Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_irina spune:
AELITA nu am primit nici un mesaj. asa cum v am ami spus el nu ma mai intereseaza ca barbat ci numai ca tata al copilului. nu vreau ca bebe sa creasca si nici macar in certificatul de nastere sa nu aiba tata.deci eu nu plec de aici ca sa fug de el ci pt ca nu pot singura. iar de stat cu el in camera nu se poate pt ca el nu are o camera a lui. v am spus ca a vut un accident la munca si sia taiat un deget. de 2 luni nu mai lucreaza. oricum el renuntase la camera pe care o avae inchiriata pt ca a plecat la munca in portugalai si normal ar fi stat acolo pana in septembrie. dar pt ca a vut accidentul s a intors in spanai si sta la verii lui si doarme in sufragerie pe canapea. acum nu stiu ce sa mai cred.m am zapacit de tot. oricum sapt viitoarae o sa ma intalnesc cu el si o sa vb iar sa vad ce zice de faptul de a ramane aici , pana atunci va pup.
irina
gabriela_s spune:
maria irinabebelusul tb declarat la primarie in termen de 14 zile de la nastere.fiindca nu esti casatorita tb sa mergi doar cu buletinul tau si certificatul provizoriu dat de la maternitate pt bb.daca tatal doreste sa ii dea numele sau,se scrie o decalaratie de paternitate,semnata de el (si am impresia ca tb musai si acordul tau)prin care isi asuma toate drepturile si obligatiile ce decurg din calitatea aceasta.
adinushimi pare rau pt ce ai patit,cunosc sentimentul...eu sunt cam impiedicat,iar de cand sunt gravida sunt mereu cu inima cat puricele cand am de coborat scari:(
stiu si eu povestea andreei c.ciudat ca te-ai gandit tocmai la ea...bine,la ea a fost vina unor medici criminali...:(
wannaeu ma duc la morfo la iosup dar la diagnosis.acolo fac morfo fetala 3d?eu nici nu stiu exact,sunt aeriana...vreau doar sa stiu ca e bebe bine.
stie cineva daca la diagnosis iti pot da filmulete pe cd/dvd/memory stick???(nu reusesc deloc sa le prind la tel)
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
marinar spune:
adinusha ai grija de bb si sper sa fie totul bine.
sigur la CMU la Iosup se face numai eco 2D?
Marina
14+
aelita spune:
maria irina,incearca sa iti activezi MP de sus din stanga paginii forumului,
unde scrie MESAJE PRIVATE,dai acolo si vezi ultimul buton OPTIONS
(ai Otbox,New PM,Receive ,Members,Options)
la Options bifezi "Activeaza mesajele private."
si o sa iti apara rosu PM LA MESAJELE TALE
crisotexa spune:
Harmanadela, la mine ambele sarcini de dinainte au fost fara greturi si au fost baiat si fata....
Sim, la Tudor, mi s-a spus la inceput ca se pare ca e fetita. Cand era sarcina mai mare, Iosup mi-a spus ca e baietel. Zice: Sper ca nu i-ati facut camera roz. Nu era departe de adevar.![]()
Adinush, ce fain ca ai fetita. Doua-trei fete era visul meu...Si am numa baieti in casa (sot, copil, catel). Sa vedem ce o fi in burtica. Daca e fata, o sa ma bucur ca am si eu o fata, daca e baiat, ma gandesc ca e mai bine pentru Tudor...
Maria_irina, mai ai ceva timp sa le pui pe toate in balanta. Intradevar, e importanta si nasterea dar si perioada de dupa.
Oricum sa stii ca viata este foarte scumpa si aici. Va trebui ca tatal copilului sa-ti trimita o groaza de bani. Daca ti-as spune cati bani cheltuim lunar, fara sa ma dau in barci, te-ai cruci. Imi pare ca nu facem decat sa te descurajam dar cred ca decizia Romania versus Spania este foarte importanta.
De vopsit si eu o sa ma vopsesc, acum ca am intrat in trim. II. Si la Tudor am procedat la fel.
Cu cumparaturile pentru bebe, eu nu ma grabesc asa de tare. Mai avem destula vreme. Oricum am multe de la Tudor (patut pliant - care e super, monitor - cum spunea si Gio este super si in casa si pentru calatorii, cadita, hainute, sterilizator-poate de data asta alaptez mai mult, paturici, lenjerie patut...). Oricum sunt pro a aranja camera si a cumpara cam tot ce trebuie inainte de a naste. Mai aproape de termen, mi se pare mai potrivit.
