatorita cu unul de-al lor....?
Hai nu mai fi supi..poate o rezolvati voi cumva

Mergi la inceput

Pe luni sun la facultate si daca nu rezolv nimic cu ei.. sun avocatu

Asa.. eu am fost in oras.. am vb de job dar primesc raspunsul pe luni
mi-am mai cumparat toale Si am papat pranzul cu o prietena

Mi-am venit si cartile, dar pt moment n-am nici un chef sa citesc.. zilele viitoare..

Him.. am revazut 2.. eu nu l-am vazut inca pe 3 (sotul da - pe avion peste ocean) dar mi-l cumpar curand pe DVD..

Ce fain de voi ca o va vedeti Pisi si Nuschu

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Vai Lou ce oameni nasoli,dar ce este acolo o casta de se intra asa de greu? si voi ce ati facut 3 ani pana v-ati casatorit? stateati despartiti cu lunile?! mama lor de danezi

Merci Him.distractie placuta pe unde te duci!

Nuschu ce ti-ai cumparat?! sa ne pui poze

Eu tocmai ce am revenit de la dentis si ma simt mai bine ca de ieri avea o durere .acum daca nu ploua din nou plecam la plimbarica!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Multa sanatate pisi

sorry ca am sters dar n-am gandit ca e mai bine

cine vrea povestea sa dea pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Lou, imi pare rau sa aud asa ceva. Unde mai pui ca e si cam absurd, ca sa ai un job bun (deci sanse mai multe sa fii cetatean-rezident mai capabil), trebuie sa faci universitate. Daca ei iti cer atatia bani... E, pana la urma, un cerc vicios. Sper sa ai vesti bune pe luni, din toate punctele de vedere (facultate, job si orice iti mai doresti ).

Him, ce frumos ca mergeti la distractie , sa va simtiti bine !

Pisi, bine ca ai rezolvat cu dintisorul.

Eu m-am intors cu o bratara din piele rosie de la Musette si o oglinda de la Bamboo . In rest, dezamagitor. E final de reduceri si tot ce ar fi mai fain sunt masuri extreme. Asta e. A, plus mancare (am zis sa-mi iau cate ceva bun, dar n-am reusit prea bine, nici mozzarela, nici cealalta branza nu-s mare branza ).

Aflu de la joby ca e posibil ca la final de august/inceput de sept sa merg in Estonia. A fost cineva, stie cum e ?

Si eu am renuntat la a iesi din casa ca venise norul ala urat, dar vad ca s-a potolit.

Cred ca am sa ma uit la un film pe care mi l-a dat o prietena, El otro lado de la cama. Cica e fain.

Va pup .

Mergi la inceput

merci nuschu.. vizionare placuta

Mergi la inceput

Inca o data mi-am dovedit ce vreau sa devin . Dupa vre-o ora de cautari intense gasii si idiotenia aia de lege care prevede mai multe exceptii de la plata decat mi-au dat ei . pritre excepii e si tipul de rezidenta pe care-l am eu.
Tre sa printez legea si sa le-o insemn cu rosu . Nu stiu ei cu cine se pun

Deci cred ca sar peste plata, dar nu se stie niciodata cu idiotii astia

Ahh ca mi-au stricat toata dupa-masa

Vad ca-i liniste pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Se vede cu ochiu liber ce vrei sa fii.Bravo tie si sper sa inteleaga si aia si sa fie bine pana la urma.Iti tin pumnii.
eu acum am vb cu tipul care trebuie sa ma angajeze si zice ca ma vrea doar pe mine...ce naspa..sa vezi cand i-ao zice lui soramea..vroiam sa faca si ea un ban.Asta e..poate isi gaseste in alta parte de munca.
Eu sunt bine ..am fost azi sa i-au banii de la firma aia unde am lucrat o zi..la paste...si mi i-au dat...ma gandeam ca imi trag teapa ca nu am fost decat o data si trebuia sa ma duc la un Money Gram sa i-au banii...si spre surprinderea mea banii erau acolo si ma asteptau...eu trebuia sa ma duc de o saptamana da imi era frica sa nu ma fi pacalit...Da totul e bine cand se sfarseste cu bine.
Sunt cam trista ca iubi meu a plecat la mare pana luni...si VREAU SI EU.
Vreau sa fiu si eu acasa sa plec la mare....Ce nasol.

Mergi la inceput