Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Hai mobilizarea si o zi execelenta alaturi de o saptamana superba
ce ziceti nu-i mai frumos cu asa urari ?

e mai bine cu asa timp! pt mine! briza eu am stari de rau general frecvent...dar dak nu stau cuminte, fac si cateva de caderi+spasmofilie ; astea-s mai rare. da' ma sperie k niciodata nu mi-a fost rau de la caldura.
cred k voi face niste analize...da' cand oi avea timp. multumesc de grija, fetelor! Aly, mumos, mumos...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza si de la mine , se pare ca iarasi is ultima pe aici .
astazi am o scuza ca m-am trezit tarziu: alaltaieri noaptea ma chefuit pana pe la 5 dimineazta iar aseara am invatzat pana pe la 4 dimineatza.

jo, sa sea dd sa fie bine!! tin pumni si sa ne spui si noua cand ai noutati.

buni, multumesc, am inceput sa am spor acuma cand am vazut ca -a "prins" cate ceva. din 600 de intrebari gresesc doar 18, eu zic ca e bine ca la inceput greseam mai mult de jumatate. tu cum te simti?? ti-a trecut piciorul?

raza, fugutza la dr, si fate bine.

eu peste vreo 2 ore ma duc sa depun dosarul de licenta la facultate. woow parca deja ma emotii....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, mersi ca mi-ati citit povestioara, asa pe scurt cum am spus-o. Inca tot mi se pare c-a fost vis... Am avut deja nu stiu cate vizionari ale dvd-ului ca tot au fost prieteni pe la noi sa le vada si de fiecare data retraiesc momentul foarte intens. Ei, gata de-acuma, urmatoarea poveste va fi botezul (ca asa ne tot ameninta prietenii), dar nu chiar la anul.

Lavi, spor la invatat. Hai ca mai ai putin si trece si licenta. Nu-i asa grea, doar emotiile-s multe.

Buni, chiar, ce-ti mai face piciorul?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

dati-mi voie sa incep prin a o felicita pe Jo, sarcina usoara iti doresc si totul sa mearga bine pana la capat!!!

noi ne-am intors aseara de la munte, a fost super, bebelina s-a comportat bine si asa am rezistat si eu printre multele mirosuri de gratar. nu am mancat dar macar nu a trebuit sa ma ascund prin adancurile padurii ca sa scap de miros. am facut si febra musculara... si acum merg ca o babutza, dar totul a fost frumos frumos.

va pup si va doresc o saptamana placuta

Marina 16+

Mergi la inceput

iarasi ati plecat toate?????

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lavinai

iarasi ati plecat toate?????

n-am plecat...suntem p'aici!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

de ce a aparut postul meu inainte de cel al razei, care era deja postat?

Mergi la inceput

fetelor care e faza cu stelutele care au aparut la diverse subiecte deschise?

Mergi la inceput

oare cat o mai fi cherry in concediu??? astept sa vina sa ne povesteasca cum a fost..... pup fata!!!

Mergi la inceput