Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Him, mai spune la fete care e traducerea nickului tau, te rog!
briza, io-n locu' tau as alege sa dorm/sa stau cu cin' mi-e drag..auzi la ea, munk!
lavi, somn pan' la 12??????????/vreau si ioooooooo... eu si-n wk tot la 6-7 ma trezesc si nu mai pot deloc sa dorm...dak atipesc pan' la 8 e bine...

ee, mai trecu o saptamanaaaaaa... ce-as vrea acum la munte/rm valcea, unde ploua...k m-am saturat de caldura...si cum am si febra..va dati seama cum ma simt..poate ma fac bine pana luni.
imi curge nasu'....................smiorc! deja ma ustura si cre' k fac crusta de la cat m-am sters..

pup fetele!!! wk placut!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, da cu unguent cu galbenele sa treaca usturimea de la nas. Gasesti la Plafar si e super bun la o gramada de chestii. Sper sa apuci sa citesti.
Weekend placut!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

briza, io-n locu' tau as alege sa dorm/sa stau cu cin' mi-e drag..auzi la ea, munk!

Pai cine mie mie drag, a mancat si acum doarme boiereste ca a venit de pe drum cu o durere de cap...Oricum, chiar dc sunt acasa tot trebuie sa lucrez ca pana luni trebuie sa termin documentele. si maine umblu toata ziua dupa una alta de vacanta (stiu ca e devreme, dar eu deja sambata viitoare am un audit, si tot asa ..si uite cum vine sept si plec pa)..asa ca trebuie sa lucrez. mi-am facut o cafea si m-am apucat de treaba
asa ca stai tu cumintica si fa-te bine.
lavi f bine ca stai si dormi, ca ce o sa ii mai duci dorul apoi. Oricum, bafta la cautari!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetele va doresc un wk minunat si sa avem spor la povesti sapt viitoare

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

am apucat, Aly, multumesc! (de fapt, am intrat iar ) briza, las' k ma duc eu acasik si lenevesc in locul tau, na!

pup fetele, gata, acu' chiar plec!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

tocmai cand mai am si eu putin si plec acasa s-a pus pe-o ploaie, cu galeata putin zis... Cum fac eu piata pe vremea asta? Offff.... Si nu mai am de nici unele in casa. Asta e, numai sa treaca odata cat a mai ramas si sa-mi vad iubitzelul. Tare greu m-am obisnuit (sau mai bine nu m-am obisnuit inca) sa stau fara el, ca dupa ce a trecut nunta, tot impreuna am fost tot timpul.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Weekend placut fetele!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

hy
vad ca nu a facut nimeni prezenta azi......imi incerc eu norocul si sparg gheatza....
la noi in tm ploua si e racoare , asa e de bineeeee

wk placut la toate

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

sper ca sinteti toate ok. La noi e vremea asa urata, incat am impresia ca a venit toamna.

Raza, nick-ul meu tradus inseamna mirosul cerului, iar ce scrie mai jos cu rosu inseamna: Esti tu trist, ai tu grijuri, sa iti imprumut eu zambetul meu? Te ajuta si iti aduce noroc, atunci da-mi-l cindva inapoi.

Nadia, concediu placut alaturi de familie.

Restul fetelor si sa aveti o seara placuta,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Cred ca ma puteti felicita, deci inca nu am fost la medic. Uitati-va la semnatura

DPN 3 Aprilie 2007
If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput