Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 18
louisea spune:
nuschu.. cica ar simboliza intalnirea omului cu natura
sunt vizibile pe o raza de 10 km..
asteptam poze
ingeras :) eu eram
eu nu am mess pt moment ca l-am dat jos.. mergea aiurea de tot
daca ma hotarasc sa-l instalez iar am sa va dau ID-ul
him.. da nu prea esti vorbereata
ingerash spune:
fetele aveti idee de ce imi apar emoticoanele alea? ca nu-mi dau seama de ce
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele...am vazut ca va plangeti de mess si am zis sa vin si eu sa ma alatur voua......imi merge ca naiba mesul asta nou...a incercat prietenul sa-mi trimita poze..muzica..si nimic nu merge..cred ca il instalez la loc pe ala vechi...pana la urma mi-a trimis pe Skipe...ce varza e....Voi ce faceti.?Banuiesc ca nu mai intrati azi ca e weekend...Va pup.
louisea spune:
ingeras.. habar n-am da e comic
probabil pt ca e ceva cu
ana1 deci nuŽs singura
eu intru maine mai pe seara ca mergem la pranz la socrela
uitai sa zic ca tocmai vazui "war of the worlds".. l-a mai vazut cineva?
tare ciudat film
louisea spune:
eu nu inteleg cu ana2 scrie la alte sub si aici nu?
adica moderatorii altor sectiunii is pe faza pe cand la sectiunea asta dorm?
sau ana2 nu ne mai vrea?
ana_maria222 spune:
Louisea, aproape ca m-am saturat sa spun ca eu scriu iar mesajele sunt moderate de fiecare moderator(depinde de sectiune)! la Prieteni dintotdeauna am scris de alalteri si nici acum nu mi-a fost aprobat mesajul!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
ingerash spune:
quote:
Originally posted by louisea
[font=Comic Sans MS]eu nu inteleg cu ana2 scrie la alte sub si aici nu?
adica moderatorii altor sectiunii is pe faza pe cand la sectiunea asta dorm?
sau ana2 nu ne mai vrea? [/font=Comic Sans MS]
Ana2, ...
William spune:
Nu e bun messul ala beta 8, si eu am avut probleme cu el si l-am dezinstalat, cel mai bine sa il reinstalati pe ala vechi 7, ca e mai bun de cand il am pe ala nu am avut probleme:D. Vreau iduri de mess astept pm-uri de la voi daca nu
nuschu spune:
Cred ca problema e ca unii moderatori sunt mai ocupati, altii mai putin, asa ca-si fac si ei treaba cum pot. E, insa, deranjant, ca vad ca Ana2 a postat ultimul mesaj aici, insa nu apare.
Ingerash, ti-am dat pm cu id-ul meu.
Eu nu mi-am instalat noua versiune de messenger pentru ca nici n-am avut timp de mesterit si nici nu mi s-a parut ca am nevoie de el.
Ma tot chinui sa ma mobilizez cu pozele, dar ma tot poticnesc. Ar tb sa le pun azi, ca de maine sunt iar la birou . Si-asa nu stau bine cu moralul, daca ma mai si intorc la birou, il pierd de tot, scade sub nivelul marii
everybody
louisea spune:
vad ca-i liniste prin ograda.. pun pe seama week-endului.. altfel
eu am fost harnicuta de cand am ajuns acasa si mi-am dat mobila de gradina cu ulei ca se cam uscase de la caldura..
aaaa si sa nu uit.. am ras vre-o 10 Raffaelo - stiti voi bombonele din alea cu nuca de cocos..
saracul meu stomac
nuschu
cam scurt concediu ai.. numai o saptamana va da?
sau iti iei in alte perioade?
pt moral
la toata lumea