Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, cum se apropie noaptea, hop si io cu ochii cat cepele. Urasc insomniile. Imi provoaca cele mai nasoale stari de anxietate. Am sa incerc acum sa bag niste lapte cald cu miere desi pe caldurile astea ... ma rog.
Cum tot am ochii cat cepele, am zis sa ii mai folosesc pe forum nitzel si imi pica ochii pe subiectul cu medici de care sa te feresti si acum am si mai multe motive sa nu mai dorm. Doamne, ce povesti! Ma mir cum unele din fetele care povesteau acolo mai sunt sanatoase la cap. Io una cred ca as fi de mult sarita.
Despre mine, ca o altruista ce sunt, hai sa vorbesc despre mine (ca doar io nu sunt Aelita sa ma dau de-a berbeleacu' pt fiecare, pe nume si cu detalii ), va zic ca la CMU au gresit, TT nu iese asa repede. Mai am de astepta pana cel putin martea viitoare. Cica dureaza doua saptamani pana iese.
Sunt cam amaracita ca unde mie mi se parea acum ceva saptamani ca bebe se misca si eu il simt, acuma parca nu il mai simt deloc. Off.
Si nici macar nu am programare pt eco inca ca asteptam rezultatele la TT.
Intre timp, io si tati (mai mult tati a fost cu ideea), ne-am decis ca minunelul nostru se va numi Matei. Mi-a placut numele de cum i-a iesit pe gura lui tati, desi eu eram chitita pe alte nume.
V-am obosit destul? Super pt voi, ochii mei ... ati ghicit, tot ca cepele ...
Hai va pup

Cata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Sim, si mie mi-a luat sange pt dublu test, dar ma duc saptamana viitoare pt interpretarea rezultatului.

Tu unde te-ai programat pt eco 3D? Au la Medicover? Ca ce am facut noi banuiesc ce e 2D... Si eu as vrea sa stiu sigur ce e bb..

Va pup,

Carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Buna dimineata, mamici.
"Noi" nu am disparut dar la ce spor aveti, e greu sa tii pasul!
Conform ecografiei, DPN este 25 februarie 2007. (asta pt statistica). In rest, toate bune. Nu greturi, nu varsaturi, nu pofte exagerate(sau poate un pic de tot, dar nesemnificativ). De multe ori stau si ma intreb daca kiar sint gravida, sau nu cumva visez. Dak nu i-as fi auzit inima lui bb la 7 sapt, as fi zis k am luat-o razna!
Pe 12 august avem si noi programare la dr Iosup pt eco de 12 sapt, la CMU. Stie cineva daca imi poate spune atunci sexul lui bb? Oare e prea devreme? La voi cum a fost? Cind ati aflat? Si... m-ati pus pe ginduri. La CMU nu se fac decit eco 2D? Atunci unde se poate face o eco 3D buna? Poate la Diagnosis?

Va pup si o dimineata frumoasa,
Marcela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Marcela eu tocmai am aflat la 15 saptamani fara o zi ca voi fi mamica de baietel. Nu stiu daca la varsta ta de sarcina se va vedea sexul. Esti nerabdatoare nu? Stiu si eu ce inseamna, dar trebuie sa avem rabdare. Tu iti doresti ceva anume? Sa dea Dzeu sa fie sanatos sa sa fie ce iti doresti tu. Deci fetele pot sa ma treaca pe listuta cu baietele. Va pup si numai zile bune la burtici.

Ada 15 si bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Adinush, felicitari pt fetita!!!Ce sperietura cu cazatura...

Vad ca va ganditi toate la nume..Cum spunea si Sim, numai nume de baieti imi vin in minte, chiar sunt f curioasa ce este, cu toate ca prea curand nu voi afla. Intr-adevar, eco de la CMU stiu ca e 2D, insa e suficient pt o eco morfologica buna. Oricum toate masuratorile se fac in 2D, la orice ecograf ati merge. 3D si 4D sunt pt parinti.ca sa-si faca o imagine despre cum arata bb.

Eu de ceva timp am renuntat la vopsit, asa ca nu va pot da sfaturi pe tema asta; la Taisia mi-am facut de cateva ori suvite si n-au fost probleme.

Ralu, eu la Taisia am luat fier, Ca nu. Insa acum nu stiu ce sa fac cu fierul ala, ca e de o scarbosenie....M-am inteles f prost cu el si sa vad ce zice dr..tare n-as mai lua.

Catalina, chiar ieri, nu stiu ce aveam, m-am uitat la subiectul acela cu nasteri, ma tot gandescca e atat de relativa treaba cu dr. Nu mai zic de Radoi saracul ca a avut o bafta pana acum, dar uite si cu Andreea C. Sotul ei a zis clar ca dr au fost extraordinari, si tot se gasea cineva pe forum sa zica..nenorocitii aia!!! Chiar n-a fost culpa medicala la ea. Stiu ca e usor sa dam vina pe altcineva cand se intampla o nenorocire, dar de multe ori chiar nu e vina nimanui. De cand cu forumul am devenit f circumspecta cand primesc sfaturi legate de dr.

