Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 29
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Hai mobilizarea si o zi execelenta alaturi de o saptamana superba
ce ziceti nu-i mai frumos cu asa urari ?
e mai bine cu asa timp! pt mine! briza eu am stari de rau general frecvent...dar dak nu stau cuminte, fac si cateva de caderi+spasmofilie ; astea-s mai rare. da' ma sperie k niciodata nu mi-a fost rau de la caldura.
cred k voi face niste analize...da' cand oi avea timp. multumesc de grija, fetelor! Aly, mumos, mumos...
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
lavinai spune:
neatza si de la mine , se pare ca iarasi is ultima pe aici .
astazi am o scuza ca m-am trezit tarziu: alaltaieri noaptea ma chefuit pana pe la 5 dimineazta iar aseara am invatzat pana pe la 4 dimineatza.
jo, sa sea dd sa fie bine!! tin pumni si sa ne spui si noua cand ai noutati.
buni, multumesc, am inceput sa am spor acuma cand am vazut ca -a "prins" cate ceva. din 600 de intrebari gresesc doar 18, eu zic ca e bine ca la inceput greseam mai mult de jumatate. tu cum te simti?? ti-a trecut piciorul?
raza, fugutza la dr, si fate bine.
eu peste vreo 2 ore ma duc sa depun dosarul de licenta la facultate. woow parca deja ma emotii....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Fetele, mersi ca mi-ati citit povestioara, asa pe scurt cum am spus-o. Inca tot mi se pare c-a fost vis... Am avut deja nu stiu cate vizionari ale dvd-ului ca tot au fost prieteni pe la noi sa le vada si de fiecare data retraiesc momentul foarte intens. Ei, gata de-acuma, urmatoarea poveste va fi botezul (ca asa ne tot ameninta prietenii), dar nu chiar la anul.
Lavi, spor la invatat. Hai ca mai ai putin si trece si licenta. Nu-i asa grea, doar emotiile-s multe.
Buni, chiar, ce-ti mai face piciorul?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
marinar spune:
buna fete
dati-mi voie sa incep prin a o felicita pe Jo, sarcina usoara iti doresc si totul sa mearga bine pana la capat!!!
noi ne-am intors aseara de la munte, a fost super, bebelina s-a comportat bine si asa am rezistat si eu printre multele mirosuri de gratar. nu am mancat dar macar nu a trebuit sa ma ascund prin adancurile padurii ca sa scap de miros. am facut si febra musculara... si acum merg ca o babutza, dar totul a fost frumos frumos.
va pup si va doresc o saptamana placuta
Marina 16+
lavinai spune:
iarasi ati plecat toate?????
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Raza de soare spune:
quote:n-am plecat...suntem p'aici!
Originally posted by lavinai
iarasi ati plecat toate?????
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
lavinai spune:
oare cat o mai fi cherry in concediu??? astept sa vina sa ne povesteasca cum a fost..... pup fata!!!