Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Hello, everybody !!

Pleaca si omul o saptamana si ce gaseste ?? Capitolul aproape de final. Bravo, fetele, la mai multe ! Vad ca si fetele studioase intra mai des, ceea ce inseamna ca au scapat de stres .

Imi pare rau pt. Ana1 si avertismentul ei, dar sper ca nu ne va parasi. ANA, ESTI SUFLETUL PETRECERII, TE VREM PRINTRE NOI !!!

Lou, si eu simt la fel: mai vreeeaaaauuu vacanta, nu vreau luni la birou, nu, nu, nu [:((] [:((] [:((]!!!

Felicitari, Pisi, pt. licenta si lui Ingerash pt. succesul la facultate ! Indiferent de note, avem numai fete frumoase si destepte printre noi. Keep on going !

Vacanta mea a fost ok, cu umblari, km destul de multi, un picut de shopping [emoticon-care-face-shopping], dar mi-am dat seama ca ma plictiseste cumplit sa stau la soare. Nu mai pot, nu mai am rabdare, nu-mi place sa-mi fie cald, nu...,nu..., nu...

Hm, vad ca s-a pus de furtuna, se pare ca a cazut nu stiu ce stalp la Otopeni.

Va , ma duc sa ma mai dau pe-aici si revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

wellcome nuschu!dar ce se intoarce lumea din vacanta!
mercic nuschu

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

nuschu bine ai revenit si tu

si eu care credeam ca numa eu is defecta de aia n-as alege mai mult de o vacanta intr-o zona numa cu plaja

vazut filmu si placut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu inca va mai scriu....sper sa imi vedeti mesajele candva!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Poze cu mine si ce-am facut la munte pun cand o sa primesc si eu cardul ala usb de 1gb, ca de cand tot incerc sa pun mana pe el si nu reusesc. In rest sunt bine maine s-ar putea sa merg pe strand, ingerash poti sa imi trimiti un pm cu id tau:P, in rest toate bune si frumoase.Bine ai revenit louisea si nuschu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Lou, hotarat lucru, nici eu ! Ori soarele e mai afurisit si caldura mai abitir, ori se simt semne de intelepciune si intoleranta la nocivitatea soarelui, dar cand eram mai copil eram mai docila. Acum, ma plictisesc ! Trebuie sa ma uit la oameni, dar nu pot fara ochelari de soare ca nu pot tine ochii deschisi, dar daca sunt in soare mi-e clad si ochelarii ma jeneaza... Muream cand vedeam lume docila la soare, de 7 ori mai bronzata ca mine. Eu m-am dus bou si-am venit vaca . Si abia astept comentariile de genul: "aa, da' nu te-ai bronzat deloc !" De ce au oamenii senzatia ca asta ar fi scopul vacantei, bronzul ?!

Intrebare: va faceti unghiile cu rosu ? Am vazut ca la grecoaice e f. sic sa ai nunanta de rosu la picioare, cel mai des, dar si la unghiile de la maini.

Am micsorat cateva pozite si le pun cu prima ocazie. Dar, ca si amicul Will, astept si din alte "surse" .

Ana1, te asteptam !!

Noapte buna si racoroasa (la noi parca-parca s-a mai domolit, nu, Pisi ?)

Mergi la inceput

nu mai am avertisment...dar inca sunt moderata! sper sa apara mesajele cat de curand....

va pup pe toate!
p.s. ingerash sa nu-i dai id-ul lui dragos! vb noi pe mess...iti zic de ce!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele :)
ce ne mai adunam, ce ma bucur ca pot sa scriu si eu mai des :))), imi era dor de vremurile astea
vrem poze de prin vacante :P
Will, iti trimit imediat :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

buna fetele! va scriu si eu! mi-e dor de cand puteam trimite mesaje fara sa astept 1000 de ani sa apara! dar asta e!
va pup si mai trec!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

na ca ajunsei si eu acasa..
am fost sa-mi dau comanda de masa cu scaune si inca o chestie (habar n-am cum ii zice pe .ro)
si mi-am luat si o lampa de pus pe podea bestiala

nuschu.. stiu cum e.. plictis in toata regula.. no tx..
eu prefer sa ma bronzez in miscare, mergand pe malul marii, dar sa stau pe cearceaf cu orele NU
rezistam pe la 17-18-19 ani cand mergeam cu gasca la mare si ne voie - de nevoie dormeam pe plaja, direct din disco abia dupa mergeam la hotel sa ne imbaiam ce vremuri

las ce zice lumea.. du-te si tu la solar de 2-3 ori si gata

hmm.. ana2 sper sa scapi repede de moderarea aia
parca n-ar fi altii care fac misto la rau si jicnesc si nu se intampla nimic

ingeras.. grija cu will
ce mai invarti tu?

pisi.. pe unde esti?

eu inca rezist fara YM

Mergi la inceput