Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 11
William spune:
Sunt la o petrecere super marfa cu prieteni mei si o sa mancam si o sa ne uitam la filme de groaza. De abia astept cred ca i-ar ne speriam unii pe alti. Bine ca na fost ceva rau ana e bine ca nu a fost fatala, bravo ingerash, auzi stai in bucuresti ce zici ne meet si noin candva:P sunt curios cum arati :P in rest pop fetele si salut baietii
pisicuta si matei spune:
HI!
Liniste vad!
Lou super poze.chiar discutam cu sotul meu ca tare va mai distrati voi prin tari straine,se intampla lucruri mult mai misto decat pe aici.distractie placuta in concediu si .o sa ne lipsesti.
ana1 bine ca nu a fost ceva mai grav.dar tu ce lucrezi momentan?
ana2 distractie placuta la ziua finului tau.eu cred ca este super ca mergeti la padure,mie una imi e un dor....
will dar voi aveti obsesie pt filmele de groaza??pe cand pozele de la munte ca sunt curioasa,nu de alta :P
ingerash,him sa ne vizitati mai des!
pt toata lumea
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ana-Maria21 spune:
Buna dimineata fetelor...la mine e dimineata la voi e seara si vad ca toate sunteti plecate....distractie placuta la toate.
Pai Pisi cum am mai zis deocamdata nu am acte si lucrez ca menajera la 2 case...am gasit ceva sapt trecuta la o fabrica de paste italiene...ce pot si eu...nu ma feresc de la munca.Dar sincer deabia astept sa pot sa ma duc la scoala sa vad cada ma primesc astia la Stewardezesau poate ceva de cosmetica.Deabia astept.
am visat aseara ca mi-au iesit actele.Tineti-mi pumnii.
Va pup.
ana_maria222 spune:
ce fac feteleeeeeeeeeee? DORMITI????? ATUNCI ...ca sa dormiti bine!
eu am fost la padure azi cu finutzul meu (baiatul lui katty...membra DC).....a fost super fain..in afara de invazia de furnici...
o sa va pun maine poze daca imi trimite katty.
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
plec la licenta
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
baftaaaaaaaa...sa ne spui ce ai facut!!!!!
Pozeeee
Mancarica
Ana-Maria21 spune:
Bafta Pisi./..Iti tin pumnii.
Ana sunt foarte frumoase pozele...ce frumosi sunteti........
Himmelsduft spune:
Hallo la toata lumea,
am intrat scurt sa va salut.
Ana-Maria222, poti te rog sa-mi schimbi varsta, ca am schimbat prefixul (deci 30), dar tot am Sex-Appeal
Va doresc o saptamana buna, a mea e de obisnuit ca tocmai am inceput lucrul dupa concediu.
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!