Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 22
Himmelsduft spune:
Ingerash, spor la pregatiri. Ce ma bucur ca iti vine prietena, stiu si eu cum e ca si eu imi asteptam prietena sa vina in concediu, asta dupa munca imensa de convingere, ptr ca e de aici si nu avea nici o tangenta cu .ro si cred ca ii era frica sa vina ca o papa omu negru Dar si-a revenit ea repede cand a venit, la inceput era tare haios ca in orice magazin din .ro in care intra (de altfel sotul meu inca mai face asta!!) saluta Guten Tag! ce inseamna Buna ziua, la care normal ca toti se uitau la ea ciudat. Dar pina la urma am invatat-o cum merge treaba in .ro
Ana1, trimis poze si tie, sper sa iti placa.
Lou, spor la citit. Eu lucrez la o cancelarie de impozite, fac conta, impozite, etc. Dar cum mi-am revenit bine sint la timp cu tot lucrul, ca pina in 10 e f aglomerat. Soricel de zahar, astept si de la tine poze, ca-s curioasa
Referitor la frica de cai si mama mea a avut un incident neplacut cu cai cand era mica si de atunci ii e frica, dar de cand cu Leo si-a mai dat drumul si ii da cate un morcov dar il tine intins de departe.
Pisi, e calul nostru. Io nu te pun sa pui poza cu casuta, ca stiu de care e, are si prietena mea ptr fetite.
Will, ma bucur ca te-ai distrat. Ca daca nu acum cand esti tanar sa mergi la discoteca, cand ajungi ca mine sigur nu mai mergi. Aici prin discoteca gasesti ori tineri pina in 18 ani, ori de varsta mea, care nu au inca familie si inca isi mai fac de cap. Asa ca ptr mine nu e loc, dar imi amintesc cu placere timpul din faculta si iesirele la iarba verde dupa examene.
Nuschu, noi facem amandoi echitatie. Mergeam cu calul nostru la concursuri de saritura, dar de cand are ceva probleme la un picior il menajam si nu mai mergem la concursuri. Calarim in timpul liber, in fiecare zi, sau mai bine zis il miscam in fiecare zi, ca daca nu il calarim il lonjam. Il tinem la o pensiune de cai, acolo avem hala (unde calarim iarna si aratam ca omul de zapada pe cal, din cauza imbracamintei) apoi pasuni cu iarba verde cat cuprinde si un teren cu nisip unde se calareste vara. Leo e f inteligent decat ceilalti, e singurul care ne saluta la venire, dar cred ca si singurul care are asa un apetit.
Na ca acum am scris aproape un roman. la toate,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
louisea spune:
ahh eu m-am uitat la o gramada de stiri interesante
- danezii is atacati de viespi
- bacterii de holera in apa la 2 straduri in Dk
- un nebun conduce pe un scuter negru imbracat total in negru si ataca trecatorii cu cutit in Copenhaga
ca la noi la nimeni
Him...cool faza cu prietena ta
ti-am trimis poze
am mai incercat si eu cu mancarica (nepoata-mea calareste) si cand se misca putin, inghetam de frica
pisi
noi am innebunit cu atatea poze
nuschu si ingeras cam inactive azi
ana1
ce mai zici?
pisicuta si matei spune:
Him super cu calul.trebuie sa recunos ca si mie imi place tare mult echitatia si as dori sa invat vreodata sa calaresc!multa sanatate calutului.
Da Louda cum de se intampla chestiile alea la voi??
noi iar am recidivat la cumparaturi si i-am luat lu Matei si o pereche de pantalonasi scurti si cica maine mergem si in centru la shopping!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
:)
Pisi, sa se bucure Matei de pantalonasi
Lou, is mai activa decat par, is invizibila
Him, si eu as vrea sa invat sa calaresc, nu stiu dc o sa reusesc vreodata, speranta moare ultima
pisicuta si matei spune:
mercic ingerash.
