Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

aici is, Lou ;)
Azi am primit mail de la polirom ca imi vin in 7-10 zile cartile . Lou, ce frumos ca ai gasit casuta viselor tale :) sa te bucuri la maxim de ea :)
Pisi, abia astept sa mai vad poze cu Matei si cu tine . ce peripetii cu floarea :))
Him, dc intri pe mess vreau si eu adresa :) acum m-am prins eu ca partea a doua de la semnatura ta e traducerea de la prima
Nu, ai si adresa mea de mail (aceiasi cu id de mess ;))
Will, din chef in chef o duci

oare ce fac Anele? si celelalte fete care nu au mai scris de mult :)
Eu am avut azi zi de umblat, am batut toata Timisoara, ma pregatesc pentru ziua prietenei mele, sa ii cumpar cadou nici n-am mai ajuns azi, asa ca maine dimineata iar umblu (toata gasca a lasat pe mine cumpararea cadoului, ce ma enerveaza cand fac asa )+ ca vineri ajunge si prietena mea de dincolo :)

va pup si ies imediat, is rupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hi!
Noi am fost iar la plimbare si mi-am luat o pereche de blugi de la teranova cu 200.000.Si sunt chiar draguti.inca ne mai minunam de pret
Him de hainele lui Matei ma bucur eu,iar jucaria are aceeasi soarta ca si celelalte,aruncate prin toate colturile "casei" noastre.
Lou super cu casuta.Sa aveti parte numai de dragoste si veselie in ea.Asteptam pozici
Nuschu sa-ti iasa bine analizele
Ingerash 10 zile??.Nu e cam mult?Eu mi-am printat si am si terminat de citit "Povestea tarfelor mele triste"-superba.De fapt cred ca tot ce iese de sub condeiul lui Marquez este minunat!Spor la cumparaturi pentru prietena ta.
Ana1 tu ce mai zici?

va pup pe toti si mai vb

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

ar trebui sa imi fie rusine.m-am jucat pana la ora asta in loc sa ma culc si nici macar nu am obtinut ceea ce am vrut eu la joc
acum chiar ca ma duc sa ma culc.
somn usor si vise placute!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

'Neata!

Noi plecam prin centru sa rezolvam niste treburi si poate mai cumparam si cate ceva.
Mai intru cand ma intorc!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Hello ce faceti cum o mai duceti, eu abia m-am trezit si imi fac niste cartofii prajiti, yuummmy, in rest suntetibine cu toti sanataosi.Nuschu in ce zona a buc stai? Poate ne vdm si noi la fata

Mergi la inceput

Cred ca nu este adevarata zicula cu "cine se trezeste de dimineata departe ajunge" ca noi nu am reusit inca sa iesim din casa sau poate ca nu ne-am trezit chiar dimineata .

Will esti tare,vrei sa agati toatele fetele single de pe forum??

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna ziua tuturor .

Nothing interesting from me, in afara faptului ca tot caut cum, cand, unde sa plec la munte. Si ca ieri am primit primul cadou pentru ziua mea (anticipat) - o geanta, de la sora-mea. E mare, cum imi place mie .

Am cate ceva de lucru, ma mai si plicti... Bine ca mi-ai adus aminte de analize, Ingerash, ca uitasem . Iti trimit pozicile .

Will, stau in Crangasi, mai aproape de Pisi (mai ales daca sta la Belvedere ). Pisi, I'm out of his league . Spor la treburi si cumparaturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo tineri frumosi

Tocmai ce ajunsei acasa din oras. Sper ca nu m-ati dat disparuta

Merci de urari la toate
Sper ca casuta sa arate la fel ca atunci cand am cumparat-o (in mai)

Pisi o sa pun pozici
frumos iti sade .. Pana la 3 te-ai jucat

la noi vremea s-a cam stricat E innorat , macar de-ar ploua ca e nevoie dupa asa o seceta..

Nuschu se aproapie ziua ta abia astept sa dai de baut
Si mie imi plac gentile mari.. Ma dispera alea chichinete in care nu-ti poti baga numai telefonul sau portofelul (exceptie alea pt ocazii)

Poate ne pui poza

Will.. cam devreme pt cartofi pai.. yami yami
ma distreaza mesajele tale.. scurte si la obiect

Ingeras.. sa ne zici ce ai cumparat

Parca ana2 se intoarce azi, nu?
nici ana1 n-a mai dat nici un semn de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello fetele si Will , pe scurt:
Lou, cadou de la toata gasca: un set lantisor si bratara cu multeeeeeee inimioare, totul din argint, o crema de corp super faina de citrice de la B&B si un parfum de la Seventeen (si un spray de muste dar aici e o intreaga istorie si n-am timp...)
Pisi, mda...10 zile dureaza...blugi cu 20 ron de la terranova?!?!?!?! wow...sa-i porti sanatoasa! ma bucur ca ti-a placut cartea :)
Will, mi-ai facut pofta de cartofi prajiti :D
Nu, super pozele, aia cu oaia si balena esuata cool de tot :))) si m-am indragostit de maslin ;)

va pup k trebe sa plec sa ma aranjez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Mai fetelor da mult a-ti scris.....m-ati dat disparuta...am stat ceva timp sa citesc tot.Am fost acasa...numai ca nu m-am simtit prea bine....
Pisi...m-am amuzat tare cu floarea ta...saracuta prin cate peripetii a trecut..ma mir ca mai traieste.
Lou...spor la impachetat.Ai primit vreo veste in privinta jobului.
Apropo de job cred ca am gasit si eu ceva..liftieraacum sper sa ma sune baiatul ca a zis ca ma suna sa incep de luni...o sa fac jumate de sapt eu jumate sora ca mi-a fost mila de ea ca nu mai are job si am luat-o aici pana gaseste altceva.Da ma bucur ca am gasit...parca ma simt mai bine acum cand ma gandesc ca am de unde sa strang bani..e bine platit(pentru mine)
Nuschu o sa trimit si eu adresa.Deabia astept sa vad pozele.
Him am vazut pozele..sunt asa frumoase....si tu esti o frumoasa..si calutul...da mie imi e o frica de animalele mari..cai,vaci..intotdeauna mi-a fost..si am mai stat si toate vacantele la tara deci nu imi pot da seama de ce.Ma inspaimanta rau...imi place sa ma uit de la departare la ele.
Ingerash..vad ca tu esti foarte ocupata..bravo tie...
Mai fetelor da vad ca va place sa cititi..eu nu sunt o asa mare cititoare ca voi..da si cand ma apuca citesc cate 2-3 carti pe sapt...numai ca aici nu are cum sa ma apuce ca nu am carti decat in franceza acasa(ce scuza buna am nu?)
Will bravo tie..numai in petreceri o tii..distractie placuta.
Va pup si daca imi mai aduc aminte ceva sa scriu.
Mi-am adus aminte...cand e ziua ta Nuschu?

Mergi la inceput