Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)
Raspunsuri - Pagina 19
Oti_s spune:
Buna, criss68! Eu merg la dr. Monica Holicov de la Cuza-Voda, cu ea am nascut si prima data si a fost totul ok.
cristiana70 spune:
Of, Aelito, nu asta am vrut sa spun. Na, oricum pe fata asta am zapacit-o de tot, oricum cel mai bun lucru este sa judece cu mintea limpede, si sa puna toate cele in balanta. Vezi, nu stiu cum e prin alte parti ale tarii, ma gandesc la majoritatea doctorilor nostri, ca te duci si cotizezi in fiecare luna, iar cand e de nascut, ia-i de unde nu-s. Are si Hermanadela dreptate cu Ungaria, la noi se merge la Szeged. Cate prietene mi-am vizitat la matern in Arad, si toate erau deprimate de conditiile de acolo.
Stiti, mie imi place cand dezbatem un subiect cu atata ardoare, in fond si la urma urmei am putea sa-i inlocuim pe adormitii din cele doua camere legislative.
cristiana 11+
maria_irina spune:
buna mamici! va multumesc ca va ganditi la mine. eu sunt bine, sunt mult mai increzatoare ca totul va avea un final fericit. in cea ce priveste tara unde voi naste, chiar daca ar fi sa nasc in spania nu e o problema faptul ca nu am acte. intradevar aici totul e gratuit si nu vine nimeni in spital ca sa te trimita in romania. dar eu ma gandesc tot mai mult sa vin acasa pentru ca nu vreau sa fiu singura atunci cand voi naste. in ceea ce l priveste pe "tati" nu cred ca e ata de mitocan incat sa vrea sa am duc in romania ca sa scape de responsabilitate. asa cum v am mai spus nici pt el nu e usor acum si stiu sigur ca i ar fi mai usor sa mi trimita mie bani in romania decat sa mi dea aici unde chiriile sunt mult mai mari decat acasa. acum nu sttiu ce sa zic.m ati cam pus pe ganduri...........sper sa nu mi faca "surpriza" de a ma lasa fara nici un ajutor. oricat de urat s a purtat cu mine si cate mi a spus niciodata nu a zis ca nu va ma ajuta.acum eu ma gandesc ca daca nasc in romania oare ce acte mi ar trebui ca sa pot demonstra ca el recunoaste bebele si ca e deacord sa i dau numele lui bebelusului. daca merg in romanai nu o sa fiu singura si pentru mine e foarte important. simt ca am ajuns la capatul puterilor si am nevoie de cineva cu care sa pot vorbi. dar indiferent de ceea ce simt acum si cat de greu imi este nu se compaar cu bucuria de a fi mama. bebelusul meu e cel mai frumos si mai important cadou pe care viata mi l a dat.beblusul imi da certitudinea ca viitorul va fi foarte frumos si ca amandoi vom invinge orice obstacol care va aparea in drumul nostru.
va pup dulce si va multumesc inca o data.
irina
adinush spune:
Am reustit si eu sa ajung azi la Iosup dupa chin si vai.Bebelina e bine,deja e sigur ca e fetita

O insiruire de cifre care ma depasesc...cica e bine,mare si o sa fiu o mamica de decembrie
.
Si cum ieseam eu fericita am alunecat pe scari..am cazut vreo 6-7 trepte pana in bratele fetelor de la receptie pa care le-am speriat teribil.M-am ales cu niste julituri de toata frumusetea pe maini si spate si cu o sperietura pe cinste.In fractiunea de secunda pana sa ajunga spatele pe pe gresie primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost Andreea C...poate unele dintre voi au cunoscut-o..nu stiu de ce tocmai ea dar m-a cam ravasit.
Luni trebuie sa ma duc la dr.T cu rezultatele si o sa-l rog sa se uite si el sa fiu sigura ca e totul bine
Adinush
17+ cu 
sim spune:
quote:
Originally posted by kachi
Sim la tine cum a fost echo?
Stie cineva in ce consta dublu test? Ca mi-au luat sange sambata si sunt gata in 4 zile.
N-as vrea sa ma stresez inainte de nunta degeaba., ca translucenta nucala a iesit 1.3, deci bine.
Pupi.
Carmen13+
Carmen si eu am fost sambata la eco si Hamid mi-a spus ca e totul ok. Am luat si cd-ul cu inregistrarea...e super! Pentru ca tot eram in perioada potrivita, am facut si dublul test. Mie mi-au zis ca rezultatele vor veni intr-o saptamana, dar vazand ce ai scris tu, i-am sunat sa aflu daca sunt gata si mi-au zis ca da. Ei, bun, atunci o sa merg maine sa mi le si interpreteze.
La eco, asa ...mai pe la sfarsit, mi-a zis dr ca pare a fi baietel, desi inca nu se poate pronunta sigur. M-am tot uitat si eu la inregistrare si tare mi se pare ca se cam vede "ceva".
O seara placuta va doresc!

