Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 12
pisicuta si matei spune:
Him!numai bucurii si impliniri iti doresc!
Fetelor am luat 8.si sunt foarte foarte suparata.a fost super nasol,niste grile evazive,capcane,au reusit chiar sa ne dea una din materia pe care nu am avut-o de invatat.in toata seria a fost un singur 9 si vreo 4 de 8.8 va dati seama ce durere a fost?!! nu imi vine sa cred!
macar Matei o sa aiba posibilitatea sa fie mai bine evaluat,ca eu .nota asta si in speta examenul nu releva nimic nici din cunostintele mele,nici din capacitatea mea intelectuala.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
aloooooooooooooooooooooo!
pe unde umblati? numai lou si nuschu au apsenta motivata.restu?????????
ana2 ca mi-am amintit acum:ziua mea de nastere este pe 2.01.nu trebuie sa spun si anul nu?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ana-Maria21 spune:
Nasol Pisi...imi pare rau...da bine ca ai luat si 8 nu?Daca doar 4 au fost de 8.8...........asta e acum...te cred ca esti suparata mai ales ca ai invatat atat si stii ca puteai mai mult.Asta a fost......
Va pup pe toate...la mine e plictisitoare saptamana asta...nimic de lucru...ce naspa...si e o caldura...........mor...nu prea pot sa respir..ca aici e e o caldura umeda.
Va pup pe toate......
Ana unde esti?
joker spune:
la multi ani, HIM..tanara si frumoasa
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
William spune:
Ce mai ziceti? eu sunt bine doar ca am reinstalat windowsul, ceea ce mi-a rupt inima, aveam foarte multe chestii vechi cum ar fii pozele mele anime:((, in rest ce mai ziceti ce mai faceti, se apropie alta petrecere pentru saptamana viitoare, de abia astept, din petreceri in petreceri o dau:))
pisicuta si matei spune:
mama ce liniste e pe aici.ce se intampla? ana ai patit ceva? ca nu ai mai postat de mult.esti suparata pe noi?!
ana1 a fost naspa este adevarat.macara m-am obisnuit cu gandul si in plus nu am sa aleg un master de la ei de la catedra,ca doar functioneaza legile cererii si ofertei pe piata!
will ne-ai zis ca pui niste poze.ai uitat?! cred ca de la atatea petrecri :P oricum distractie placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana_maria222 spune:
aici sunt!
felicitari pisi pentru licenta...chiar daca tu nu esti f multumita tb sa recunoastem ca nu e rau nu?
cand s-o intoarce louisea...? a zis ca sta cateva zile si ia uita-te la ea!!!
Pozeeee
Mancarica
Himmelsduft spune:
Am schimbat in iunie prefixul, multumesc de felicitari.
Eu sint in stress la lucru, dupa ce luni a fost prima zi dupa concediu, am f mult de recuperat, iar pina pe 10 e stress pur. Sper sa revin cit mai repede la normalitate, ca de nu o sa fiu mai obosita decit inainte de a pleca in concediu.
Pisi, felicitari ptr licenta.
Va doresc o seara placuta si sa auzim numai de bine.
Him
_
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
pisicuta si matei spune:
bravo ana! tot inainte,tot inainte!
eu ma pregatesc pentru ca mine am prezentare lucrarii si gata scap si de facultate!
ana2 multam pentru sustinere!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor