Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 21
louisea spune:
pisi.. de Murakami am citit si eu pe la fetele cu clubul
si vazand ca multora le place zic sa incerc si eu..
merci de recomandari
nuschu cu optimism
daca ai chef de vb sti unde ma gasesti
da poate vi sa-i vezi in realitate pe omuleti
pe mine nu ma prea tenteaza Tenerife ca n-ai altceva de facut decat stat cu burta la soare si facut baie si cred ca m-as plictisi
poate numai o saptamana ar merge..
noi planuim o croaziera pe Nil dar nu stiu cand va fi.. la toamna sau la anu..
depinde (ca s-ar putea sa ma fac cu un job curand )
pisicuta si matei spune:
super cu croaziera Lou.succes!
dar ce job?
si eu ma gandesc sa imi depun cv-ul desi s-ar putea sa nu merg ca nu are cine sa mai stea cu Matei(poate reusesc sa gasesc o cresa speciala pentru alergici sa il duc)
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Tocmai am evaluat subiectul cu 5 puncte evident.sa-mi ziceti cine l-a evaluat cu mai putin
louisea spune:
merci Pisi
inca nu zic ce job.. numa daca primesc saptamana viitoare ma duc sa vb
e ceva cu program redus pt ca o sa am si facultatea, unde tre sa depun efort apoape dublu fata de restul (care invata in limba materna ) plus usurinta de a te expima in limba materna la nivel academic
practic timpul liber se va reduce drastic.. asta daca primesc jobul
nu stiam ca Matei e alergic.. ce anume are mai exact?
sigur invidiosii l-au evaluat cu mai putin
ingerash spune:
wow da' cat ati scris , felicitari!!!
Pisi, mie mi-a palcut la nebuni "Un veac de singuratate" dar l-a sfarsit neuronu meu umblaretz era varza din cauza cantitatii de personaje cu nume care se tot repeta . Si eu am pe lista cu carti ce trebuie citita Jeffrey Eugenides cu Sinuciderea fecioarelor, am vazut filmul prima data si de acolo mi se trage ;). O sa caut unde am salvata lista cu carti in format electronic si ti-o trimit pe pm eventual, ok?
Lou, nici eu n-as sta mai mult de o saptamana in Tenerife, da' m-as duce sa lenevesc la soare si apoi as umbla prin alte locuri din lume unde as avea ce sa vad :) Eu mi-am comandat azi noapte 4 carti de la Polirom ca e oferta (300 de titluri reduse cu 30%), printre ele si Murakami - La sud de granita, la vest de soare.
pup toti copilashii
pisicuta si matei spune:
tocmai am vazut poze cu Him!Super,mi-au placut.Dar este calul tau??
Lou te inteleg.Este cu mult mai greu sa faci fata decat cei de acolo.dar parca vad ca o sa ia rezultate mai bune decat ei .
Matei are alergie la proteina din laptele de vaca,la intepaturi de insecte si celiachie(malabsotie cauzata de intoleranta la gluten)
Ingerash e perfect asa.Astept lista ta.stai linistita ca si eu aveam momente cand nu imi mai aminteam exact descendeta personajelor
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Ingerash tocmai m-am uitat prin oferta de la Polirom si au "Sinuciderea fecioarelor".cred ca mi-o cumpar! este mai ieftina decat daca o luam de pe amazon
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
Pisi, tocmai am trimis pm ;)
Acum cand am vazut ultima ta postare mi-am dat seama ca nu ti-am zis k e la Polirom la oferta si Sinuciderea Fecioarelor
Eu aveam facuta o lista cu 14 carti (printre care si Sinuciderea... dar a trebuit sa ma incadrez in 60 ron asa ca am ales alte 4 carti si o sa cumpar asta altadata)
louisea spune:
eu tocmai ce m-am enervat pe Ally ca n-a vrut sa iasa cu judecatorul ala bestial
oare daca ma fac avocat o sa intalnesc judecatori din astia
Him
mie mi-e frica de cai acum vre-o cativa ani am avut un incident neplacut cu unul si de atunci mi-e frica de ei
Pisi
naspa cu Matei .. gasiti produse pt el in .ro?
Ingeras.. sa-ti zici si mie cum e "la sud de granita, la vest de soare" dupa ce o citesti..
si eu am gasit pe net sa-mi comand carti care am vazut ca´s mai reduse fata de alte site-uri plus ca la comanda de peste o anumita suma (care nu e chiar mare.. cam 2 carti) mi le trimite acasa gratis..
maine sper sa-mi ajunga comanda.. cica dureaza 1-3 zile
pisicuta si matei spune:
HI!
Tocmai am revenit de la cumparaturi!
Ingerash am primit cartile.mecic mult de tot
Lou din fericire gasim cate ceva,nu chiar cine stie ce,dar decat deloc.este un magazin(unicul) special pentru celiachi,dar fiind monopol si preturile sunt mai maricele,iar lapte si alte produse de soia gasim pe la supermarket.
i-am luat lu Matei o vestuta safari tare draguta si o casuta in care trebuie sa bage forme diferite!(sa nu ma puneti sa pun pozici ca nu am camera )
va pup si mai vb!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor