Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 26
Alynutza spune:
Ginutza, noi am fost in Tunisia nu in Grecia. Am vrut intial sa mergem dar era mai scump.
Elara, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!
Dya, cu pozele ai mare dreptate, si pe noi ne-au dus fotografii la gradina botanica dupa biserica si nu ne mai lasau sa plecam, frate-meu isi pierduse de tot rabdarea (ca el ne-a fost sofer), suna maica-mea de la restaurant sa vada ce facem ca si-au pierdut invitatii rabdarea, dar dupa ce am vazut pozele si filmuletzele chiar nu mi-a parut rau ca am stat (chiar daca nici noi nu mai aveam rabdare atunci pe moment). In fond, ziua respectiva trece asa repede, pozele sunt singurele amintiri palpabile, sa zic asa.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
ralucah spune:
1. Mai comanda cateva invitatii. Se poate sa iti impuna un numar minim de 30 buc sau asa ceva, sau nu.
2. Discuta cu cei care sunt vegetarieni si afla daca sunt lacto vegetarieni sau accepta si peste in meniul lor. Este important sa tii cont de execeptiile culinare, gen meniu vegetarian, diabet, hepatita, alergii la diverse produse ca sa nu ai suprize neplacute! Nu poti forta un vegetarian sa flamanzeasca toata noaptea: la sarmale se poate face mamaliguta cu branza si smantana de exemplu, la friptura un preparat pe baza de ciuperci si dovlecei/ vinete la gratar sau pane, la aperitiv salata, branzeturi, salata de vinete, etc. Restul oaspetilor nu se vor uita crucis, noi nu am avut nicioadata comentarii la asemenea chestii si cred ca vorbim totusi de oameni maturi nu de kinderi.
Noi ne-am tot confruntat cu asemenea probleme (vegetarian, diabet, hepatita) si dupa primirea invitatilor, am rugat mirii sa ne indice persoanele respective, dupa care seful de sala, politicos, s-a dus cu meniul serii la ei si s-au consultat in privinta mancarurilor care le vor fi servite
quote:
Originally posted by Giova
Am 2 probleme :
1. as mai avea niste persoane de invitat, dar nu mai am invitatii. ce sa fac?
[b]2. am cativa invitati care sunt vegetarieni. Cine s-a confruntat cu asa ceva? sa le fac meniuri fara carne? Clau nu prea vrea, ca pe urma poate vor si altii, sau se uita ca ala de ce are asa si nu ca el, etc.
Nu STIU CE SA FAC.
Mi-am cusut pe jartiera un trandafiras rosu ca sa nu ma deoache cineva.
Mai imi trebuie ceva vechisi ceva de imprumut, caci albastru am.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
dyadya spune:
Alynutza, exact asta a fost si motivul meu de a nu renunta la sesiunea foto. Si tot asta fost motivul pt care n-am conceoput sa nu am fotograf profesionist si cameraman profesionist la nunta. Astea-s singurele lucruri cu care chiar ramai din acea zi.Restul sunt amintiri, daca le ai si pe alea complete; ca noi abia cand am vazut filmarea si pozele am vazut cam ce a facut fiecare pe la nunta, cum s-au distrat, cum au dansat, etc.
ginutza, daca vrei Grecia, mai exact Creta, vezi la mine in poze.
Creta
Poze nunta
alishaa spune:
Buna la toata lumea - am sosit si eu din minunata luna de miere!!!
Am avut o nunta minunata (ca doar a fost a mea). Au fost si momente urate care m-au suparat pe moment, dar am stiut sa trec peste!!!
Pacat ca a fost scurt si mi se pare ca a fost doar un vis placut - nu imi vine sa cred ca s-a intamplat in realitate. Din biserica nu imi aduc aminte prea mult, pt ca aveam emotii si mi se parea ca nimic nu e aievea!!! As fii vrut sa pipai pe toata lumea, sa vad daca sunt acolo sau e doar iluzia mea!!! La restaurant mi-au dat lacrimile de fericire - nu imi venea sa cred ca este mai bine decat mi-as fii inchipuit vreodata si pe tot parcursul serii atat cei ce s-au ocupat de aranjamentele la restaurant, atat orchestra cat si inivtatii ne-au facut tot felul de surprize frumoase!!!! DAr a durat asa putin!!! As fii vrut sa tine o saptamana!!! Eu am mai avut o nunta pe 22 iulie (si la Buzau - de unde e onor consortul) si tare bine m-am simtit imbracata iar in rochita de mireasa, dar zau ca mai vreau!!!!
Va pupic pe toate - doresc multa fericire celor care s-au casatorit si spor la pregatiri tuturor!!! Nu dozati nici un efort si nici bani ca nu o sa va mai intalniti cu minunea asta de zi!!!
Alynutza spune:
Dya, intru totul de acord cu tine. Nici eu n-as fi conceput sa nu am foto/cameraman profi la nunta. Pentru ca nu te poti baza pe pozele facute de invitati. Pe langa ca nu se pricep ca un profesionist, ei au alta treaba, ca doar vin la nunta sa se distreze nu neaparat sa surprinda momentele care ti se par tie importante.
Totusi, ce va sfatuiesc din proprie experienta: vorbiti dinainte cu fotograful daca vreti niste poze mai deosebite. Eu de exemplu mi-as fi dorit enorm niste poze cu sala aranjata de nunta inainte sa vina invitatii, sau macar prezidiul inainte sa intram noi in sala, dar nu am, pentru ca am omis sa-i spun fotografului si am uitat sa-i spun si cumnatei (care a avut aparatul nostru digital). Fotograful nu prea avea cum sa faca poze la sala, ca au ajuns acolo odata cu noi, dar la prezidiu ar fi putut, ca noi n-am intrat imediat in sala, in schimb cumnata-mea ar fi putut face poze berechet, ca a ajuns din timp. Asta e.