i-am cerut camera prietenei mele,dar a uitat-o la munte si acum este in Belgia,asa ca nu am cum sa va pozez ultimele achizitii decat atunci cand o sa ne cumparam noi o camera[:P]
edit:am uitat sa va povestec despre singura floare pe care o avem.am primit-o eu cadou de la tatal sotului meu in ziua in care a fost cursul festiv de absolvire,si este o floare de apartament.Si pentru ca nu ii merge unde o pozitionasem noi ca nu avea lumina ne-am decis sa o scoatem afara.si a inceput sa se usuce,asa ca ne-am gandit sa o asezam la alt geam unde nu bate asa tare soarele.numai ca acolo nu am avut de unde sa o agatam si a legat-o sotul meu de calorifer cu o ata.si a inchis geamul si ata s-a segmentat si cand a deschis geamul biata floare a cazut de la etajul 3
dar culmea a supravietuit si a inceput sa faca din nou floricele.si azi i-am cumparat ghiveci nou si pamant ca nu prea mai avea.si m-am apucat sa o replantez.dupa ce an terminat si am umplut casa de pamant am vrut sa o agat si a cazut,iar,numai ca de data asta numai un metru .sper sa nu moara de tot.o sa va mai tin la curent cu ce se intampla cu ea!
eu ma duc la nani si am trecut sa va zic noapte buna si vise placute!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
William spune:
Seara buna la toti, tocmai am venit din Platza, am fost cu verisorul meu si cu niste tovarasi de al lui a fost marfa. Vineri unul din cei mai buni preteni ai mei face 18 ani, petrecere de majorat, de abia astept numai pot de bucurie petrecereeee. In rest sunt bine scriu la carte, acum o redactez pe calc, am terminato pe caiet si sunt super happy. Maine vine si pune termopane in casa, o sa fie ca mizerie dar asta e in rest va salut pe toti, pop fetele. Si inca astept iduri de mess, nu sunt plictisitor intrebati-o pe ingerash ea stie mai bine:P
pisicuta si matei spune:
Hello Hello!
Pe unde umblati de nu ati mai scris la subiect pana la ora asta????
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Buna, tuturor . Mea culpa pentru absenta .
Eu mai am ceva treaba pe la servciu zilele astea si cand termin, fug glont din birou ca ma plictiseste cumplit. Aseara am iesit cu doua prietene sa mancam ceva si apoi am cascat gura la Plaza (ca si Will, probabil ne-am intersectat ), unde nu era nimic interesant. Oricum, mi-am dat seama ca e posibil sa fi aruncat niste bani la pubela duminica dupa-amiaza, deci nici resurse de shopping nu mai aveam.
Vad ca scrie lumea, scrie. Him, iti trimit PM cu adresa mea, sa-l vad si eu pe Leo (si pe voi, mai ales ). Si e, probabil, cel mai mancacios pt. ca trebuie sa-si hraneasca inteligenta, nu ?
Pisi, spor la shopping, sa le purtati frumosi si sanatosi.
Lou, nu te da cu parfum, daca ai viespi prin preajma, sunt atrase ceva de speriat. Si succes mult cu jobul si facultatea ! Holera, de unde-a mai fi venit si asta ? Boala disparuta acum 100 si ceva de ani ? Orice e posibil...
Voiam si eu carti, dar daca arunc - la propriu - cu banii, acum tb sa mai astept ceva.
A, da, am luat poze de la prietena mea si cum am timp (azi am de gand sa ma duc devreme acasa, sa nu mai fiu obosita dimineata), le micsorez si le pun in album (am inceput deja, dar e saracut inca).
Va pe toti.
louisea spune:
ce ti-e cu lenea asta
saraca floare
esti mortala pisi
distractie placuta will
edit ca scrise si nuschu..
mei era sa te dam disparuta ca nu intri pe aici
dar vad ca ai absenta motivata
louisea spune:
nuschu cica exista si acum e prezenta in apoape toate zonele de strand (in apa).. e recomandat sa nu faci baie daca ai rana si imunitatea scazuta
cica un pescar amator a murit.. hmmmm..
tu zici sa nu ma dau cu parfum? pt mine e egal sa ies dezbracata din casa (glumesc)
nu mi-au venit cartile asa ca am intors casa cu fundul in sus si m-am apucat de impachetat
marti ne mutam adica primim casa in primire...
aaa si mi-am facut programare la frizor pe vineri