Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 17
louisea spune:
hmm de cand au aparut evaluarile la subiecte??
cum votati la al nostru?
votat si la ala cu toaletele de la hoteluri.. maxim puncte
ana_maria222 spune:
Louisea sa imi trimiti si mie ID-ul tau daca vrei....vorbim cand se rezolva cu messu tau!!!
Fetelor, va anunt de pe acum ca plec de luni pana vineri din Bucuresti asa ca oricum voi lipsi!!!
Pozeeee
Mancarica
ingerash spune:
hello :)
Ana, am dat deja ID :)))
Lou, uite invart compu, cand mi l-a reparat amicul meu, l-am si pupat (compul l-am pupat) de fericire ; ce pofta de cumparaturi mi-ai facut
am vazut si eu ca e ceva cu evaluarile astea, frumos, imi place ... :)
in alta ordine de idei, abia astept sa plec la munte, nu mai rezist
louisea spune:
am trimis poze..
v-am trimis si un album cu poze facut in Norvegia in iarna
sper ca n-am uitat pe nimeni.. alfel strigati tare
cand pleci la munte Ingeras dragut?
Ana-Maria21 spune:
Bunaaaaaaaaaaaaaaaa....da ce a-ti scris fetele...eu am fost la servici alalteieri seara si ma uitat Dumnezeu acolo ...si din cauza asta am dormit ieri toata ziua.....
Lou si Nuschu...bine a-ti venit din vacanta...va pup...Lou multumesc pentru poze sunt super.....
Pisi...Ingerash...William..Ana..Him..va pup.
Mai fetelor mie imi place sa stau la soare...imi place mult..pacat ca nu am si eu aici mare.
Himmelsduft spune:
Ana-Maria21, inapoi si spor la treaba.
Restul gastii, si voua cite un
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
nuschu spune:
Tx pt. pozite, Lou. F. interesanti "oamenii" aia de 9m. Ce reprezinta ?
Ma bucur sa vad ca Ana2 de fapt nu ne-a parasit si ca e aici, cu noi. Si ma face curioasa cu unele sfaturi/afirmatii...
Ingerash, si eu sunt nauca dupa munte, dar nu mai am concediu. Imi venise ideea sa merg maine, o zi, dar cu furtunile astea nici nu stiu ce sa zic... Ca azi m-a prins pe drum inspre bunica, se facuse un intuneric de ziceam ca vine noaptea. Noroc ca n-a fost nimic grav.
Nici eu n-am inteles cum e cu evaluarile si cum se voteaza. Poate gasesc un subiect pe undeva pe tema asta.
pe toata lumea .
Pisica, zambind
ingerash spune:
ceau fetele :)
Lou, super pozele, nu stiam eu cine s-a gandit la mine cand am vazut k am 2 mailuri :)
Nu(nuschu), cand deskizi subiectul, chiar deasupra de ceea ce scriem noi, de primul post, poti sa-l notezi cu o nota de la 1 la 5 :)
Him, ma bucur sa te vad pe forum, la fel si pe Ana
si pe Ana2, of course
si eu vreau ID-uri de mess , deocamdata le am pe cele 2 Ane si pe Will :)
everybody
ingerash spune:
mi-am schimbat semnatura
edit: imi apar emoticoanele alea cu I love you dar nu stiu de ce :)), nu le-am pus eu