Gio, invitatii si eu stiu ca se mai pot comanda, dar din cate ne-au zis niste prieteni, s-ar putea sa va perceapa un tarif mai mare sau sa va oblige la un nr. minim (cum a zis Ralucah). Cat despre meniul diferentiat, tind sa-i dau dreptate Ralucai. Nu poti tine oamenii sa moara de foame. Si eu am avut, un singur caz ce-i drept, o persoana diabetica, am facut tortuletz special pentru ea (bine, am avut si noroc pentru ca la cofetaria unde am facut tortul vor sa lanseze o linie de produse pentru diabetici si deja faceau teste asa ca ne-au putut oferi ce am vrut, dar oricum daca nu faceau acolo m-as fi interesat undeva unde se face). Dar neaparat trebuie vorbit cu persoanele respective sa vedeti ce anume mananca (sunt mai multe tipuri de vegetarieni - ovo-lacto-vegetarieni, lacto-vegetarieni si vegetarieni convinsi). Sunt convinsa ca nu o sa se uite nimeni urat in farfuria celuilalt. Ca sa nu mai spun ca veti face o impresie foarte buna in fata acelor invitati, pentru ca v-ati gandit la acest aspect.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
elara spune:
Dya, inca nu am vazut pozele dar sunt convinsa ca vor fi superbe!
Nu regret nimic. Si de altfel si invitatilor le-a trecut nemultumirea dupa ce a inceput cheful la local.
Iar parintzii si rudele, dupa ce vor vedea cu ce am "pierdut noi vremea" cu sigurantza nu vor mai regreta ca i-am facut pe totzi sa astepte atat.
Noua oricum, nu ni s-a parut ca ar fi durat mult, fiindca am gustat fiecare moment din sedintza foto.
Am vazut doar vreo 2 poze facute la local in oglinda, eu jucandu-ma cu voalul si erau suuuuper! Abia astept sa vad tot ce au filmat si pozat! Au fost mereu prezentzi, atentzi si nu au ratat nimic. Si stiu niste ponturi pe care nu le-am mai vazut la alti fotografi asa ca sunt convinsa ca vor fi superbe si filmarea si pozele.
Si asa este, cu asta ramanem....doar asa vom mai putea retrai betitudinea acelei zile.
quote:
Originally posted by dyadya
Elara, Casa de Piatra, si iaca a venit si randul meu sa-ti multumesc ca ti-ai facut timp sa ne povestesti cate ceva despre nunta ta! Ma bucur ca a iesit cum ti-ai dorit, ca esti multumita si fericita si ca ai si vei avea mereu amintiri frumoase despre acea zi!
Si eu am auzit c-au fost agitatii cand am mers in gradina botanica la sesiunea foto(se pare ca toti clienti lui radu au parte de asa ceva) dar nici prin cap sa nu-ti treaca sa regreti. Cand o sa vezi pozele o sa intelegi ce am vrut sa spun. Toate pozele mele de la nunta sunt superbe, dar alea de la sesiunea foto din Gradina Botanica sunt de mare exceptie. Asa ca nu regretam deloc ca ne-am lasat un pic asteptati dar am ramas cu aceste poze superbeeee!!!!
Creta
Poze nunta
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Naty spune:
cristina, merci de pont. Adevarul e ca n-am urcat niciodata la 4, nici nu stiam ca exsita ceva la et. 4 ...
O sa incerc si acolo.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ginutza2002 spune:
alynutza scuze! am vazut si pozele tale care sunt supeeeerbe, dar le-am vazut si pe ale Dyei care sunt din Grecia!si de kioara ce sunt (de foame) le-am ametzit!
asa ca tot la gretzili raman!, desi nici Tunisia nu suna rau!
poate il pacalesc!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Giova spune:
Fetelor mersic de raspunsuri.
Am fost la 2 ag., dar n-au pe stoc invitatii, se aduc prin comanda de la TBZ. Eu am luat direct de la ei, la targ. La ag. dureaza cam 7 zile sa le aduca, si e cam tarzior.
Am incercat sa sun direct la TBZ, dar nu raspund. poate le trimit ei mai repede, chiar daca costa mai mult sau imi impun un anumit nr.Ceea ce nu cred ca se face, deoaarece lui Clau i-a placut un alt model si si-a comandat una singura sa o aiba ca amintire, la pretul ei.
Cat priveste vegetarienii: o voi pune pe mama sa-i intrebe ca sunt verii ei, si atunci voi vorbi la restaurant.
Era innorat cand am plecat de-acasa, la intoarcere era o caldura....am ajuns mai mult lesinati acasa. si de acum incepe agitatia.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Roxana Claudia spune:
Helau, Helau miresici!!
Raportez si eu intr-un final: am reusit sa-mi cumpar rochita de mireasa de la Creal Design, este crem - ivory si sunt tare mandra de ea. Costum ul de mire l-am achizitionat de la Millenium unde sunt super-reduceri. In rest n-am reusit sa facem nimic. Ma tot chinui sa ajung la niste cursuri de dans dar tot timpul intervine cate ceva.
Am aranjat si cu coafeza, cosmeticiana, manichiurista... si e o nebunie. Rezolvat si cu aranjamentele de sala...ne rugam sa nu ploua avand in vedere ca noi facem la Pescarus-terasa. Si toate astea printre picaturi pentru ca piticotul de acasa nu ma slabeste nici un minut....
In ceea ce priveste tortul ne-am hotarat pentru cel martipan cu visine de la Ana. Este super si nu pica greu...
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE