Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

O my god Ana...imi pare rau ca nu poti iesi afara....te cred ca ai intrat intr-o pasa proasta...asa se intampla cand stai in casa toata ziua...asta iarna cand am venit aici nu cunosteam pe nimeni era si super frig...si ieseam doar cu catelul afara cateva minute...crede-ma ca ma creeam cea mai nefericita persoana din lume...nu mai vreau sa fiu asa in viata mea...ma gandeam la toate relele...brr..naspa..hai ca mai e un picut de vara...mie personal imi place si iarna si vara.Va pup pe toti si ma duc sa termin de facut curat ca azi e ziua mea si e o caldura...deabia astep sa ma bag in cada.
Louisea...as mai vrea ceva dfe baut..daca ai zis ca e pe preferinte..as vrea un gin tonic daca nu te supi ..din moment ce ai zis sa aleg banuiesc ca ai....NOROC...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

yepp www.cocktailscout.de/cocktails/gin_tonic.jpg" target="_blank">servit pt d-soara

Mergi la inceput

OOOOO ce bine arata...am apa in gura.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

TREZIREAAAAA !!!

v-am adus cafeaua fetelor!!
nu am dormit deloc..m-am uitat la dadaca....nu pot dormi..astept sa se trezeasca sormea......pleaca la mare a 7.30!!!!

va pup si trec mai tarziu sa va salut!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

hai ca m-am trezit ana2!

lou felicitari

ana2 imi pare rau sa aud ca din cauza problemelor de sanatate nu poti iesi.ai grija de tine!si noi am avut o perioada cand dormeam ziua si stateam noaptea si a fost foarte depresiv.

ana1 am inteles,pai atunci spor la strans.

nuschu probabil ca se distreaza de minune prin grecia

eu am intrat pe ultima suta de metri:luni la 9 am exam de licenta .deja a inceput stresul!

va pup!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

merci pisi
si bafta si tie .. iti tin pumnii luni

noi o taiem pana la o chestie cu vikingi unii se joaca de-a vikingii intr-un week-end
deci nu´s vikingi originali
pun poze daca e interesant

Ana.. tu sigur dormi la ora asta.. da´ce-ai facut pana la 7 ?

week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

nu dorm louisea....am plecat la 10 in cora sa ii cumpar ceva finului meu...maine daca ma simt in stare merg la ziua lui. nu am dormit deloc...nu stiu ce am....mi-au venit si rusii si imi vine sa ma tarasc..ma doare capu...offffff....incerc sa dorm un pic....

ne vedem mai pe seara!!!!!!!!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele + Will :))
am intrat scurt sa va zik k nici acum nu mi-am facul calculatorul, e varzaaaaaaaaaa, numai messul merge, daca vreti sa vb cereti de la una din Ane id-ul meu dar pe privat (sa nu il scrie aici plzzzzz) si vb pe mess. IE e varza, pur si simplu s einkide singur d asta nu vrea sa lungesc mesajul.
Am intrat la facultatea de comunicare la fara taxa, pe locul 8 sunt f mandra.
Lou, super pozele!!!!!!!! mersi mult

va pup p ttoti si ies inainte sa mi se piarda si mesajul asta k inebunesc

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Multumesc pentru cafea ana...eu acum m-am trezit.....Distracvtie placuta maine la ziua finutului.Ce i-ai luat?
Louisea..distractie placuta si tie...si eu cred ca weekendul asta stau in casasi e asa cald afara.Pisi te pup.
Ingerash si pe tine ..si pe William.
AAAsa nu uit...am tras ierio sperietura...a facut iubi accident cu un prieten.....au intrat intr-un parapet cu masina...bine ca nu au patit nimic...dar m-am speriat.
In rest...plictiseala cred ca o sa fie weekendul asta.

Mergi la inceput

Ana1 bine ca nu s-a intamplat nimic grav.. imi inchipui ca te-ai speriat
ca si celor mai experimentati se poate intampla

Ana2 distractie placuta maine

ingeras felicitari

pisi bafta pe luni

eu nu mai intru cateva zile ca plecam si noi intr-un concediu mai scurt.. plecam maine dim.

am pus niste poze cu vikingii de azi

va pupic dulce pe fiecare..

Mergi la inceput