Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Pai, Lou, le place si lor, ce sa faca . Spor la treaba cu impachetatul si sa va fie bine in casa cea noua .

Am incarcat pozele pe yahoo, cine vrea sa le vada, imi da adresa de mail, sa facem invitatie (adresa Louiseei o am ).

Ma chinuie din ce in ce o durere de spate, trebuie sa ma mobilizez sa merg la medic. Am timp de pierdut, ca lumea a iesit la masa prin imprejurimi. Asa ca ma mai dau un pic pe forum. Revin (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

merci Lou.am remarcat ca a inceput sa se ofileasca.sper sa nu moara
naspa faza cu hloera
dar va mutati in alta localitate sau numai in alta casa?
nuschu abia asteptam pozele

acum in timp ce va scriu putinele randuri calcul mi-a dat network cable unplugged.si sotul meu tocmai s-a dus sa il repare.sper ca merge,daca nu vorbim pe maine

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Nuschu hai ca iti trimit pm cu adresa mea

dupa cum remarcati a reparat sotul meu treaba cu reteau.
sa va spun cum sta treaba aici in ro:noi stam la camin si s-au decis cei de la Ase sa schimbe linoleumul.si de doua zile schimba la etajul 4 si acum noi cei de la 3 trebuie sa ne mutam la 4 ca sa schimbe si aici(etajul 4 era gol).si tipa cu swich-ul de pe etajul nostru se muta si de asta era sa ramanem fara net,noroc ca suntem dotati si am dus noi un swich.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

super pozele nuschu
nu prea se vede ca v-ati plictisit

eu m-am indragostit de oita si eu vreau o super extra mega bestiala oita

hihihihi ce m-a amuzat sutienu si chilotii in pom

pisi.. in alta localitate (si alta casa desigur )
la vre-o 20 de km de unde stam acum

bine ca ati rezolvat cu net-ul.. naspa fara
tin pumnii pt floare

p.s. nuschu få niste gimnastica pt spate.. asa un pic..

Mergi la inceput

Nuschu am vizionat pozicile.Sunt chiar foarte frumoase.Cel mai mult si mai mult ne-au placut cea cu "Balenul si puiul lui" si cea cu barcuta.Si oita este tare draguta!Peisajul mirific! Poate ne ducem si noi candva prin Grecia.
Cred ca ar trebui sa mergi cu spatele la doctor.Probabil ca este si de la birou,de la pozitia stand.
Dragut Lou.dar ce va nemultumea aici unde locuiati acum?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Si mie mi-a placut oita si as fi luat-o, numai ca n-am fost pe faza (in zona) cand ei erau acolo, am vazut-o apoi, pe camera, ca as fi luat-o .

Iar pozele cu lenjeriile prin pomi sunt facute pe marginea soselei in Bg, un fel de WC public si f. ecologic (=IN PLINA NATURA) . Erau atarnate f. artistic, cum ati vazut. In plus, mai erau si niste ciorapi jortaiti, dar nu i-am mai pus.

Pisi, cea cu balenul mi se pare induiosatoare: un tatic imens si avea asa o grija de bebelul lui (pe mama nici n-am vazut-o in cele 2-3 zile cat i-am vazut pe ei), prietena mea n-a rezistat si i-a facut poza.

Sanatate floricelei tale .

Spatele meu e poveste veche si de lenesa ce sunt ma doare. Lou, am facut 2 ani kinetoterapie, dar de lene m-am lasat. Oricum cred ca orice medic imi va spune sa reiau. Problema e ca trebuie sa merg si la medic.

Va .

Mergi la inceput

Pisi.. nimic in mod super special
e ceva de genul - te muti de la Sibiu la Brasov.. intelegi ce vreau sa zic
si aveam in vedere mutarea peste un an - 2 dar uitandu-ne la case (pe net) am gasit una pe care am pun ochii si ne-am indragostit de ea (marimea care vroiam, noua, nu f scumpa, zona buna etc etc.)..
a fost singura care am vizionat-o si seara le-am si dat de veste ca o cumparam
si la vre-o saptamana - 2 am scos-o pe asta la vanzare..

sutem rapizi

aaa si de atunci nici n-am mai vazut casa asa faine (ca io pretentioasa rau )

nuschu sanatate multa
si la medic cu tine

Mergi la inceput

Mi-am facut programare la analize sambata dimineata (de sange, numai, dar urmeaza si celelalte, cu spatele).

Ce frumos, Lou, ti-ai gasit casuta viselor din prima , bravo tie !

Mama, ce pe faza suntem

PS Ma prepar s-o tulesc acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Pisi, fain de voi ca mergi la shopping, eu luna asta nu mai am ce cauta in magazine, ca la noi cum au fost reduceri am depasit bugetul. Se bucura Matei de lucruri si jucarie? Si mamica nu si-a luat nimic? Apoi cu saracuta, sper ca isi revine ca io is tare iubi de flori.

Lou, mersi de poze, mi-au placut, dulce pisi. Succes mult cu faculta si jobul. Spor la treaba si sa va simtiti bine in casa noua. Iar cu chestiile din DK sa stii si aici se intampla minunatii, dar de holera n-am auzit.

Will, distractie placuta.

Nuschu, trimit si tie poze, scrie-mi pe pm adresa mail, apoi astept si eu poze. Sper sa iti treaca cat mai repede durerea de spate.

Ingerash, ursulet , ca-s bolanda rau, la ce imaginatie am

Ana1, sper ca ai iesit din oala cu melancolie.

Va pe toti,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Esti tu trist, ai tu grijuri, sa iti imprumut zambetul meu? Te ajuta si iti aduce noroc, da-mi-l cindva inapoi.

Mergi la inceput

nuschu
beahh nici nu vreau sa ma gandesc la WC ecologic
eu le prefer pe alea moderne

Him merci
stiu ca si pe la altii se intampla si mai rau da zau daca nu mi-a venit sa rad

Psi si ingeras pe unde umblati?

Mergi la inceput