Va pup, mai vb

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata.
Marcela, mie Iosup mi-a spus sexul copilului, la prima sarcina, de la 11 saptamani.

Oana 11+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetele!

Azi e ultima zi la munca, m-am uitat cu atata ciuda la ceas azi dimineata, caci m-am trezit la 5:25 si el trebuia sa sune la 5:40! Ce sa-i faci, acum vezica e sefa la desteptari nocturne. De maine, adio ceas desteptator!

Fiindca ne-am scarpinat mult si bine cu alegerea destinatiei de vacanta, am cam avut emotii cu confirmarea rezervarilor, dar pana la urma totul e ok, in 19 o taiem in Croatia, o saptamana la mare, pe una dintre putinele plaje cu nisip (a fost obligatoriu, mergem cu inca o familie, ei au un baietel de zece ani). Cred ca la anul n-o sa prea pupam concediu cu bebe mic de cateva luni, iar anul trecut l-am petrecut in santier.

Aelita, draga mea, bine ca am cazut la pace, ca mi-e tare dreg de tine si uite ce neintelegere a iesit. Fiindca am tras cu ochiul la indicatiile de activare a MP ce i le dadeai Mariei Irina, si fiindca tot nu stiam cum se face, am prins din zbor si l-am activat si eu. Multumesc frumos.

Vad ce toata lumea se gandeste la nume, mie imi tot vin in minte nume de fete, dar de baieti mai greu. Asteptam nerabdatori saptamana 14 sa vedem incotro trebuie sa ne canalizam eforturile intelectuale.

Adinush, cred ca te-ai speriat bine de tot cu cazatura aia, ai grija de tine si de fetita pe care tocmai ati aflat ca o asteptati. Felicitari tuturor mamicilor care au mai aflat care au aflat sexul bebeilor!

O zi frumoasa tuturora, ne "vedem" mai tarziu!

cristiana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Amaya, asa a si fost la primul bb? Nu s-a inselat Iosup? Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lui. Cind ai facut eco la Iosup la 11 sapt, la care din centre ai fost? Si de care eco? Poate imi pot schimba programarea... Taaaaareeee sint curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
si noi pe aici topite de caldura. ma declar fericita ca am scapat de spaima cu rubeola pentru ca se pare ca am facut-o in copilarie dar, nimeni nu a avut habar. asa ca ma duc sa vaccinez copila.
in rest bb2 e cuminte si tocmai ce am avut senzatia ca a miscat. am simitit de parca imi tresarea ceva in burtica. cam precoce bb asta

11+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu cred ca il simt pe bebe.sunt aceleasi miscari pe care le incearca de vreo saptamana,dar acum sunt maiintense,parca mi se rasuceste ceva pe acolo...mai astept sa vad daca e adevarat sau nu.

crisotexa,sa nu devenim dependente de metoda desteptaciunii,si sa ii tot turnam lui tati sa se faca si mai destept,SI MAI destept,SI MAI ...uite-asa il fac presedinte!
Sim,sa te tii acolo de pat! si le spui: io d-aci nu plec pana nu-mi spuneti !
eu nu mai aveam mult si asa faceam,daca nu imi spuenau repede!
Cred ca e Tudor :)
ralu,vitaminele alea pe ce baza ti le da ? ti-au iesit la analize carente ?? ca eu nu sunt de acord cu luatul preventiv,medicamentele se iau pt o cauza,nu preventiv.
eu am luat doar acid folic,am intrebat de fier,si au zis ca pana nu apar analizele din trim 2 nici sa nu ma gandesc sa iau ceva !
asa ca astept,si daca imi vor spune ca e nevoie,si vad si eu acolo ca am ceva sub limita,iau,daac nu,nu.si asa am inteles ac fierul e tare scarbos.
intreaba-i sau uita-te pe analizele tale si vezi daca acolo ai ceva iesit din valori.
analizele din trim 2 ti le-au facut ?
Marce,e cam devreme la 12,dar cred ca mai sunt fete care au aflat..
mie ,la 13,mi-au spus ca e prea devreme.
nu poti amana cu o saptamana,doua ?sia sa afli sigur,la 14 afli sigur!
ada,felicitari pt baietel!
gio
,ai dreptate cu medicii.si eu ma gandeam ca e relativa treaba pe "medici de care sa te feresti"..pt ca unele pot fi subiective.nu stiu,ca nu am citit decat cazul AndreeiC,si sotul ei spunea ca nu e nimeni de vina.In rest,ce sa zic,cred ca nu e medic in lumea asta sa nu fi avut o sarcina pierduta,o nastere complicata,si multi dintre ei un deces...viata e asa cum e...
cristiana,apai cum altfel sa nu acdem la pace?crezi ca te las asa cu neintelegeri?
eu ma gandeamca anul asta sa nu ma duc in concediu ca ma duc la anul..vad ca eu am luat-o invers si nu e bine.sa raman si la anul fara ??
biine,nu raman anul asta fara fara,ac la mare tot ma duc cateva zile,dar nu asa,concediu de o luna intreaga,ca de obicei,cu umblete luuungi.
monu,bine ca ai scapat de sperietura !

17+

Mergi la inceput