Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

buna seara dragi tineri
Ce mai faceti?
eu fac bine , ma asteapta o sapatamana aglomerata da' ies eu la liman cumva ;)
Him, vine vineri prietena mea, dar pana atunci mai am o mie de chestii pe cap si nimeni nu sare in ajutoru meu
Ana, cand vii ro?
Will, fumezi?
Pisi, vacanta?
Nu, spor la treaba ;)
Lu, ti-am zic ca mi-au placut pozele? k nu mai tin minte

v-am pupat si fug ca am de dat niste telefoane :)

Iubirea este singura forță capabilă să transforme un inamic într-un prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Him.. ti-am trimis Pm
ma bucur ca dai si tu pe la noi mai des sper ca nu te-am certat prea tare

pot sa te intreb unde lucrezi?

ingerasule rasfatat si ocupat
ma bucur ca ti-au placut
de unde vine prietena?

pisi chiar ma gandeam ce-i cu tine
te facusei vorbareata in ultimul timp si acu disparusi.. chiar ma gandeam ce-i cu tine
sper sa-ti rezolvi repede cu pc-ul

eu m-am apucat sa citesc una din buncarul de carti ce o sa le am in primul semestru (cica trebuie sa o citim in primele zile ca un fel de introducere)
"At tænke juridisk" = "A gandi juridic" nici nu vreau sa ma gandesc la continutul celorlate

si mai sunt numai 3 saptamani pana incep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele.....va multumesc pentru incurajari....eu sunt cat de cat bine....Him vreau si eu poze ....
Ma bucur ca ai intrat cat de cat in normal Him....sper sa isi revina si Nuschu...oare asa e naso tot timpul dupa concediu?
Ingerash eu as vrea sa vin de sarbatori dar nu stiu...oricum in iarna..
Lou te pup si spor la citit.
Pisi si pe tine.
Ana e plecata....bravo ei....sa se distreze.
Will....salutari si tie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Seara!
mecic Lou esti o scumpica.e nasol cu serviciile in Romania.dupa ce ca abia au reparat astia netul imi merge super greu.astept de cel putin 5 min sa mi se incarce pagina.
am vizionat pozicile si sunt tare dragute,chiar imi intaresc parerea ca esti o norocoasa ca ai ajuns pe acolo
ana2 e plecata in tenerife??Super dragut!abia astept pozele
nuschu nu ne mia dai se veste cum ai supravietuit azi la birou?!
ana1 te simti mai bine
him am remarcat si eu ca esti mai vorbareata.sa inteleg ca ne trimiti si pozici??am sa iti dau pm cu adresa mea!

va pup pe toti si daca ma mai lasa netul mai trec mai incolo ca acum trebuie sa mai citesc-mai am 49 pag si termin pentru a doua oara "un veac de singuratate" a lui Marquez.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

pisi..si eu zic caŽs norocoasa

eu n-am citit pana acum Marchez
in ultimul timp am citit scriitori danezi, iar acum mi-am comandat Murakami si Peter Pobinson "Rece e mormantul" (cred ca se traduce) - e roman criminal care e luat premiu aici in Dk..

ana1
te cred ca ti-e greu.. de cand nu v-ati mai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si io vreau Tenerife
Lou, suna cam naspa cartile alea . sa citesti Marquez te rog ca eu il iubesc (mai ales Dragostea in vremea holerei ;)). mi-am comandat si eu acum niste carti de la Polirom, printre care si Murakami :)
Ana, creeam k acum vii in tara. te cred k ti-e greu :(
Pisi, carti in format electronic citesti? ca eu am asa, daca vrei iti trimit ;)eu nu pot sa stau mult in fata compului sa citesc k ma mi-e greu sa stau atat cu ochelarii (nu-s obisnuita :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

A fost super marfa la bowling, am iesit pe ultimul loc, dar am ras cum nu se putea.Da fumez,in rest ce faceti, ce ziceti, cum o mai duceti. Eu as vrea la mare dar sa vad :D va pop pe toate

Mergi la inceput

neatza kupiilor

Pisi..
am citit despre carte si nu e asa naspa ca titlul

am sa ma uit dupa el dupa ce le citesc pe astea 2.. merci

Will plimbaretule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Marquez este fantastic,am citit si "Toamna patriarhului" si "Dragoste in vremea holerei" si "Despre dragoste si alti demoni".Pentru "Un veac de singuratae a luat premiul Noble pentru literatura.Este o carte fantastica care iti trezeste o pasiune ancestrala.Lou ti-l recomand cu cea mai mare caldura!Eu nu am citit Murakami dar am auzit despre el,poate ca am sa incerc.
Ingerash nu prea citesc la calculator ca nu sunt obisnuita si in plus nu am atata loc la calculator se sotul meu care este disperat.Mi-am luat in format digital Julio Cortázar(pe care de asemenea il recomand si am vazut ca si Marquez aminteste de un personaj de-al lui in "Un veac de singuratate") si nu am apucat inca sa il citesc.
Oricum imi doresc tare mult o carte care se cheama :"The Virgin Suicides" de Jeffrey Eugenides(am vazut de curand filmul care este ecranizare dupa roman si este facut de Sofia Coppola si mi-a placut tare tare).daca o aveti in format digital poate mi-o trimiteti.Ingerash dar ce carti ai in format electonic?
Will ma bucur ca te-ai distrat cu prietenii tai.imi e si mie un dor de o discoteca......

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Neatza, copii talentati (desi cam tarzior) si cititori! Eu n-am mai citit ca lumea cam demultisor, din cauza de lipsa de dispozitie, dar sper sa-mi revina curand. Am incercat sa citesc Toamna tapului, a lui Vargas Llosa, dar m-au dezgustat unele imagini si am renuntat.

Am citit insa un pic dintr-o carte coordonata de Ruxandra Cesareanu, "Made in Romania", despre mahalaua (mentalitatilor) contemporana romaneasca si cum acapareaza ea tot mai mult spatiul social. E interesanta si amuzanta.

Am trecut cu bine ziua de ieri, si la birou si dupa si sper sa-mi revin. Ana1, la mine nu e inainte/dupa concediu, e pur si simplu o "buba" interioara pe care tot lupt s-o vindec si e mai greu. Anyway...

Ce frumos, Tenerife [daydreaming]... Si pe unde s-a plimbat Lou e frumos si interesant. Mie mi-a ramas capul la oamenii aia mari. Am si eu un fix. Putine, da' fixe !

Ma bucur ca se mai anima situatia, vad ca si Him e prezenta. Si mie imi plac mult calutii, mi se pare niste animale foarte inteligente si nobile. Faci echitatie, Him ?

Va pe toti si back to work !

Mergi la inceput