Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 28

roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Cred ca ma puteti felicita, deci inca nu am fost la medic. Uitati-va la semnatura
DPN 3 Aprilie 2007
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
ehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravos! felicitari!
sa fie sanatos si sa ai parte de sarcina usoara!
asteptam amanunte si vesti oficiale dupa ce vii de la gineco .
seara placuta!
numai bine!
roxi

noutatifoto

Himmelsduft spune:
Hallo la toate lumea!
Joce, felicitari, sarcina usoara si multa sanatate. la graviduta
La noi e vremea asa urata cu ploaie si frig, incat nici nu avem chef sa iesim din casa. Spre seara plecam la calutul nostru si sper ca pina atunci sa nu mai ploua.
In rest ma relaxez ca maine incepe iar o noua saptamana.
Apropo evaluare, am votat si eu subiectul nostru.
Va doresc la toate o saptamana care vine usoara si cite un
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

SunSmile spune:
Neata,
Marina felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si voi la fel!(ti-am zis eu ca-i fetita?)
Fla condoleante...
Joce....draga de tine! Sarcina usoara si BB sanatos! Asta e o surpriza nemaipomenita! Vad ca s-au pus nuroricile pe treaba! Ce dragut!
O zi frumoasa si o saptamana reusita va doresc!
Pupi
The future belongs to those who believe in their dreams.

Jocelyn spune:
Dupa o veste buna trebuie sa vina si una proasta :(. De azi dimineata sangerez cate putin... am sunat doctorul si mi-a zis sa ma duc astazi dupa-amiaza, desi eu eram programata pe 15. Of Doamne, ma rog sa fie bine.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Raza, nick-ul meu tradus inseamna mirosul cerului, iar ce scrie mai jos cu rosu inseamna: Esti tu trist, ai tu grijuri, sa iti imprumut eu zambetul meu? Te ajuta si iti aduce noroc, atunci da-mi-l cindva inapoi.
'mneata! briza, ai traducerea! multumim, Him!
Jo: Felicitari, sa ai un bb sanatos!

eu de 2 zile abia ma tarasc..sambata am fost la piata si la nici 2 min dupa ce am ajuns mi s-a facut rau..o cadere de calciu, urata..

voi incerca, da' nu stiu cand, sa-mi fac analizele, k nu-mi mai place...deci, ma simt "excelent"

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Alynutza spune:
'Neatza fetelor si o saptamana buna!
Jo, sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si voios. Asteptam vesti oficiale si sper sa fie bune!
In weekend am avut putin timp la dispozitie pentru ca a lucrat sotziorul, asa ca am reusit sa scriu povestea nuntii. O gasiti aici. Daca aveti intrebari legate de amanunte, sunt aici.
Nunta noastra de vis
Luna de miere

briza_marii spune:
Jo doamne ajuta sa fie bine. sa te auzim cu vesti bune
marinafetita zici?! ehe, sa fie frumoasa ca mamica ei si la fel de buna la suflet (stiu cum te-ai purtat cu raza desi nu o cunosteai)
himwoaw ce traducere...mi-a zis mie razuca ca e ceva mumos, dar chiar atat de frumos nu ma asteptam. Cred ca e cel mai frumos nick de care am auzit
razucamea urgent la dr. nici mi e nu imi place ce aud. E aiurea ca ai facut cadere de calciu, ca nu a fost cald afara (eu asa patesc, cand e sufocant rau afara atunci am probleme, si cred ca si tu esti la fel). sa te faci bine
olim imi pare rau sa aud ca pana la urma chiar asa se intampla cu rom nostrii pe acolo. ma gandeam ca poate e totusi un zvon...
fetelordragi sa aveti o sapt usoara, si sa ne "auzim" numai cu vesti bune
briza_marii
poze

NicoletaB spune:
neata fetelor
felicitari pt bebel Jo, Tinem pumnii
am o stare asa nasoala, de abia ma tarasc

bunicuta spune:
'Neata fetele si va invit lasau la ceai ce preferati?
ce-i cu starile astea ? asa va laudati!!!
Hai mobilizarea si o zi execelenta alaturi de o saptamana superba
ce ziceti nu-i mai frumos cu asa urari ?
Jo tinem pumnii sa fie sarcina in regula si sa ai un bb sanatos .
Alynuta-citit povestea- de emotie-intr-adevar ziua nuntii este o amintire draga sufletului mereu.
Razuca-sanatate multa si repejor la doctor pentru ceva analize-sa auzim de bine.
Lavi spor la invatat
pentru restul fetelor

briza_marii spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Hai mobilizarea si o zi execelenta alaturi de o saptamana superba
ce ziceti nu-i mai frumos cu asa urari ?
asa asa ca bine le mai zici!

aly si eu am citit pov. frumoasa si emotionanta ca toate pov de nunta

briza_marii
poze