Simona
14+ si Ruxi
hermanadela spune:

sim tu ai avut greturi.se spune ca dac ii baiat nu are mama greturi.eu am si de aia sunt curioasa poate poate ii adevarat![]()
va pup
10+
wannajo spune:
Of adinush, cum ai reusit sa cazi?
Cred ca ai tras o mega-sperietura....Bine ca esti ok!!!
La ce clinica ai fost la Iosup? Eu merg luni la clinica din unirii..insa am inteles ca acolo el are echograf 2d (vreoiam 3d). Pentru morfo-fetala vreau neaparat 3d!
Am adaugat si eu aici cateva poze...Exista cumva si un album/site comun cu toate burticutzele noastre?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/wanna_jo/album?.dir=a713re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Va pupam,
Wanna & bebe din burtika 11 weeks & 4 days
wanna
aelita spune:
cristinico,mi-era ca aiinteles gresit mesajul meu,atunci ma bucur ca ai inteles.lasa,ca nu o zapacim,ca asa isi cantareste si ea bine avantajele si dezavantajele acolo.eu inclin pt nastere in afara,chiar de imi sare lumea in cap ca nu am incredere in medicina romaneasca.nu ca nu am,ca eu inca am incredere in oameni,doar ca stiu ca sunt conditii proaste .rele se pot intampal si colo si colo,doamne fereste de asa ceva,dar pe mine ma intristeaza rau cum te trateaza unele asistente..stiu ca nu toate,dar si adca apuci pe mana uneia..si stiti cum e,un cuvant aiurea te face sa te simtit ultimul om.
eu nu am avutr probleme,nu vorbesc din punctul de vedere al unei patzite si frustrate .juma din famile lucreaza in spitale,asa ca pile cat cuprinde.dar ma durea sufletul si imi venea sa strig cand vedeam cum sunt tratati batraneii,sau cei care sunt necunoscuti pe holurile spitalului. de ce eu intram ca la mine acasa si altii cum paseau erau luati pe sus incepand cu cele mai tupeiste:infirmierele.batraneii cu ouale intraista,cu branza..of..iar imi amintesc..
si gravidele care nu erau cunoscute pe acolo,erau tratate rau.nu zic profesional,profesional isi dau silinta la fel,banuiesc,dar CUVINTELE ,alea dor mai mult.
nu stiam ca merg in Ungaria,dar le inteleg.
si te cred ca erau deprimate ,mai ales ca e o perioada in care chiar cazi in depresie..si e rau,conteaza si un cuvant prost spus.
lasa,sa dezbatem noi,poate schimbam lumea
sau puradeii nostri,sa iasa bataiosi!
aelita spune:
maria irina,daca te-a parasit acum,cam ce te astepti tu sa fie responsabil de acum incolo??
nu stiu,sa iti psuna fetele care se pricep daca exista vreo cale legala ca el sa recunoasca copilu,chiar daca el nu e in Romania si ncii casatoriti nusunteti.
mie imi e teama sa nu ramai in Romania cu copilul doar pe numele tau,si pe el il iei de unde nu-i,iti spun ca nici cu interpolul nu-l mai aduci sa recunoasca sau sa faca test!
de ce nu te ia sa stai cu el in camera,si asa nu mai plateste chirie pt tine?of,cat e de compliact.vorbeste cu tine mult,si cu prietenii tai,dar eu una nu as pune baza pe el.
poti pleca si dupa nastere,cu copilul,daca vezi ca nu merge.dar mai ai si sansa ca el sa se inmoaie cand va lua copilasul in brate,la spital,plus ca va asista la nastere!
daca nu va va mai vedea ,va va uita cu siguranta!
sun barbati care si-au lasat familiile si au uitat sa le mai dea un telefon,dar el ca nici nu o sa il cunoasca!
daca vrei sa ai copilul doar pt tine,si el sa nu fie trecut pe nicaieri,atunci da,mergi in Romania! eu iti spun doar in ideea ca stiu ca tu il iubesti si vrei sa ii mai dai o sansa.
maria irina,activeaza-ti MP .ti-am scirs,dar nu stiu daca primesti,la mailul tau.
aelita spune:
adinus,scumpo,cum sa cazi in halul ala ?? nu te speria,si nu te gandi la prostii!
stiu ca ti s-a dus mintea la ANDREEAC,nu am cunoscut-o dar am citit si am plans mult pe aici,dar nu vreaus a te gandesti la nici o asemanare !! incearca sa nu te mai gandesti la asa ceva,pt Andreea a fost o intamplare ..si multi ne-am gandit ca a fost ca un semn nefast..dar nu e cazul sa ne gandim toate cand cadem!!
Ai sa vezi ca fetita ta e bine si ca nu o sa ti se intample nimic!! nici tie nici ei !!
uite,ai o fetita ca si mine si esti "de-o seama " cu mine.
nu te gandi la rele !!!mangaie-ti buritca si vorbeste cu fetita si ai sa vezi ca e bine!
sim,sper sa afli si tu cat de repede daca e baietel!
hermanadela,eu am avut greturi trei saptamani.la inceput,atunci,dar am si uitat cum e.si e fetita :) cum era cu greturile,ca m-am incurcat .
17+