Aelita, ma simt bine, numai ca trebuie sa stau cat mai linistita (ceea ce si fac). Dupa cerclaj, trebuie sa ai repaus fizic si sexual, plus tratamentul de rigoare (daca este cazul). La Tudor (9 luni) si la Mara (6 luni) am rezistat mai bine. Acum vad ca sunt mai 
.
Gio, nu trebuie sa stau chiar numai in pat (exceptand perioada asta pana se repara trauma colului). Depinde si de cum ma voi simti. Pot sa ma mai plimb cate putin (asta o las pentru weekend, sa ies cu tot familionul).
Pupa Crisa 13+
aelita spune:
sot ,copil,catel..mi-ai amintit de niste vecini .
domnul S,avea doua fete,s-au acsatorit si au facut fiecare cate o fata.domnul S,cu doua nepoate,de la doua fete,tot mai spera.la cativa ani,au ramas amandoua gravide in acelasi timp.toata lumea astepta BAIETI. cand colo,cate o fata,iar. pe domnul S cu doua fete,4 nepoate,nevasta si soacra (nici socru nu mai avea ) in casa,incearca sa il consoleze un vecin: hai,domnu S,ca macar aveti catelul ..la care domnul S raspunde: de undeee,ca si aia e catea!
crisotexa spune:
Stire acum la ProTV: Cercetatorii americani au descoperit ca daca barbatii devin tatici devin si mai destepti... Se dezvolta nu stiu ce hormon. Na ma fetelor si io credeam ca ei n-au treaba cu hormonii
. Ce ma fac io cu sotul cand o sa devina tatic a doua oara? Daca devine prea deestept pentru "posibilitatile" mele? ![]()
Crisa
sim spune:
Hermanadela da, am avut parte de greturi, dar nu exagerat: au inceput pe la 7 saptamani si s-au cam incheiat pe la 10. Spun "cam" pentru ca si acum din cand in cand ma mai incearca asa cate o senzatie ciudata. Mie imi pare ca sarcina asta este exact la fel cu cea in care am nascut Ruxandra. Acum, ca sa spun drept, nu m-a rabdat inima si am facut si o programare la 3D, pentru luni. O sa-ti spun cu siguranta ce si cum, dar eu as zice ca ce-ti spune sufletul...cam aia e. Eu nu aveam decat nume de baiat in minte. M-am chinuit in fel si chip sa stabilesc si nume de fetita, dar inutil...astept pana luni sa vedem daca am avut dreptate.
Aelita multumesc mult! O sa vin luni cu rezultatul clar (sper!) pentru ca la 3D cred ca o sa-i fie mai greu sa se ascunda
. Si in plus, nu plec de acolo pana nu aflu.
Crisa numele pe care il avem in cap (si eu si tati) din clipa in care am vazut cele 2 liniute pe testul de sarcina a fost Tudor si pur si simplu n-am reusit sa gandim ca ar putea fi fetita. Deocamdata mai am de asteptat putin pana sa avem si dovada clara.
O seara placuta va doresc! 
Simona
14+ si Ruxi
ralu74 spune:
Buna mamici,
iaca apuc si eu sa scriu cateva randuri desi va citesc in fiecare zi de cum ma trezesc dimineata. Nu mi-a scapat nimic, parca as citi o carte![]()
Cam toate ati aparut pe aici in ultimul timp, dar nu o mai vad pe oana bucur care era mereu prezenta. Ce mai face?
Noi suntem bine , inca nu stim totul despre bebe si nici macar sexul , desi suntem in 16+. As vrea sa va intreb, ca astia aici imi tot baga pe gat pe langa vitamine , calciu si fier in fiecare zi. Stiam si eu ca , calciul luat prea mult nu e bun si am renuntat de ieri sa mai iau. Voua in RO medicii ce v-au recomandat sa luati? Voi luati vitamine in fiecare zi si asta pana in luna a9a? Calciu si fier?
Stiu si faptul ca datorita caldurii, de care nu ducem lipsa aici nici noi, se pierde calciu dar il poti lua din lactate, insa si astea la cat sunt de naturale nici nu ma stii.
Sa aveti grija de voi si de burtici
RALU 16+

.