Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 19
nuschu spune:
Cu chiu cu vai, am pus de-un album, dar nu e complet (mi s-a intamplat o mega-magarie din partea unei persoane care credeam ca nu va mai scoate nasul din ingustimile si rautatile ei si mi-a stricat toata ziua si activitatile, n-am mai avut chef de nimic), mai tb sa adaug si pe cele de la prietena mea, inainte cred ca tb sa le micsorez ca-s cam mari...
Da, Lou, e scurt (al naibii), numai 8 zile am avut acum (fara w/e), dar eu sper sa mai fur cate ceva. As fi vrut sa mai stau, dar colega mea brusc s-a hotarat ca vrea si ea concediu de maine, desi initial vroia de pe 15, asa ca-i musai sa fiu la post.
Teoretic, contractul asta e facut in asa fel incat statul roman nu-ti da voie la concediu (decat maximum neplatit), deci e oarecum cam ilegal, dar, repet, asa l-a conceput ministerul de finante.
Asa e, e cam liniste, lumea se bucura inca de w/e.
Noapte buna si o saptamana usoara tuturor !
Himmelsduft spune:
Hallo la toate lumea!
La noi e vremea asa urata, incat nici nu avem chef sa iesim din casa. Spre seara plecam la calutul nostru si sper ca pina atunci sa nu mai ploua.
In rest ma relaxez ca maine incepe iar o noua saptamana.
Apropo evaluare, am votat si eu subiectul nostru.
Hai ca maine scriu mai mult, ca ma cearta iar Lou.
Va doresc la toate o saptamana care vine usoara.
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
ana_maria222 spune:
fetelor, eu am plecat din Bucuresti pana vineri.....sper sa vedeti mesajul acesta!
va pup!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
ingerash spune:
hop si eu pe aici la ore tarzii :)
inca is pe mess da' imediat trec la somnic :)
va pup si revin maine ;)
edit: am vrut sa scriu mai mult da mi-au murit ideile
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele.....ce mai faceti?Eu m-am plictisit de nu mai pot..afara nu am mai iesit..parca sunt baba..dar asa sunt intr-o pasa proasta...sa de-a naiba ca m-am saturat singura.....parca sta timpul pe loc.Deabia astept sa fiu in Romania si sa va scriu de la calc lui iubi......nu mai vine o data vremea aia....nu ma bagati in seama...am intrat in faza de dor insuportabil.
Va pup pe toate si sper sa am o saptamana mai plina ca sa nu ma mai gandesc...daca as putea munci non stop ar fi minunat...nu as mai avea timp sa ma gandesc(de fapt ma gandesc dar si muncesc si e mai bine).
William spune:
Neatza, acum beau cafelutza si smoking weed, ce face lumea cum o duceti? Azi ma duc sa joc bowling, rasul lumii ce o sa iasa, ingerash stie deja e o tipa super:P, si parca am zis ca mai vreau iduri de mess astept pm-uri daaaa!!! Pop toate fetele salut baieti
nuschu spune:
La munca again . Am luat-o din plin de dimineata, dar am zis ca timp sa fiu cu sex-appeal e musai sa-mi fac !
Nu mai gasesc ce-am lasat, ca ne-am mutat in alt birou, nu am conexiune la net, sunt pe comp colegei mele, sper sa am pana revine ea din concediu !
Ana1, imi pare rau sa aud ca si tu esti in butoiul cu melancolie, daca te ajuta cu ceva, imi poti da IDul tau de mess sa vb cand avem timp, poate nu te mai simti asa de singura.
Azi se pare ca avem vreme ploioasa in Bucuresti, cand voiam sa-mi pun rochita...
Ana2, distractie placuta pe oriunde vei fi ! Him, vremuri mai bune .
O zi frumoasa tuturor.
louisea spune:
drum bun Ana si distractie placuta.. da nu ne-ai zis unde pleci..
vezi sa vi cu poze nu ca altii
ana1 si nuschu cu optimism pt voi
pisi pe unde esti?
pisicuta si matei spune:
HI!
ce vorbarete sunteti(de parca nu stiam asta)eu am avut netul picat tot timpul asta si a fost tare nasol.
lou mercic de poze,inca nu am apucat sa le vad,dar recuperez!
nuschu multa putere sa rezisti la serviciu!
ana2 distractie placuta!
ana1 hai ca nu mai ai mult de asteptat si ai sa fii cu iubi,si in plus sigur nu ai vrea sa fii iar in Romania.
will succesc cu ingerash
pt toata lumea
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Himmelsduft spune:
Ana1, uite un de la mine sa iti treaca melancolia.
Ana2, e in Teneriffa, deci ce ii pasa de vreme, asa ca distractie placuta!!!
Nuschu, azi a mai iesit soarele printre stropii de ploaie, dar tot ciudata e vremea. Ce fain ca porti rochii, eu anul asta numai in pantaloni am umblat. Spor la lucru.
William, distractie placuta si tie.
Ingerash, cind iti vine prietena?
Lou, salutari si tie, scrie-mi pm si da-mi adresa de mail sa iti trimit poze.
Pisi, sper ca acum sa iti mearga calculatorul mai bine, sa stai la taifas cu noi.
La lucru mi-am revenit, am intrat iar in rutina, ce bine e! Saptamana trecuta ma simteam ca un zombi, care nu are chef de nimic. Am fost si la calutul nostru azi, care e un obraznic si daca ar fi dupa el ar manca un sac de morcovi odata.
la toate si ne auzim maine,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!